Klubmodul henter siden
(217) Glad motion
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Glad motion
...eller motion, der gør dig glad:-) 
Kom og vær med, når vi starter fredagen godt ud med at forkæle hele kroppen. Her på holdet vil vi blande forskellige former for træning, som kan tilpasses alle niveauer - øvet såvel som helt nybegynder, så her er der ingen undskylning, det er bare at tilmelde sig.
   Vi starter med en opvarmning, der går over i en konditionsdel eksempelvis Zumba Gold eller aerobic. Herefter følger en effektiv træning af de største muskelgrupper, hvor vi enten vil træne med egen kropsvægt, lave balanceøvelser eller tage redskaber i brug (elastikker, håndvægte og lignende). Vi slutter timen af med øvelser for mave/ryg, samt strækøvelser og afspænding. Alle kan være med - her er det lysten, der driver værket.
Læs mere
...eller motion, der gør dig glad:-) Kom og vær med, når vi starter fredagen godt ud med at forkæle hele kroppen. Her på holdet vil vi blande forskellige former for træning, som kan tilpasses alle niveauer - øvet såvel som helt nybegynder, så her er der ingen undskylning, det er bare at tilmelde sig. Vi starter med en opvarmning, der går over i en konditionsdel eksempelvis Zumba Gold eller aerobic. Herefter følger en effektiv træning af de største muskelgrupper, hvor vi enten vil træne med egen kropsvægt, lave balanceøvelser eller tage redskaber i brug (elastikker, håndvægte og lignende). Vi slutter timen af med øvelser for mave/ryg, samt strækøvelser og afspænding. Alle kan være med - her er det lysten, der driver værket.
Startdato
07.09.2018
Slutdato
05.04.2019
Tid/Sted
Fredag 09:00-10:15 Søndersø Idrætscenter, Spejlsal hal 5
Pris
1200,00 kr.

Evt. kommentar til tilmelding