Info

 

Går du allerede på et lokalhold?  Vil du gerne dygtiggøres sammen med en masse andre passionerede gymnaster? SÅ er DGI Nordsjællands Performance Team holdet for dig! 

At gå på DGI performance team indebærer, at vi gør ekstra meget ud af at lave den mest levende og nytænkende opvisning, der fortæller en historie gennem det show holdet skal turnere rundt med hele foråret.


Træningen er målrettet mod, hvad der senere på året skal gå hen og blive en fantastisk opvisning der når nye højder! Vi kører skarpe og fokuserede træninger med overskrifter lydende på fx "dobbelt-roterende", fuld rytme-træning, mini-tramp på takter, osv. Derfor forventes der, at gymnasten er målrettet og klar til at yde sit bedste til hver eneste træning. Altså er dette et seriøst hold.

Dog bliver der lagt lige så stor vægt på det sociale sammenhold som den seriøse træning. Drømmen er at gymnasterne på bedst mulig vis, krydser venskaber på tværs af landsdelen og giver god energi til hinanden så de kan løfte i flok. Der vil desuden blive arrangeret ture og aktiviteter for at ryste holdet sammen

Der vil i løbet af sæsonen blive afholdt nogle vanvittig fede weekendtræninger, nogle med overnatninger - andre uden. Igen har vi her en klar forventning om, at gymnasterne møder op til alle weekendtræninger, ekstra træninger, sociale aktiviteter, opvisninger og hvad der nu ellers måtte være. 

I kontingentet er der medregnet opvisningsdragt, håndredskaber, holdtrøje og ekstra diverse ting til opvisningen. (Bemærk: der er ekstra udgifter i form af mad til weekendtræninger)

Derudover har man mulighed for at tilkøbe deltagelse til det officielle DGI Junior Stævne. Dette kræver selvfølgelig, at der er nok der vil med. Det koster 750kr. uden transport. 

Træningsdag: 
Tirsdag kl.19:45-21:45 med opstart 26. August og 28. August 2018.
De første to træninger er prøvetræninger. I dette ligger at vi kigger på jer, og lever man ikke op til de krav, der er stillet, forbeholder vi os retten til at afvise gymnaster. Der vil være både spring og rytme.
Vi glæder os helt vildt til at give den gas med jer – ses vi?

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen