Efterår 2020 til forår 2021 01.07.2020  -  30.06.2021
Vejledning

Call on me Performance (LANDS)


Vi har fokus på fede fællesskaber og sociale arrangementer, hvor der også er plads til at udvikle sig og dygtiggøre sig. Det skal nemlig være en ren fornøjelse at gå på vores hold!

Vi vil sammensætte nogle udvalg på holdet, så man både lærer hinanden godt at kende, men også for at stable nogle fede arrangementer på benene. Vi drømmer om at holde julefrokost, mødes til noget strandhygge eller bare holde en fed fest. Foooor i ved jo gymnaster fester bedst )

Krav?

Vi har som sådan ikke nogen krav på holdet… Vi vil dog anbefale man har gået til gymnastik før.

Tilsammen skaber vi den fedeste og sjoveste opvisning, som vi kan vise til landsstævnet! Inden Landstævne drømmer vi også om at gå på gulvet til Stenbrostævnet, forårsopvisningerne samt Værløse lokalopvisning. Ønskes der flere stævner, snakker vi sammen om dette undervejs. En ting er sikkert!! Vi har planlagt opvisningen og vi lover for det bliver niiiiice!

På rytmesiden forventer vi at du er klar til at performe og prøve en masse stilarter. Vi vil gøre alt for at få dig ud over scenekanten og det KAN DU, hvis du vil.

På springsiden forventer vi at du klar til at deltage aktivt i springtræningerne. Dertil forventer vi at du ønsker at dygtiggøre dig. Vi står klar til at hjælpe.

I prisen er der inkluderet ”dragt” og lidt hygge.

Ønsker man at tage med til landstævnet foreligger der en ekstrabetaling.

Instruktører:

Monika:

Deltaget til DM og NM i teamgym. Har trænet i Gladsaxe på elitedameholdet i mange år. Tidligere DGI-træner. Tidligere rep-holdsgymnast. Uddannet fys.

Nicolaj:

Aktiv gymnast på diverse herre og mix hold i København og omegn. 6 års DGI-trænerefaring. Læser til dagligt til fys.

Alexander:

Kursusleder i GymDanmark. 6 års DGI-trænererfaring. Danseinstruktør på Academy. Læser til lærer

Anita:

3 års DGI-trænererfaring. Uddannet danser på Freddie Pedersens Danseskole. Danset i LA på Millennium Dance Complex. Læser til Ergoterapeut.

Vi glæder os til at møde dig!

Mvh Monika, Nicolaj, Alexander og Anita

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Drengespring 13-16 år - m. opv (DS136)

 

KALDER ALLE DRENGE! Vi har i de sidste tre år imponeret alt og alle med vores sjove opvisninger med god humor og drengehørm! Vi har i år valgt at lytte til drengene og sætte seriøsiteten op uden at skrue ned for humoren! Vi præsenterer derfor et seriøst opvisningsdrengehold med mange flere muligheder! Vi skal i år deltage til minimum 4 obligatoriske opvisninger med et nyt drengeshow med nye højder. Modsat de forrige år, vil vi træne to gange om ugen, så der lige meget tid til at springe og øve opvisning. Vi har sat penge af i budgettet, så drengene i år får rigtige opvisningsdragter og en fed holdtrøje med drengenes navn trykt på. Vi forventer at drengene er klar på at udvikle sig springmæssigt som aldrig før, kommer med positiv drengehørmsenergi til træningerne og er klar på at lave den fedeste drengeopvisning med et hemmeligt tema. Vi instruktører vil til gengæld tilbyde en seriøs og ambitiøs springundervisning, hvor det handler om at udvikle sig forlæns og baglæns på bane samt i minitrampolinen. Vi vil i undervisningen også gøre brug at stortrampoliner, når vi skal op og køre vilde dobbeltroterende spring. Du skal starte på holdet, hvis du elsker at stå foran et publikum og lave opvisning, vil udvikle dig springmæssigt, elsker lugten af drengehørm, klar på en masse udfordringer og opvisninger. #detbliverawesome


 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Juniorpigespring 14-16 år (SPØ)

Juniorpigespring 14-16 år er et springhold for piger, som elsker at springe og har lyst til at udvikle sig som springgymnast. Vi træner hver torsdag fra 17-18:30 i den nye springhal med en masse lækre spring-faciliteter. Udover en masse spring og spændende teknikøvelser bliver træningerne fyldt med højt humør, fed opvarmning og et godt fællesskab! Vi glæder os meget til at se jer til nogle fede træninger springfyldt med spring, hygge og chill) Prisen indkluderer et par lækre tights/pants fra Værløse Gymnastik (klubtøj). 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pigespring 12-14 år (SPA)

 Pigespring 12-14 år er et hold for let øvede til øvede gymnaster i alderen 12-14 år. Holdet træner 2,5 om ugen, hvoraf de 1,5 time er springtræning hver tirsdag i den nye springhal og rytmetræning onsdag kl 16:30-17:30 i Spejlsalen i Søndersøhallen.

Der vil være rig mulighed for at lære en masse nye fede spring og udvikle sig som gymnast både rytmisk og springmæssigt. Udover fokus på spring og rytme, går vi meget op i at skabe et godt miljø til træning, der vil bidrage til et godt fællesskab, der betyder og fylder meget på holdet.

Vi forventer, at du har kendskab til kraftspring og flikflak, og udfører disse nærmest uden modtagning på måtten, eller med en lille hånd. I trampolinen ser vi gerne, at du kan lave en lukket salto, hoftebøjet salto og har mod på at udfordre dig selv i yderligere saltoer med skrue.

I år er vi så heldige at have vores ugentlige rytmetræning i spejlsalen. Her vil der være fokus på rytmesekvenser, udvikling af opvisning, serier, akrobatik mm. Vi bruger meget tid på netop dette, da vi stræber efter at skabe en helt unik opvisning. Holdet er nemlig et opvisningshold, hvorfor vi forventer en aktiv deltagelse til træning og fremmøde ved opvisninger. Udover opvisninger i løbet af foråret, vil der afholdes weekendtræning og andre sociale arrangementer. Holdet vil deltage i 10-14 stævnet, og i alt omkring 6 opvisninger.

Vi håber på at se nye som gamle gymnaster til en fed sæson!

Prisen inkluderer dragt samt træning både tirsdag og onsdag i 10 måneder.


 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Springtøserne 10-12 år, torsda (SPR2)

 

Springtøserne 10-12 år er et hold springfyldt med energi, en god stemning og en iver for at lære nye fede spring. Alle er velkommen, især hvis man synes spring er fedt og gerne vil lære mere og blive bedre. Vi har fantastiske faciliteter med både springgrav og stortrampoliner til rådighed, som vi selvfølgelig vil udnytte, så alle kan lære noget nyt og nice 🙂

Vi i trænerteamet ser frem til en “spring”fyldt sæson med en masse energiske og seje piger, der har mod til at udvikle sig 🙂

Til slut på sæsonen vil der være en stor opvisning for alle hold i foreningen, hvor vi selvfølgelig er med og viser hvad vi har lært.

MVH Trænerteamet for spingtøserne 10-12 år


 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

VG RytmePerformance 14-17 år (VGRPE)

RytmePerfomance er et nyt hold i Værløse Gymnastikforening og er et mix mellem dans og rytmisk gymnastik for piger i alderen 14-17 år. Vi træner i spejlsalen hver tirsdag fra 19-20.

På holdet vil vi udfordre den klassiske rytmiske gymnastik med dansegenrer som contemporary, hiphop og house, og prøve kræfter med nogle redskaber som bold, køller, vimpler eller noget helt andet.

Gennem træningerne vil vi have fokus på den enkeltes gymnasts udvikling samt holdets fællesskab og udtryk. Udover rytmiske færdigheder og personlig udvikling vil træningerne byde på sjov, sammenhold og altid højt humør. Alt dette vil ende ud i en storslået perfomance, der til forårets opvisninger vil give publikum en oplevelse ud over det sædvanlige.

Holdet vil, hvis der er stemning for det, deltage i Festival del Sole i Riccione, Italien, ved sæsonens afslutning.

Prisen inkluderer superfedt opvisningstøj, en holdtrøje samt træning i 10 måneder.

Vi glæder os til at danse med jer!


Kærlig hilsen

Mathilde og Emilie

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)