Kære medlemmer i Værløse Gymnastik

I mandags orienterede Regeringen om, at nedlukningen pga. COVID-19 indtil videre fortsætter til 13. april.

På denne baggrund har bestyrelsen truffet den beslutning, at sæsonen ikke genoptages. Dette betyder, at der ikke bliver mere gymnastik i Værløse Gymnastik på denne side af sommerferien.

Beslutningen er taget med grædende hjerter, men vi mener, det er den rigtige beslutning. Det giver også bestyrelsen mulighed for at koncentrere sig om at planlægge en superfed næste sæson.

En del af jer er tilmeldt events i løbet af foråret og sommeren – da disse events ikke gennemføres, tilbagebetaler vi naturligvis de indbetalte beløb. Det tilsvarende gælder for de, der allerede har købt indgang til hjemmeopvisningen.

En del af gymnasterne skulle ved hjemmeopvisningen have været hædret for enten 5 eller 10 års gymnastik. Vi er ved at finde ud af, hvordan vi gør dette, så vi vil fortsat rigtig gerne høre fra jer, hvis I skulle have haft 5 eller 10 års mærke til hjemmeopvisningen. Skriv til os på formand@v-gym.dk, så finder vi en løsning.

Vi glæder os til at se jer alle tilbage i hallerne og salene efter sommerferien.

Pas godt på jer selv og hinanden – følg med på facebook og instagram, hvor vi sørger for, at der sker ting og sager, så I kan holde jer i form derhjemme.

Gymnastikhilsner

På bestyrelsens vegne

Gitte Dahl

Formand