Info

 Pigespring 12-14 år er et hold for let øvede til øvede gymnaster i alderen 12-14 år. Holdet træner 2,5 om ugen, hvoraf de 1,5 time er springtræning hver tirsdag i den nye springhal og rytmetræning onsdag kl 16:30-17:30 i Spejlsalen i Søndersøhallen.

Der vil være rig mulighed for at lære en masse nye fede spring og udvikle sig som gymnast både rytmisk og springmæssigt. Udover fokus på spring og rytme, går vi meget op i at skabe et godt miljø til træning, der vil bidrage til et godt fællesskab, der betyder og fylder meget på holdet.

Vi forventer, at du har kendskab til kraftspring og flikflak, og udfører disse nærmest uden modtagning på måtten, eller med en lille hånd. I trampolinen ser vi gerne, at du kan lave en lukket salto, hoftebøjet salto og har mod på at udfordre dig selv i yderligere saltoer med skrue.

I år er vi så heldige at have vores ugentlige rytmetræning i spejlsalen. Her vil der være fokus på rytmesekvenser, udvikling af opvisning, serier, akrobatik mm. Vi bruger meget tid på netop dette, da vi stræber efter at skabe en helt unik opvisning. Holdet er nemlig et opvisningshold, hvorfor vi forventer en aktiv deltagelse til træning og fremmøde ved opvisninger. Udover opvisninger i løbet af foråret, vil der afholdes weekendtræning og andre sociale arrangementer. Holdet vil deltage i 10-14 stævnet, og i alt omkring 6 opvisninger.

Vi håber på at se nye som gamle gymnaster til en fed sæson!

Prisen inkluderer dragt samt træning både tirsdag og onsdag i 10 måneder.


 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Pigespring 12-14 år - (203)
Tirsdag Tid: 16:00 - 17:30
Sted: Søndersø Idrætscenter, Springsal hal 3
Onsdag Tid: 16:00 - 17:00
Sted: Søndersø Idrætscenter, Spejlsal hal 5
Instruktør: Emilie Baun /
Hjælpeinstruktør: David Høier / Elias Mørch / Julie Weiergang / Signe Vestergaard Hansen /
Periode: 01.09.2020 - 20.06.2021
Tilmeldte: 26/26
Pris: 3700 kr.
Tilmeld venteliste