Info
Glad motion
...eller motion, der gør dig glad:-) 
Kom og vær med, når vi starter fredagen godt ud med at forkæle hele kroppen. Her på holdet vil vi blande forskellige former for træning, som kan tilpasses alle niveauer - øvet såvel som helt nybegynder, så her er der ingen undskylning, det er bare at tilmelde sig.
   Vi starter med en opvarmning, der går over i en konditionsdel eksempelvis Zumba Gold eller aerobic. Herefter følger en effektiv træning af de største muskelgrupper, hvor vi enten vil træne med egen kropsvægt, lave balanceøvelser eller tage redskaber i brug (elastikker, håndvægte og lignende). Vi slutter timen af med øvelser for mave/ryg, samt strækøvelser og afspænding. Alle kan være med - her er det lysten, der driver værket.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(217) Glad motion
Tid/Sted
Fredag 09:00-10:15 Søndersø Idrætscenter, Spejlsal hal 5
Instruktør: Mathilde Moe Møldrup /
Startdato
07.09.2018
Slutdato
05.04.2019
Tilmeldte
5/25
Opr. Pris / Rabat
1200 kr. / 50,00%
Kort beskrivelse
...eller motion, der gør dig glad:-) Kom og vær med, når vi starter fredagen godt ud med at forkæle hele kroppen. Her på holdet vil vi blande forskellige former for træning, som kan tilpasses alle niveauer - øvet såvel som helt nybegynder, så her er der ingen undskylning, det er bare at tilmelde sig. Vi starter med en opvarmning, der går over i en konditionsdel eksempelvis Zumba Gold eller aerobic. Herefter følger en effektiv træning af de største muskelgrupper, hvor vi enten vil træne med egen kropsvægt, lave balanceøvelser eller tage redskaber i brug (elastikker, håndvægte og lignende). Vi slutter timen af med øvelser for mave/ryg, samt strækøvelser og afspænding. Alle kan være med - her er det lysten, der driver værket.
Pris 50,00% rabat fratrukket.
600 kr.
Tilmeld