Info

YnglingeRytme er et hold for dig som er 14-17 år, som har mod på udfordringer, og gerne vil udvikle dig og udforske gymnastikken og dansen.


Det er et krav at man enten har gået til rytmegymnastik eller dans før. Hvis man er i tvivl om det er dig, så duk op til de første prøvetræninger, så kan vi vurdere det sammen.


Det sociale vægtes højt på holdet, så der bliver skabt et godt læringsmiljø både til træningerne og opvisninger. Det forventes, at du deltager aktivt til træningerne og prioriterer opvisningerne højt. Vi skal ud og lave flere opvisninger. bl.a forårsopvisning, Landsdelholdgalla, hjemmeopvisning, lokal opvisninger og meget mere. Der vil løbende komme flere opvisninger i løbet af sæsonen. (Der vil også være mulighed for, at deltage til Gymnastikfestivalen i Riccione, Italien og juniorstævne)


Målet for denne sæson er at lave et spændende opvisningsprogram med fokus på teknik og udtryk. Du vil få mere forståelse for din egen rytmiske kunnen og lære vigtigheden i at samarbejde som et hold.


Så hvis du er en pige mellem 14 og 17 år, som elsker at performe og dygtiggøre sig, så er YnglingeRytme-holdet noget for dig.


 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

DGI Nordsjælland YnglingeRytme - (135)
Mandag Tid: 18:30 - 20:30
Sted: Syvstjerneskolen, Festsal
Instruktør: Anita Kjeldgaard Christensen /
Inkl. dragt, DGI overtrækstrøje og 10 mdr. træning
Periode: 31.08.2020 - 20.06.2021
Tilmeldte: 0/25
Pris: 3500 kr.
Tilmeld