Klubmodul henter siden
(138) Dance 18-25 år
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Her på MixDance18+ skal vi nørde igennem en masse genre som waack, old school hiphop, jazz-funk, electro samt det vi nu finder på at ryste ud af posen.

Holdet træner fra 20:15-21:45 og bliver skiftevist instrueret af Anita Kjeldgaard Christensen og Alexander Busk. En gang i mellem vil vi dog begge være til stede for at lave en fælleskoreografi.

Holdet er primært et træningshold, hvor det handler om at fordybe sig i de forskellige genre/koreografier eller sekvenser. Vi tilbyder dog holdet at deltage i Stenbrostævnet, en forårsopvisning i Nordsjælland samt vores obligatoriske lokalopvisning i Farum Arena. Det er ikke endeligt vedtaget, da vi ønsker at lægge en ”føler” ud hos folket på holdet inden vi siger ja.

Målet med sæsonen er at inspirere jer dansere, skubbe lidt til jer og måske flytte nogle personlige grænser. Vi tror på at alle uanset niveau kan alle blive udfordret og alle kan tage noget med i bagagen.

Så hvis du er klar til at udfordre dig selv, prøve nye grænser af eller bare gerne vil have en masse inspiration (måske til din egen undervisning), så er holdet bestemt et sted for dig! #dancetillyou
Læs mere
Prisen inkluderer opvisningstøj.
Startdato
01.09.2020
Slutdato
02.05.2021
Tid/Sted
Tirsdag 20:00-21:30 Søndersø Idrætscenter, Spejlsal hal 5
Pris
1950,00 kr.