Efterår 2017 til forår 2018 01.07.2017  -  30.06.2018
Vejledning

Afstress Yoga (AYO)
Yoga bringer ro og balance til krop og sind giver dig større krops- og åndedræt bevidsthed samt mere energi og overskud i hverdagen. Holdet henvender sig til alle, der ønsker at bevare smidighed og forbedre åndedrættet. Gennem enkle fysiske øvelser løsnes spændinger i kroppen og smidigheden øges i leddene. Der afsluttes med dybdeafspænding.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Akrobatik (AKRO)
Alder og køn er ligegyldig så længe du er klar til at vende hovedet ned af samt strække lemmerne i øst og vest. Undervisningen vil være med styrke, smidighed og samarbejds momenter - heri et element af tillid. Der vil være massere af split, spagat, brogang, løfteteknikker, håndstand, hovedstand, etc.
Kom og leg med os hver mandag på Syvstjerneskolen
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Bevægelse og boldspil for mænd (MFM)
Har du lyst til at stifte bekendskab med en anderledes frigørende, inspirerende og effektiv motionsform så prøv ”mandeholdet” torsdag aften med Kim Menzer.
Vi arbejder udfra gymnastikpioneren Astrid Gøssels ideer om bevægelse, der indbefatter fleksibilitet og styrke i rygsøjlen og hofte- og skuderringens muskulatur og led.
Vi slutter aftenen af med Volleyball, ca. 45 min.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Blandet springhold 7-9 år (BLSP)

Både piger og drenge

Er du mellem 7 og 9 år, og har du mod på at lære at springe?

Blandet spring 7-9 år er for dig, der ønsker at dyrke en masse springgymnastik og ikke mindst have det super sjovt hver lørdag fra 12.30 til 13.30!
Det forventes ikke, at man i forvejen har kendskab til gymnastik, MEN det kræves at man har lyst til og mod på at tage imod de udfordringer, der bliver stillet.

Holdet vil blive opdelt i niveau efterhånden som vi instruktører lærer gymnasterne at kende, så alle får mulighed for at udvikle sig, erfarne som nye gymnaster.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børneyoga (BØY)
En særlig stund kun for dit barn, hvor dit barn lærer øvelser, som i kan gøre brug af i hverdagen hjemme eller i løbet af en måske overstimulerende skoledag for at komme ned i gear og få ro i kroppen. Børnene træner uden far og mor er i salen. Yoga & mindfulness for børn, er anderledes end yoga & mindfulness for voksne. Det handler om at lære sig selv og si krop at kende gennem mange forskellige stillinger. Vi leger os ind i stillingerne, f.eks. brøler som en løve, møder en hund, står som et træ, og trækker os ind i vores skjold som en skildpadde. Vi starter med opvarmning og slutter med afspænding hvor vi lytter til en historie eller til stille musik. Vi har bl.a. fokus på at få styrket koncentrationsevnen og selvværdet, få styrke, mod, ro og overskud til alle de skriftlige og mundtlige præstationer, som vores skolesystem rummer, således at vi kan undgå stress, angst og depression.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Core-træning (COT)
Timen indeholder muskeltræning for hele kroppen. Der fokuseres primært på de store muskelgrupper:
ben, balder, mave, øvre/nedre ryg, bryst og arme.
Træning med redondobold (EFFEKT), bodybar, håndvægte. Øger udholdenhed, funktionalitet, balance, samt bevidsthed om god kropsholdning. Alle kan være med. Til slut en god gang udstrækning.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Dansemix (DANS1)

På Dansemix-holdene bliver der fuld knald på musik og bevægelse! Vi skal i løbet af året arbejde med grundelementer indenfor flere forskellige dansestilarter, både indenfor street og det klassiske. Vi træner smidighed, kropsstyrke & balance, men der skal også leges og improviseres, og der vil desuden være et særligt fokus på udtryk og indlevelse. Glæden ved dansen, den personlige udvikling og fællesskabet på holdet er i fokus.

Alt det, vi lærer i løbet af året, sættes til sidst sammen til serier, som indgår i en fed opvisning. Denne skal holdene vise frem til foreningens hjemmeopvisning og til Landsdelsopvisning i marts måned.

Jeg glæder mig helt vildt til at træne med det sejeste hold tøser!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

DGI Nordsjælland Junior Værløs (BSP13)
900550738
DGI Nordsjælland Junior Værløse 14-17år
Går du allerede på et lokalhold og vil du gerne dygtiggøre sammen med en masse andre passioneret gymnaster? Så må man sige DGI Junior Værløse er noget for dig!
På holdet træner vi målrettet efter, hvad der senere på året skal gå hen og blive den vildeste DGI junior opvisning nogensinde! Vi kører skarpe og fokuseret træninger med hovedtemaer som eksempelvis "dobbelt-roterende", fuld rytme-træning eller mini-tramp på takter. Derfor forventer vi at gymnasterne er målrettet og klar til at yde deres bedste hver træning.
På DGI Nordsjællands Junior Hold handler det dog ikke kun om gymnastik. Der bliver lagt stor vægt på det sociale sammenhold, for på bedst mulig måde at få gymnasterne til at krydse venskaber på tværs af landsdelen og give god energi til holdet.
I starten af sæsonen fra september til december, vil der primært være fokus på spring, landing, teknik og udførsel, da vi ønsker sikre og flotte udførte spring til opvisningerne.
Efter jul er der taget hul på opvisningen og serietræning. Her vil der være fokus på at få opvisningen færdig og springene lækre, så de står skarpt, når vi skal ud og turnere.
Der vil i løbet af sæsonen være en weekendstræning med overnatning og 2-3 lange træninger en lørdag eller søndag. Derudover vil der blive arrangeret små turer for at ryste holdet sammen.
Vi forventer at gymnasterne møder op til alle weekendstræninger, ekstra træninger, sociale aktiviteter samt opvisninger.
I kontingentet er der medregnet opvisningsdragt, håndredskaber, mad til weekendstræning og ekstra ting til opvisningen. Man har dertil mulighed for at tilkøbe deltagelse til DGI Junior Stævnet, hvor man mødes med alle de andre DGI Junior Hold fra resten af Danmark over en weekend i slutningen af april. Stævnet rummer flere tusinder juniorgymnaster og bliver set som årets hovedbegivenhed.
Udover Juniorstævnet er sæsonen 17-18 også året, hvor holdet drager en uge syd på til Riccione i Italien til et af verdens største gymnastikfestivaler, “Festival del Sol”. Mere info om dette opfølger i løbet af sæsonen.
Du skal kunne udføre følgende:
- Måtte: Skal kunne lave araberflik-back med let hånd og kraftspring uden modtagning
- Minitrampolin: Strakt halvskrue
- Et plus hvis man kan holde en håndstand på mere end 20 sekunder.
- Rytmisk: Have almen rytmeforståelse
Den første træning er fortræning. Hvis man ikke lever op til de springkrav, der er stillet, forbeholder vi os retten til at afvise gymnaster.
Forudsætninger for at gå på holdet:
- Skal fylde 14 år inden 31. december 2017
- Aktiv i en lokalforening og vil gerne lære endnu mere
- Kan lide både spring- og rytmegymnastik
- Prioriterer træningen, opvisningerne, stævnerne og fællesskabet højt
- Opfylder de springkrav, der er stillet.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Drengespring 10-13 år (DS10)
Holdet er målrettet springdrenge 10-13 år, som gerne vil udvikle deres springevner i trampolin og på bane. Som gymnast på holdet vil du blive skubbet ud af din normale comfort-zone og prøve nye spring, som er målrettet dig. Vi forventet derfor ikke alle gymnaster er på samme niveau. Udover at springe laver vi minimum en form for styrketræning hver træning for at hjælpe kroppen til at stå bedst mulig i mod det fysiske slid, "spring", kan medføre. I løbet af sæsonen kommer der selvfølgelig også en masse drengehørm, som forhåbentlig er med til at støtte det sociale fællesskab på holdet. Det bliver sjovt! Vi slutter sæsonen af, ved at forberede os til en sjov drengeopvisning vi skal vise til én forårsopvisning og lokalopvisningen. Så hvis du er en frisk dreng som tør at blive udfordret, har alderen til det og elsker at springe, så kom og join. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Drengespring 6-8 år (SDB)
Kun for drenge
Gennem træning, leg og øvelser får du styrke og balance til at kunne gennemfører træning af spring på mange niveauer.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Drengespring 8-10 år (DS810)
Vi har til springgymnastik fokus på at udvikle børnenes styrke, balance, smidighed og motorik. Derudover vil vi have fokus på gymnastikkens grundlæggende springelementer i trampolinen og på måtten samt at videreudvikle disse. Holdet niveauopdeles, så hver gymnast kan træne på det niveau, der passer til den enkelte. Vi glæder os til at se en masse nye såvel som gamle gymnaster.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Drengetons 6-8år (DRET)

Drengespring 6-8 år er for dig, der ønsker at blive springgymnast. Der vil i starten blive fokuseret på at lære grundlæggende springgymnastik med det formål om at blive rustet til lidt mere udfordrende spring, der senere vil blive prøvet kræfter med. Det forventes derfor ikke, at du har gået til springgymnastik, men at du ønsker at tage imod de udfordringer der bliver stillet.
Derudover forventes det, at du har lyst til at møde glad op til træningen, hvor vi også fokuserer på, at have det sjovt. En fast del af træningen er opvarmning bestående af rytme, leg og styrkeøvelser.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Drengetons, 3-5 år (DRE)
Igen i år trænes holdet på skift af Hanne og Gitte.
Holdet er for drenge mellem 3 og 5 år, der vil gå til gymnastik uden mor og far.
Der er fart over feltet, vi skal lege, lære nye sanglege, udfordre vores motorik, vi skal udfordre os selv, så vi kan hoppe højere og længere, når sæsonen slutter. Kort sagt, vi skal brænde noget krudt af på en god måde.
Holdet deltager i foreningens hjemmeopvisning i april måned, men det præger ikke som sådan træningen i årets løb – vi vælger det, vi er blevet bedst til og viser frem.
I løbet af sæsonen vil der være mulighed for, at mor/far/søskende deltager i træningen – mere herom i løbet af sæson.
Vi glæder os til at se jer.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Efterfødselshold (EFY)
Et hold løber over 3 måneder med start i september, november og februar.
Mange kvinder ønsker at finde tid til at komme i form igen efter graviditeten og fødslen.
På holdet er der plads til både dig og dit barn, der er et koncentreret fokus på arbejdet med at komme i form igen. Vi sætter fokus på at styrke kroppen, ikke mindst bækkenbund, ryg og mave. Vi varmer op med lidt konditionstræning, som f.eks. Zumba, aerobic eller internval træning, og vi tager udgangpunkt i yoga og pilatesøvelser, som styrker, vitaliserer og afspænder både krop og sind. Men vi vil også bruge redskaber som elastikker og rodondo bolde.
Der vil hver undervisningsgang indgå grundig og effektiv mavetræning så dette område hurtigt styrkes. Børnen bør ikke være ældre en 6 måneder.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Familiegymnastik (FAM)
Igen i år trænes holdet på skift af Hanne og Gitte.
Holdet er for hele familien. Vi skal lege, vi skal udfordre vores motorik på forskellige måder, vi skal klatre, vi skal hoppe, vi skal tømme redskabsrummet – kort sagt, vi skal alt mellem himmel og jord, der bare lugter lidt af gymnastik.
Så benyt muligheden for at få en sjov og dejlig time sammen med børnene på børnenes præmisser.
Vi glæder os til at se jer.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Fit for life/Funktionel trænin (FFT)
Med udgangspunkt i vores daglige udfordringer i en helt almindelig hverdag, arbejder vi her med hele kroppen og oparbejder den styrke og stabilitet der skal til at klare hverdagens helt almindelige udfordringer -  ondt i ryggen skal trænes væk !!!!!!
Vi ældes naturligt, og vi vil her arbejde med at styrke og vedligeholde kroppen, så vi kan holde os vel gående så længe som muligt. 
Holdet er målrettet alle der ønsker at ”vedligeholde” kroppen med god og grundig basistræning , og alle uanset alder, køn og vægtklasse vil kunne deltage. Undervisningen vil i videst muligt omfang blive differentieret til den enkeltes behov. 
Ud over den funktionelle basistræning, vil vi udfordre lidt på konditionen ligesom udstrækning og afspænding vil indgå i timerne.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Forældre & Børn 2-5 år (FOR)
Vi synger, leger og gynger. Laver gymnastik til musik. Kravler, hænger og ruller, løber, hopper og springer. Forudsæt­ningen er lyst til at være med, så kommer koncentrationen og energien. Store og små - alle er i gang.
Forældrene er aktive på dette hold. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Forældre/barn hold for børn me (FBSB)

Holdet er for familier med børn med særlige behov – den primære aldersgruppe er børn i 6-10 årsalderen, men holdet er for hele familien, så der er plads til alle.

På holdet vil der være fokus på bevægelse, vi skal hoppe, vi skal springe, vi skal have sved på panden, når vi bevæger os til fed musik. Vi skal lege sanglege, vi skal lave styrketræning, vi skal bruge alle redskaberne i hallen, også Airtracken og trampolinen og alle de andre fede redskaber, der kan findes i redskabsrummet.

Al træningen vil være en styrkelse af børnenes motorik, men det vil ske gennem sjov og leg, så alle får en sjov oplevelse. Og så håber vi, at børnene får så meget mod på gymnastikken, at vi kan få dem tilknyttet andre hold i foreningen også.

Vi håber med dette hold at kunne skabe et pusterum til familierne, hvor der er plads til en anderledes oplevelse sammen som familie.

For at skabe den bedste og mest trygge ramme for børnene, er der maksimalt plads til 10 familier på holdet.

Hvis I vil vide mere, er I velkomne til at kontakte holdets instruktør Susanne Andersen på tlf. 52987072

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Furesø kommunehold (FUKOM)
Holdet er for dig der har brug for funktionel træning til at gøre dagligdagen nemmere. Fokus vil ligge på styrke og udstræk med et særligt øje for at tage hånd om evt. skavanker og/eller overbelastninger.
Træningen vil tage udgangspunkt i håndtering af vante og rutineprægede øvelser der kan have en slidende effekt, med et strejf af fornyelse og opmærksomhed.
Træning fra 16-17 på Skovgården, hver mandag fra den 18. september 2017 og frem til jul (med undtagelse af efterårsferien i uge 42).
Træner: Christina Ørgaard, fra Værløse Gymnastik
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Glad motion (MKG)
Frisk motion på en lidt anden måde, vi vil blande forskellige former for motion. Vi starter op med konditionstræning, det kan være Zumba Gold, aerobic eller anden former. Herefter laver vi effektiv træning, det kan være en blanding af pilates og yoga øvelser, balanceøvelser eller træning med elastikker og andre redskaber. Vi slutter timer med øvelser for ryg/mave, samt strækøvelser og afspænding. Alle kan være med, blot man har lyst til at røre sig. Så kom og være med til en motionsrig time
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Gymnastik & Dans (LGD)
Gymnastik og dans er et hold for piger, hvor vi arbejder på at udvikle børnenes motoriske evner. Vi får sved på panden gennem gymnastik, dans og leg både med og uden redskaber. På holdet prøver vi grænser af i børnenes eget tempo.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Gøssel/Rytmisk gymnastik (GRG)
Smidig og smækker med Gøssel gymnastik -
Er du over 50 og stiv i kroppen eller trænger til at tabe et par kilo, så er Kim Menzer´s rytmiske Gøssel-gymnastik nok noget for dig. Kom og vær med til at få gang i kroppen på den fede måde.
Der fokuseres på kvalitativt at vedligeholde og forbedre smidighed og styrke i muskler og led i ryg - skulderring og hoftering samt at vedligeholde og forbedre vejrtrækningen, og alle øvelser sigter naturligvis mod et musisk/rytmisk kropsudtryk.  
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hatha Flow (yoga) (HAF)
Yoga for alle som har lyst til at styrke kroppen og få gang i kredsløbet. Yoga kan godt være fysisk udfordrende, uden at man behøver give afkald på yogaens særlige evne til at skabe ro og fordybelse. Du behøver ikke have tidligere erfaringer med yoga eller være i specielt god form, for at deltage. Det har større betydning at du har lyst til at arbejde med dig selv og din krop. I undervisningen indgår både muskelstyrkende og smidiggørende øvelser, samt afspænding og åndedrætsøvelser. Der afsluttes med afspænding.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hit Fit Dance (HITF)

Nu kommer den ultimative dansetime for dig, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid..!

Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Vi har taget udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock´n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne..!

En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til at give dine elever en super svedig og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top..!!

Koreografierne er forholdsvis simple, så eleverne behøver ikke, at få dem gennemgået først, men derimod blot følge med instruktøren. Undervisningen gør det muligt for hver enkelt elev at give den ekstra gas eller udføre flere detaljer af koreografien, udfra deres egne fysiske eller tekniske evner. På denne måde bliver det både udfordrende og hårdt for alle elever allerede ved den første undervisningsgang.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Juniormix spring 14-16 år (SPØ)

Juniormix er i år det nye øvede hold. Kravene er de samme. Gymnasterne er en håndfuld af gamle øvede springere, samt nye springere. Det kan lade sig gøre, at få en prøvetræning på dette hold, for at se om niveauet passer.
Vi kræver af dig, at du selv kan lave: salto, gerne hoftebøjet, gerne strakt, gerne mere. Kraftspring alene og araber-flikflak med en let hånd. Vi ser gerne, at du kan mere end dette.
Derudover kræves det af dig, at du møder op til alle træninger, opvisninger og stævner, så meget som det nu kan lade sig gøre. Til sidst, men ikke mindst, at du er indstillet på, at vi også laver rytme og bruger det meste af sæsonen efter jul på at træne til opvisningssæsonen i foråret.

Vi glæder os ustyrligt meget til endnu en super fed sæson og til at se jer.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Miniparkour 8-10 år (DRET2)
Beskrivelse kommer
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Motion damer (MOD)
Frisk motion på en lidt anden måde, vi vil blande forskellige former for motion. Vi skal snuse til EFFEKT målrettet træning med elastikker og den helt almindelige motion. Vi slutter timer med specialøvelser for ryg og nakke og afspænding samt strækøvelser Alle kan være med, blot man har lyst til at røre sig. Så kom og vær med til en motionsrig time.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Parkour 10-12 år, onsdag (PARK)
Parkour er en forholdsvis ny sportsgren som stammer fra det franske militær.


Den grundlæggende ide bag Parkour er at komme fra punk A til B på den hurtigste og mest effektive måde - udelukkende ved brug af kroppen. Dette gøres ved at løbe i lige linjer, og det betyder at vi i Parkour lærer at forcere de forhindringer vi møder, i stedet for at løbe uden om dem.
Mange spring i Parkour ser meget avanceret ud, men på trods af dette, læres mange af de forskellige teknikker forbløffende hurtigt. I Parkour bliver udøveren udfordret fysisk, men ikke mindst også psykisk, da det ofte er netop dette, som sætter grænsen for de fysiske udfoldelser.
Når man dyrker Parkour styrker man desuden også kroppens fysik i form af eksplosivet, udholdenhed og kondition. Man skal være min 10 år.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Parkour 10-12 år, torsdag (PARK3)

Parkour er en forholdsvis ny sportsgren som stammer fra det franske militær.
Den grundlæggende ide bag Parkour er at komme fra punk A til B på den hurtigste og mest effektive måde - udelukkende ved brug af kroppen. Dette gøres ved at løbe i lige linjer, og det betyder at vi i Parkour lærer at forcere de forhindringer vi møder, i stedet for at løbe uden om dem.
Mange spring i Parkour ser meget avanceret ud, men på trods af dette, læres mange af de forskellige teknikker forbløffende hurtigt. I Parkour bliver udøveren udfordret fysisk, men ikke mindst også psykisk, da det ofte er netop dette, som sætter grænsen for de fysiske udfoldelser.
Når man dyrker Parkour styrker man desuden også kroppens fysik i form af eksplosivet, udholdenhed og kondition. Man skal være min 10 år.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Parkour 12-14 år (PARK1)

Parkour er en forholdsvis ny sportsgren som stammer fra det franske militær.
Den grundlæggende ide bag Parkour er at komme fra punk A til B på den hurtigste og mest effektive måde - udelukkende ved brug af kroppen. Dette gøres ved at løbe i lige linjer, og det betyder at vi i Parkour lærer at forcere de forhindringer vi møder, i stedet for at løbe uden om dem.
Mange spring i Parkour ser meget avanceret ud, men på trods af dette, læres mange af de forskellige teknikker forbløffende hurtigt. I Parkour bliver udøveren udfordret fysisk, men ikke mindst også psykisk, da det ofte er netop dette, som sætter grænsen for de fysiske udfoldelser.
Når man dyrker Parkour styrker man desuden også kroppens fysik i form af eksplosivet, udholdenhed og kondition. Man skal være min 10 år.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Parkour 14-16 år (PARK2)

Parkour er en forholdsvis ny sportsgren som stammer fra det franske militær.
Den grundlæggende ide bag Parkour er at komme fra punk A til B på den hurtigste og mest effektive måde - udelukkende ved brug af kroppen. Dette gøres ved at løbe i lige linjer, og det betyder at vi i Parkour lærer at forcere de forhindringer vi møder, i stedet for at løbe uden om dem.
Mange spring i Parkour ser meget avanceret ud, men på trods af dette, læres mange af de forskellige teknikker forbløffende hurtigt. I Parkour bliver udøveren udfordret fysisk, men ikke mindst også psykisk, da det ofte er netop dette, som sætter grænsen for de fysiske udfoldelser.
Når man dyrker Parkour styrker man desuden også kroppens fysik i form af eksplosivet, udholdenhed og kondition. Man skal være min 10 år.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pigespring 10-12 år, tirsdag (PS10)
Vi har til springgymnastik fokus på at udvikle børnenes styrke, balance, smidighed og motorik. Derudover vil vi have fokus på gymnastikkens grundlæggende springelementer i trampolinen og på måtten samt at videreudvikle disse. Holdet niveauopdeles, så hver gymnast kan træne på det niveau, der passer til den enkelte. Vi glæder os til at se en masse nye såvel som gamle gymnaster.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pigespring 10-12 år, torsdag (SPR2)
Vi har til springgymnastik fokus på at udvikle børnenes styrke, balance, smidighed og motorik. Derudover vil vi have fokus på gymnastikkens grundlæggende springelementer i trampolinen og på måtten samt at videreudvikle disse. Holdet niveauopdeles, så hver gymnast kan træne på det niveau, der passer til den enkelte. Vi glæder os til at se en masse nye såvel som gamle gymnaster.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pigespring 6-7 år (PSTO2)
Vi træner imod at give gymnasterne grundlæggende motoriske færdigheder. Der vil være fokus på højt aktivitetsniveau. Vi varmer op med sjov leg/dans, der udvikler børnenes hjerner, motorik og sociale egenskaber. Derefter finder vi redskaber frem. Her vil vi så vidt muligt udvikle den enkelte ud fra dennes motoriske niveau. Vi vil bl.a. øve kolbøtte, vejrmølle, stå på hænder og hovedet, hoppe ned på madrasser højt fra og generelt opnå fortrolighed med redskaberne.
Instruktør: Klaus og Anne Sofie
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pigespring 6-8 år, mandag (SPB)
Pigespring 6-8 år er for dig, der ønsker at blive springgymnast. Der vil i starten blive fokuseret på at lære grundlæggende springgymnastik med det formål om at blive rustet til lidt mere udfordrende spring, der senere vil blive prøvet kræfter med. Det forventes derfor ikke, at du har gået til springgymnastik, men at du ønsker at tage imod de udfordringer der bliver stillet. 
Derudover forventes det, at du har lyst til at møde glad op til træningen, hvor vi også fokuserer på, at have det sjovt. En fast del af træningen er opvarmning bestående af rytme, leg og styrkeøvelser.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Pigespring 6-8 år, tirsdag (SPP68)
Pigespring 6-8 år er for dig, der ønsker at blive springgymnast. Der vil i starten blive fokuseret på at lære grundlæggende springgymnastik med det formål om at blive rustet til lidt mere udfordrende spring, der senere vil blive prøvet kræfter med. Det forventes derfor ikke, at du har gået til springgymnastik, men at du ønsker at tage imod de udfordringer der bliver stillet.
Derudover forventes det, at du har lyst til at møde glad op til træningen, hvor vi også fokuserer på, at have det sjovt. En fast del af træningen er opvarmning bestående af rytme, leg og styrkeøvelser.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Pigespring 8-10 år tirsdag (SPR)
Pigespring 8-10 år er for friske unge piger, der ønsker at lave en masse springgymnastik samtidig med, at have det sjovt. Det forventes ikke, at man før har gået til springgymnastik, men derimod at man har lysten til at lære og tage imod de udfordringer, der bliver givet.
Holdet inddeles i mindre hold efter niveau, således at både erfarne gymnaster, samt nye skud får mulighed for at udvikle sig.
Grundig opvarmning med rytmik samt styrketræning er en fast del af træningen. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Pigespring 8-9 år (SPB2)

Vi træner imod at give gymnasterne grundlæggende færdigheder indenfor rytme/dans og spring. Der vil være fokus på højt aktivitetsniveau. Vi varmer op med sjov leg/dans, der udvikler børnenes hjerner, motorik og sociale egenskaber. Derefter finder vi redskaber frem. Her vil vi så vidt muligt udvikle den enkelte ud fra dennes motoriske niveau. Vi vil bl.a. øve kolbøtte, salto, vejrmølle, stå på hænder og hovedet, kraftspring, flik-flak mv.
Instruktør: Klaus og Anne Sofie

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Pilates Senior (PILS)

I tilbydes her på holdet en form for gymnastik, der bygger på langsomme og kontrollerede bevægelser. De kobles sammen med en speciel form for åndedræt, så man kan styrke de indre muskler, vigtige for vores balanceevne. Pilates nedsætter spændinger og forebygger smerter i ryggen, nakken, m.m.. Pilates tager fokus på arbejde med mavemuskler, hvorved rygsøjle og bækken stabiliseres. Udover styrke og balanceevner stimulerer pilates udholdenhed og vores psyke, så man føler sig helt afslappet efter. Øvelserne afsluttes med 15 min. udstrækning med yoga inspirerede øvelser.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pilates, basis (PIB)
Pilates er stræk- og styrkeøvelser, hvor vi fokuserer på at styrke musklerne i maven og på ryppen. Øvelserne giver bedre kropsholdning, øget kropsbevidsthed, smidighed og balance. Samtidig nedsætter øvelserne spændinger i kroppen, og træningsformen er effektiv mod rygproblemer. 
Kom og vær med til en spændende og alternativ træningsform.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pilates, øvede (PIØ)
Dette hold er for dig, som har kendskab til grundprincipperne inden for pilates. Vi vil arbejde med basisøvelser og videregående øvelser med fokus på styrke i mave- og rygmuskler. Øvelserne giver bedre kropsholdning, øget kropsbevidsthed, smidighed og balance. Øvelserne nedsætter spændinger i kroppen og træningsformen er effektiv mod rygproblemer. Kom og vær med til en spændende og alternativ træningsform.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Puslinge 3-4år (PUS1)
På Puslingeholdet skal vi have det sjovt og lære hinanden at kende. Vi vil gennem forskellige lege og redskabsbaner udfordre børnenes motorik og balance. Derudover vil vi fokusere på rytmik til forskellige sange. Vi får altså brændt en masse krudt af og udfordret hele sanseapparatet. Vi skal hoppe, kravle, klatre, danse, løbe og lege, og vi vil desuden i løbet af året have et par tema-træninger (Pirat, Cirkus, Jungle mfl.).
Aldersgruppen på dette hold er 3-4 år, og er primært for piger (drenge henvises til drengetons). Holdet er dog uden forældre, så børnene skal være klar til at slippe mors og fars hånd - ellers anbefaler vi et familiehold i stedet.
Holdet deltager sammen med det andet puslingehold i foreningens hjemmeopvisning i april måned, og vi vil derfor også øve os i en lille sekvens hvor vi viser noget af det vi er blevet bedst til frem - men ellers er det ikke noget der som sådan præger træningen i årets løb.
Vi glæder os til at se en masse friske børn!
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Puslinge 3-5 år (PUS2)
Kom og vær med til gymnastik og leg hvor vi gennem idrætslege vil styrke børnenes motorik og sanser. Vi vil prøve kræfter med forskellige rekvisitter bl.a. bolde og hulahopringe og have fart over feltet på varierende redskabsbaner. Vi kommer til at have fokus på udvikling gennem bevægelse og sjove gymnastiklege.
Dette er et hold uden forældre.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Puslinge 5-6år (PUS3)
På Puslingeholdet skal vi have det sjovt og lære hinanden at kende. Vi vil gennem forskellige lege og redskabsbaner udfordre børnenes motorik og balance. Derudover vil vi fokusere på rytmik til forskellige sange. Vi får altså brændt en masse krudt af og udfordret hele sanseapparatet. Vi skal hoppe, kravle, klatre, danse, løbe og lege, og vi vil desuden i løbet af året have et par tema-træninger (eks. Pirat, Cirkus, Jungle mfl).
Aldersgruppen på dette hold er 5-6 år, og er primært for piger (drenge henvises til drengetons). Holdet er dog uden forældre, så børnene skal være klar til at slippe mors og fars hånd - ellers anbefaler vi et familiehold i stedet.
Holdet deltager sammen med det andet puslingehold i foreningens hjemmeopvisning i april måned, og vi vil derfor også øve os i en lille sekvens hvor vi viser noget af det vi er blevet bedst til frem - men ellers er det ikke noget der som sådan præger træningen i årets løb.
Vi glæder os til at se en masse friske børn!
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Rope Skipping, let øvede (RSL)
På dette hold kræver det visse færdigheder inden for sjipning. Man skal kunne lave: kryds og sidesving i enkelttov og man skal kunne komme ind i double dutch samt lave gallup. Vi vil i løbet af sæsonen sjippe i enkelt tov samt lave seje tricks og serier. Vi vil også sjippe i double dutch, også her vil vi lære en masse seje tricks.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Rytmepiger 7-9 år (RYT)
I år opretter vi et hold for de piger i alderen 7-9 år, der gerne vil lave klassisk rytmisk gymnastik. Vi skal arbejde med grundtræning, vi skal sætte grundtræningen sammen til små serier, vi skal lytte til musik, som vi skal bevæge os til, vi skal arbejde med koordination, styrke og udholdenhed, vi skal arbejde med håndredskaber, vi skal også danse tosset, vi skal hygge os, og vi skal lege. Jeg regner med, at vi skal deltage i forårets opvisninger, både i foreningen og i amtet. Jeg glæder mig til en god sæson med en masse dejlige piger
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Seniormotion m/k (SEN)
Holdet er for alle friske og raske senior motionister, der har lyst til at røre sig. Vi arbejder alle kroppens muskler igennem med smidiggørende og styrkende øvelser til god musik i moderat tempo. Øvelsesvalget er sammensat således, at alle kan være med uanset alder. Også selvom du aldrig har gået til gymnastik før. Timen afsluttes med afspænding og specialøvelser for nakke og ryg.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Springmix 12-14 år (SPA)
Springmix er et hold, af letøvede til øvede gymnaster. Alderen ligger fra 12-14 år. Vi forventer, at du har kendskab til kraftspring og flikflak, og udfører disse nærmest uden modtagning på måtten, eller med en lille hånd. I trampolinen ser vi gerne, at du kan lave en lukket salto, hoftebøjetsalto og har mod på at udfordre dig selv i yderligere saltoer med skrue.
Springmix, tidligere Aspirantholdet, har de forrige sæsoner haft 2 opvisninger i løbet af foråret. Derfor træner vi hårdt, og øver rytmesekvenser og teknikker på holdet, så vi kan præsentere en flot opvisning. Med det sagt har vi også en masse sjov. Springmix træner, i modsætning til mange andre springhold 1,5 time om ugen, i den nye springhal. Det betyder, at der er rig mulighed for at lære en masse, og blive endnu bedre til gymnastik! Det er vigtigt, at du er veloplagt, kommer til tiden, kommer så ofte du kan til træningen og er med på lidt af hvert. Hvis du opfylder ovenstående kriterier, glæder vi os til at se dig på holdet!😊
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Stavgang udendørs m/k (STA)
Stavgang er en foræring for alle som ønsker at supplere deres træning med mere motion, en tur i skoven med socialt samvær og godt humør. Vi følger ikke den samme rute hver gang, men får et godt kendskab til omegnen og naturen omkring os, så kom og vær med. Der er instruktion i brug af stavene, og vi har stave til låns til dem som ikke selv har stave, så der er ikke nogen undskyldning for ikke at deltage. Vi mødes ved Værløse Hallen og turene varierer fra 1 til 1½ time. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Step/Body (STB)
Med udgangspunkt i stepbænken og de små håndredskaber vil indholdet her have hovedfokus på konditions- og styrketræning. Vi vil få sved på panden, og mærke at vi ”får fat”.
Undervisningen vil være baseret på de nyeste principper indenfor body og core træning.
Vi vil starte op, så selv begyndere uden kendskab til stepbænken vil kunne deltage.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Womans Workout (WWW)

Vi træner og toner kvindekroppen alle de sædvanlige steder som de fleste kvinder gerne vil trænes.
Baller, lår, mave, talje, arme ja det meste af kroppen.
På dette hold er der fokus på at vi skal ha det sjovt og stemningen skal være hyggelig. Det er ofte vi laver øvelser i par, eller fællestræning.
Kom glad, ta din veninde med!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Ynglinge mix spring 17+ (SPY17)

Ynglinge spring er et nyt hold vi opretter i denne sæson, i håb om at få fat i alle jer, der kommer hjem fra efterskole og alle jer, der mangler et springhold at gå på.
Vi kommer til at træne 2 timer, hver torsdag i den nye hal med fuld fart på springene og anden effektiv træning. 
I løbet af sæsonen, skal vi have et par weekendtræninger og en håndfuld opvisninger, der inkluderer aspirantstævnet i 2018.
Kravene til dig som gymnast på holdet er: Du har snuset til gymnastik før, har en ustyrlig lyst til at lære mere og er mødepligtig til træninger såvel som stævner igennem hele sæsonen. Det er desuden en mulighed, at holdet kan deltage i Festival del Sole i Riccione i Italien i juli 2018, dog vil denne beslutning blive truffet sammen med holdet, ved sæsonens start. 
Vi glæder os helt fantastisk meget til en super fed sæsonen på det nye Ynglinge spring hold i Værløses fede nye hal.
Prisen inkludere dragt og trøje 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Zumba for alle (ZUM)
Zumba er bare super sjovt. Zumba er et dansefitness program med musik og masser af energi.
Zumba indeholder rytmer fra salsa, samba, cumbia, reggaeton, calypso og endnu flere stilarter, zumba er effektivt og fyldt med energi.
                 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)