Info
Her på MixDance18+ skal vi nørde igennem en masse genre som waack, old school hiphop, jazz-funk, electro samt det vi nu finder på at ryste ud af posen.

Holdet træner fra 20:15-21:45 og bliver skiftevist instrueret af Anita Kjeldgaard Christensen og Alexander Busk. En gang i mellem vil vi dog begge være til stede for at lave en fælleskoreografi.

Holdet er primært et træningshold, hvor det handler om at fordybe sig i de forskellige genre/koreografier eller sekvenser. Vi tilbyder dog holdet at deltage i Stenbrostævnet, en forårsopvisning i Nordsjælland samt vores obligatoriske lokalopvisning i Farum Arena. Det er ikke endeligt vedtaget, da vi ønsker at lægge en ”føler” ud hos folket på holdet inden vi siger ja.

Målet med sæsonen er at inspirere jer dansere, skubbe lidt til jer og måske flytte nogle personlige grænser. Vi tror på at alle uanset niveau kan alle blive udfordret og alle kan tage noget med i bagagen.

Så hvis du er klar til at udfordre dig selv, prøve nye grænser af eller bare gerne vil have en masse inspiration (måske til din egen undervisning), så er holdet bestemt et sted for dig! #dancetillyou
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Dance 18-25 år - (138)
Tirsdag Tid: 20:00 - 21:30
Sted: Søndersø Idrætscenter, Spejlsal hal 5
Instruktør: Nathalie Engberg /
Prisen inkluderer opvisningstøj.
Periode: 01.09.2020 - 02.05.2021
Tilmeldte: 0/25
Pris: 1950 kr.
Tilmeld