Klubmodul henter siden
Børneyoga 6-9 år | 110
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Børneyoga er er en time med yogastillinger og yogalege, hvor vi arbejder med sanserne, udfordrer styrke, smidighed og balance. Det hele kædet sammen af en fortælling eller et tema. Vi arbejder med mindfulness gennem åndedrætsøvelser (vi trækker f.eks. vejret som en søvnig skildpadde eller brøler som en løve), laver massage og slutter af med en ”yogasøvn” sammen med en lille historie eller afslapningsmusik.

Det hele foregår i en anerkendende tilgang, med plads til sjov og det gode nærvær.

Jeg synes yoga er vigtigt i dag, hvor børn ofte har mange gøremål de går i skole og til fritidsaktiviteter, forholder sig til gode og mindre gode venner og skal manøvrere i en hverdag med krav fra skolen, med mange mennesker og larm omkring sig det meste af dagen. Det kan være krævende og måske glemmer de i hele denne hverdagens turbulens, at mærke sig selv. Hvad har jeg egentlig lyst til og ikke mindst brug for.

Mit mål med børne yogaen er at skabe et rum, hvor dit barn får mulighed for en stund at vende opmærksomheden mod sin krop og sit åndedræt. Når man trækker vejret dybt, giver det mulighed for at mærke sig selv og hvad man trænger til. Så er det lettere at sige til og fra.

Børneyoga giver ro, selvværd og mod. Det kan give mere koncentration, fokus, bedre søvn og glade børn.

Børneyoga foregår uden forældre.

Læs mere
Startdato
31.08.2020
Slutdato
02.05.2021
Tid/Sted
Mandag 16:00-17:00 Lille Værløse skole, Gymnastiksalen
Pris
1100,00 kr.