Efterår 2019 til forår 2020 01.07.2019  -  30.06.2020
Vejledning

Afstress Yoga (AYO)
Yoga bringer ro og balance til krop og sind giver dig større krops- og åndedræt bevidsthed samt mere energi og overskud i hverdagen. Holdet henvender sig til alle, der ønsker at bevare smidighed og forbedre åndedrættet. Gennem enkle fysiske øvelser løsnes spændinger i kroppen og smidigheden øges i leddene. Der afsluttes med dybdeafspænding.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Afstress yoga - hensyntagenhol (AFYHE)
Yoga bringer ro og balance til krop og sind giver dig større krops- og åndedræt bevidsthed samt mere energi og overskud i hverdagen. Holdet henvender sig til alle, der ønsker at bevare smidighed og forbedre åndedrættet. Gennem enkle fysiske øvelser løsnes spændinger i kroppen og smidigheden øges i leddene. Der afsluttes med dybdeafspænding.
Dette hold tager særligt hensyn til deltagerne. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Akrobatik 8-12 år (AKRO)
Holdet henvender sig til piger og drenge i alderen 8-12 år.
Man kan være med på alle niveauer, så længe man har lyst til at være aktiv, kreativ og lære en masse akrobatik.
 
Til akrobatik beskæftiger vi os med alt lige fra spring, øvelser i par, håndstand og til store pyramider. Træningerne vil være bygget op, så vi starter med noget opvarmning og leg, bagefter vil vi komme med nogle akrobatiske øvelser, som gymnasterne skal prøve at udføre enten i par eller i grupper. Der vil også være tid til at gymnasterne selv kan være kreative og lege med deres egne øvelser.
 
Til akrobatik, vil vi også arbejde med teknik, styrke og smidigged, så vi kan blive rigtig gode. Vi glæder os til nogle sjove træninger med jer!
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Bevægelse og boldspil for mænd (MFM)
Har du lyst til at stifte bekendskab med en anderledes frigørende, inspirerende og effektiv motionsform så prøv ”mandeholdet” tirsdag aften med Kim Menzer.
Vi arbejder udfra gymnastikpioneren Astrid Gøssels ideer om bevægelse, der indbefatter fleksibilitet og styrke i rygsøjlen og hofte- og skuderringens muskulatur og led.
Vi slutter aftenen af med Volleyball, ca. 45 min.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Blandet spring 6-8 år (PS68)
Et helt nyt hold for piger og drenge i alderen 6-8 år. Vi træner hver fredag i Søndersøhallen, hal 1 fra 16-17. På holdet er der fokus på motorik, balance, leg og selvfølgelig en masse spring og godt fællesskab. Vi glæder os til at se jer i hallen! OBS: holdet starter først d. 13/9. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Blandet spring 6-8 år, tirsdag (SPP68)
Blandet spring 6-8 år er for dig, der ønsker at blive springgymnast. Der vil i starten blive fokuseret på at lære grundlæggende springgymnastik med det formål om at blive rustet til lidt mere udfordrende spring, der senere vil blive prøvet kræfter med. Det forventes derfor ikke, at du har gået til springgymnastik, men at du ønsker at tage imod de udfordringer der bliver stillet.
Derudover forventes det, at du har lyst til at møde glad op til træningen, hvor vi også fokuserer på, at have det sjovt. En fast del af træningen er opvarmning bestående af rytme, leg og styrkeøvelser.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Bodyfit for mænd (BFM)

Trænger du til at, komme op af sofaen derhjemme eller få sved på panden og en høj puls og et abonnoment til et fitness center IKKE er en motiverende faktor, så kom og træn med mig! Jeg sørger for et stærkt hold, masser af hårde og fede træninger og en motiveret træner til hver gang! Niveau er intet problem her, om du enten tænker at, du er en trænet gut eller en nybegynder som aldrig har rørt en vægt! Bare rolig! Jeg vil så vidt som muligt indstille træningerne så den bliver en hård men god træning for dig! Så hvis du er klar, så meld dig til et hold, som du ikke vil fortryde!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børneyoga og mindfullness 6-9 (BØY)

En særlig stund kun for dit barn, hvor dit barn lærer øvelser, som i kan gøre brug af i hverdagen hjemme eller i løbet af en måske overstimulerende skoledag for at komme ned i gear og få ro i kroppen. Børnene træner uden far og mor er i salen. Yoga & mindfulness for børn, er anderledes end yoga & mindfulness for voksne. Det handler om at lære sig selv og sin krop at kende gennem mange forskellige stillinger. Vi leger os ind i stillingerne, f.eks. brøler som en løve, møder en hund, står som et træ, og trækker os ind i vores skjold som en skildpadde. Vi starter med opvarmning. Der vil være Yogaøvelser og yogalege, Sanseøvelser, åndedrætsøvelser, massageøvelser, som præsenteres som lege. Vi slutter af med en afspænding med guidede visualiseringer, som er små historier fortalt til rolig musik. Vi har bl.a. fokus på at få styrket koncentrationsevnen og selvværdet, få styrke, mod, ro og overskud til alle de skriftlige og mundtlige præstationer, som vores skolesystem rummer, således at vi kan undgå stress, angst og depression. I yoga og mindfulness sessionerne lægger jeg vægt på at styrke barnets åndedræt, sanser, krop og hjertets magi. De vil kommer ned i gear og finde ind til roen i dem selv, børnene lærer at mærke sig selv, være nærværende i nuet, få en bevidsthed om deres opmærksomhed, mærke de gode energier, skrue op for hjerteenergien og finde indre ro. Børnene kommer i balance og på samme tid trænes fokus, koncentration og læringsparathed.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Core-træning (COT)
Timen indeholder muskeltræning for hele kroppen. Der fokuseres primært på de store muskelgrupper:
ben, balder, mave, øvre/nedre ryg, bryst og arme.
Træning med redondobold (EFFEKT), bodybar, håndvægte. Øger udholdenhed, funktionalitet, balance, samt bevidsthed om god kropsholdning. Alle kan være med. Til slut en god gang udstrækning.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Dansemix 12-14 år (DA911)

Dansemix  12-14år er et hold for dig som er mellem 12 og 14 år og har lyst til at danse! Måske har du danset eller lavet rytmisk gymnastik før - måske er det nyt for dig. Så længe du er motiveret og klar på at give den gas og gøre dit bedste, er du velkommen!

Vi  skal i løbet af året arbejde med grundelementer indenfor flere forskellige dansestilarter, både indenfor street, klassisk og mgp. Vi træner smidighed, kropsstyrke & balance, men der skal også leges og improviseres, og der vil desuden være et særligt fokus på udtryk og indlevelse. Glæden ved dansen, den personlige udvikling og fællesskabet på holdet er i fokus. Alt det, vi lærer i løbet af året, sættes til sidst sammen til serier, som indgår i en fed opvisning. Denne skal holdene vise frem til foreningens hjemmeopvisning og til Landsdelsopvisning i marts måned.

Jeg glæder mig helt vildt til en masse fede og energifyldte dansetræninger!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Dansemix 6-8 år (DAN68)

Dansemix er et hold for dig som er mellem 6 og 8 år og har lyst til at komme igang med at danse. Hvis du har lyst til at komme og brænde energi af til nogle fede dansetimer så er Dansemix et godt bud.


På Dansemix vil vi have de fedeste dansetimer hvor vi hygger og danser til mgp og meget mere

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Dansemix 9-11 år (DANS1)

Dansemix 9-11år, Syvstjerneskolen er et hold for dig som er mellem 9 og 11 år og har lyst til at komme igang med at danse. Hvis du har lyst til at komme og brænde energi af til nogle fede dansetimer så er Dansemix et godt bud. På holdet vil vi have de fedeste dansetimer hvor vi hygger og danser, og hvor der er fuld knald på musik og bevægelse! Vi kommer vidt omkring og afprøver moves fra flere forskellige dansegenrer - både klassisk, street og mgp.

Glæden ved dansen, den personlige udvikling og fællesskabet på holdet er i fokus.

Alt det, vi lærer i løbet af året, sættes til sidst sammen til serier, som indgår i en fed opvisning. Denne skal holdene vise frem til foreningens hjemmeopvisning og til Landsdelsopvisning i marts måned.

Jeg glæder mig helt vildt til at træne med det sejeste hold!


 

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

DGI Nordsjælland YnglingeRytme (DGIY)

 

DGI Nordsjælland YnglingeRytme er et hold for dig som er 14-17 år, som har mod på udfordringer, og gerne vil udvikle dig og udforske gymnastikken og dansen.

Det er en fordel, at have gået til gymnastik eller dans før, men det er ikke et krav, så længe man har gåpå mod!

Det sociale vægtes højt på holdet, så der bliver skabt et godt læringsmiljø både til træning og opvisninger. Det forventes, at du deltager aktivt til træningerne og prioriterer opvisningerne højt. Vi skal ud og lave flere opvisninger. bl.a forårsopvisning, Landsdelholdgalla, hjemmeopvisning i Værløse og til juniorstævne. Der kommer flere opvisninger i løbet af sæsonen. (Der vil også være mulighed for, at deltage til Gymnastikfestivalen i Riccione, Italien.)

Målet for denne sæson er at lave et spændende opvisningsprogram med fokus på teknik og udtryk. Du vil få mere forståelse for din egen rytmiske kunnen og lære vigtigheden i at samarbejde som et hold.

Så hvis du er en pige mellem 14 og 17 år, som elsker at performe og dygtiggøre sig, så er YnglingeRytme-holdet noget for dig.

I kontingentet er der medregnet opvisningsdragt og holdtrøje.

Instruktør:
Anita Christensen

Træningssted:
Festsalen på Syvstjerneskolen, Skovløbervangen 1, 3500 Værløse

Holdet er et samarbejde mellem DGI Nordsjælland og Værløse Gymnastik

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Drengespring 11-13 år - u. opv (D1113)

Drengespring uden opvisning : 

Her er holdet for dig som bare gerne vil springe uden at skulle tage stilling til opvisninger og koreografier. På drengespring skal vi lære nye spring, lave en massere teknik og fis og ballade. Holdet er for alle drenge som gerne vil fyre noget krudt af efter en lang skoledag. Vi øver hen i mod at alle drenge på holdet kan lave baglænssalto selv, når sæsonen er omme, så de forhåbentlig kan blære sig over i skolen. Vi instruktører er meget opmærksomme på at drengene vokser og derfor skal have større muskelmasse for at kroppen kan følge bedst mulig med i udviklingen. Derfor har vi også fokus på styrketræning i undervisningen.

SÅ, hvis du kan li’ at svede, lære baglænssalto, få større muskelmasse og springe rundt, så er holdet bestemt noget for dig! Kom med, det skal nok blive nice.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Drengespring 13-16 år - m. opv (DS136)

Drengespring med opvisning :

KALDER ALLE DRENGE! Vi har i de sidste to år imponeret alt og alle med vores sjove opvisninger med god humor og drengehørm! Vi har i år valgt at lytte til drengene og sætte seriøsiteten op uden at skrue ned for humoren! Vi præsenterer derfor et seriøst opvisningsdrengehold med mange flere muligheder! Vi skal i år deltage til minimum 4 obligatoriske opvisninger med et nyt drengeshow med nye højder. Vi har sat penge af i budgettet, så drengene i år får rigtige opvisningsdragter og en fed holdtrøje med drengenes navn trykt på. Vi forventer at drengene er klar på at udvikle sig springmæssigt som aldrig før, kommer med positiv drengehørmsenergi til træningerne og er klar på at lave den fedeste drengeopvisning med et hemmeligt tema. Vi instruktører vil til gengæld tilbyde en seriøs og ambitiøs springundervisning, hvor det handler om at udvikle sig forlæns og baglæns på bane samt i minitrampolinen. Vi vil i undervisningen også gøre brug at stortrampoliner, når vi skal op og køre vilde dobbeltroterende spring. Du skal starte på holdet, hvis du elsker at stå foran et publikum og lave opvisning, vil udvikle dig springmæssigt, elsker lugten af drengehørm og klar på en masse udfordringer. #detbliverawesome

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Drengespring 8-11 år (DS810)

Vil du lære alle de seje spring som kraft, flik, salto i trampet, baglænder og meget mere? Så kom og vær med på drengespring holdet hvor vi giver den fuld gas.

Springgymnastik skal være sjovt, udfordrende og lærerigt. Derfor vil vi på dette hold have fokus på at udvikle grundstyrken, balance og smidighed så de grundlæggende færdigheder er på plads. Vi vil arbejde meget med grundspring, teknik og kvalitet der vil give et godt afsæt til at lære nye springøvelser. Vi springer på trampet, måtte og redskaber støttet af en sikker hånd fra trænerne. Alle kan være med uanset niveau. Vi skal lege og hygge undervejs og vi afslutter selvfølgelig sæsonen med en fed opvisning.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Drengetons, 3-5 år (DRE)

Velkommen til en ny sæson med drengetons 3-5 år.
Holdet vil i denne sæson igen blive trænet på skift af Hanne og Gitte. Mikkel og Otto vil deltage i alle træningerne.
Dette er holdet for de 3-5 årige friske drenge, både de, der har gået på holdet før, og de, der aldrig har gået til gymnastik før. Holdet er uden forældre, så drengene skal kunne være i hallen uden mor og far. Vi vil dog i løbet af sæsonen invitere forældrene til at deltage i træningen et par gange – forventeligt i uge 41 og uge 6.
Vi vil have fokus på gennem leg at udfordre drengenes motorik. Vi skal løbe, vi skal hoppe, vi skal kravle, vi skal klatre, og vi skal bevæge os til musik. Vi vil i løbet af sæsonen også have fokus på kolbøtter og andre grundlæggende elementer af gymnastikken.
Ligesom sidste sæson vil vi arrangere en juletræsfest, så sæt kryds i kalenderen den 14. december om formiddagen.
Samtidig er det planen, at vi skal deltage i hjemmeopvisningen den 26. april 2020 i Farum Arena, hvor vi skal vise alle, forældre, søskende og bedsteforældre, hvor seje og dygtige drengene er blevet i løbet af sæson.

Vi glæder os til en fantastisk sæson sammen med en masse glade drenge.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Familiegymnastik (FAM)

Velkommen til en ny sæson med lørdagsfamiliegymnastik.
Igen i denne sæson vil holdet på skift blive trænet af Hanne og Gitte.
Holdet er for hele familie med fokus på børnene. Vi skal lege og udfordre børnenes motorik, vi skal bevæge os til musik, vi skal klatre, vi skal hoppe, vi skal hygge, og vi skal lære børnene, hvilket fantastisk redskab kroppen er.
Vi vil også tømme redskabsrummet og lave de fedeste redskabsbaner, så fantasien kan få frit løb.
Ligesom sidste sæson vil vi arrangere en juletræsfest, så sæt kryds i kalenderen den 14. december om formiddagen.
Vi glæder os til at se en masse familier, både nye og gamle, til en sjov og dejlig time i hallen.

Tilmeld enten mor eller far på hold 116 (både mor og far er velkommen samtidig) og hvert barn på hold 116X.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Far & Børn (FAR)

Velkommen til en ny sæson med far/barn gymnastik.
Holdet vil i denne sæson igen blive trænet på skift af Hanne og Gitte.
Holdet er for far og barn (børn) med fokus på børnene – men vi glemmer ikke at træne far lidt også 😉
Vi skal lege og udfordre børnenes motorik, vi skal klatre, vi skal løbe, vi skal hoppe, vi skal lære børnene, hvilket fantastisk redskab kroppe er. Det er samtidig vores håb, at vi kan skubbe lidt til børnenes grænser, så de kan kravle højere op og hoppe højere fra, når sæsonen slutter. Alt selvfølgelig med den største respekt for børnene.
Vi skal også tømme redskabsrummet og lave de fedeste redskabsbaner, så fantasien kan få frit løb.
Ligesom sidste sæson vil vi arrangere en juletræsfest, så sæt kryds i kalenderen den 14. december om formiddagen.
Vi glæder os til at se en masse fædre med børn, både nye og gamle, til en sjov og dejlig time i hallen.

Tilmeld far på hold 113 og hvert barn på hold 113X.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Fit for life/Funktionel trænin (FFT)
Med udgangspunkt i vores daglige udfordringer i en helt almindelig hverdag, arbejder vi her med hele kroppen og oparbejder den styrke og stabilitet der skal til at klare hverdagens helt almindelige udfordringer -  ondt i ryggen skal trænes væk !!!!!!
Vi ældes naturligt, og vi vil her arbejde med at styrke og vedligeholde kroppen, så vi kan holde os vel gående så længe som muligt. 
Holdet er målrettet alle der ønsker at ”vedligeholde” kroppen med god og grundig basistræning , og alle uanset alder, køn og vægtklasse vil kunne deltage. Undervisningen vil i videst muligt omfang blive differentieret til den enkeltes behov. 
Ud over den funktionelle basistræning, vil vi udfordre lidt på konditionen ligesom udstrækning og afspænding vil indgå i timerne.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

FlowYoga (FLOWY)

Blidt og spændingsforløsende flow yoga.
Deltag i dette rolige yogahold, hvor alle kan være med. Selv de knæ der ikke er så friske mere, den stive rygsøjle og de ømme skuldre.
De fleste stillinger er siddende eller ligende, og der bruges masser af hjælpende redskaber, som bløde bolde, massagebolde, yogablokke, ekstra måtter med mere.
Yogaholder er tænkt, som et sted hvor du lærer dig selv bedre at kende. Derfor er mindfulness et gennemgående tema, mens kroppens automatreaktioner udforskes og forløses.
Det betyder at både stress og spændinger slipper, samtidig med at roen indfinder sig.
“Jeg har bevæget områder af min krop jeg aldrig har været inde i før” siger en af deltagerne ofte. Det giver sig udslag i større bevægelsesfrihed, smertefrihed og mere energi.
Vi lader yogaen være et selv-eksplorerende rum, i kontrast til det meste andet vi foretager os i dagligdag. Uden krav er om performance eller stillingernes visuelle udtryk. Målet er at kunne mærke sig selv, trække vejret og være i stillingerne på en måde der ikke belaster dit nervesystem eller får dig til at spænde op de forkerte steder.

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Forældre & Børn 2-5 år (FOR)
Vi synger, leger og gynger. Laver gymnastik til musik. Kravler, hænger og ruller, løber, hopper og springer. Forudsæt­ningen er lyst til at være med, så kommer koncentrationen og energien. Store og små - alle er i gang.
Forældrene er aktive på dette hold. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Forældre/barn 2-5 år Jonstrup (F13JO)
Fredags forældre barn tons. Fortrinsvis for 2 år til 5 år ( søskende er velkomne )

Gymnastik til musik, leg og udfordringer på redskaberne i gymnastiksalen.
Hvis i er klar til at slutte ugen af med fuld fart, så kom til fredagstons for hele familien med fokus på bevægelse og motoriske udfordringer for de mindste børn.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Forældrehjælpehold (FORÆH)

OBS skriv gerne i kommentar når du tilmelder dig, hvilke hold du har børn gående på :)

Om Forældrehjælpeholdet: 

Vi har brug for hjælp, hvis vi skal gøre vores tilbud så spændende som muligt for dine og andre børn i foreningen - og også for jer voksne/forældre! 

Det er oftest de små opgaver, som letter arbejdsbyrden for de frivillige arrangører - og det, at vi gør det sammen, gør også en kæmpe forskel for fællesskabsfølelsen. 

Foreningen er frivillig og bliver skabt af de kræfter, vi lægger i den (mange bække små …)

Med jeres hjælp og støtte ville vi for eksempel kunne arrangere: 

  • Fælles forfriskning til ekstra-springtræningerne
  • At de nye redskaber som vi eks søger fondsmidler til at indkøbe bliver pakket ud og kommer ordentligt på plads i redskabsrummene (der kommer bla. nyt skum til syvstjernen med støtte fra Toms Guld Fonden - jubii)
  • Hjælp til flytning af redskaber mellem hallerne, så de kommer derhen hvor de kan blive brugt bedst - eller anden praktisk hjælp. 
  • At der bliver holdt rent og pænt i redskabsrummene, ryddet op, smidt ud og repareret

(Vi kunne eks. arrangere en times “underholdning/undervisning” for børn imens)

  • Hjælp med forplejning på de kurser vi indimellem afholder for vores instruktører, så de kan blive endnu dygtigere undervisere. 
  • Hjælp i forbindelse med hjemmeopvisningen - små praktiske opgaver som kagebagning eller stærke hænder til flytning af redskaber ind/ud af flyttevogn og frem / tilbage mellem hallerne. 

Mange af disse opgaver tager mellem 10 min og 1 time, og sker en gang eller to i løbet af sæsonen. 

Hvis du giver ekstra en hånd med, har du også indflydelse på de aktiviteter, vi som forening kommer til at tilbyde - både sæsonhold og events. Synes du eksempelvis, at foreningen skal have et voksenspringhold? Flere pigespringhold 6-8år? Eller savner du et event, hvor forældre og børn kan springe eller danse sammen? Skal det være muligt at købe hold-tøj? Eller noget femte? Vi har nogle begrænsninger ift haltider, men prøv at udfordre os fortæl os hvad I vil have - der er efterspørgslen, der skaber udbuddet! Og vi lytter især til jer, der giver også en hånd med ) 

Hvad kan du gøre?

  • møde op til generalforsamling den 19.september kl. 19 (indkaldelse på hjemmesiden)
  • vise din interesse for at give en hånd ved at tilmelde dig som forældrehjælper på dette hold "Forældrehjælpehold" i Klubmodul (så kan vi nemlig kontakte jer fælles, når vi har opgaver, som vi har brug for hjælp til at løse)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Gymnastik & Dans (LGD)
Gymnastik og dans er et hold for piger, hvor vi arbejder på at udvikle børnenes motoriske evner. Vi får sved på panden gennem gymnastik, dans og leg både med og uden redskaber. På holdet prøver vi grænser af i børnenes eget tempo.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Gøssel/Rytmisk gymnastik (GRG)
Smidig og smækker med Gøssel gymnastik -
Er du over 50 og stiv i kroppen eller trænger til at tabe et par kilo, så er Kim Menzer´s rytmiske Gøssel-gymnastik nok noget for dig. Kom og vær med til at få gang i kroppen på den fede måde.
Der fokuseres på kvalitativt at vedligeholde og forbedre smidighed og styrke i muskler og led i ryg - skulderring og hoftering samt at vedligeholde og forbedre vejrtrækningen, og alle øvelser sigter naturligvis mod et musisk/rytmisk kropsudtryk.  
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hatha Yoga m. afslapning (HYO)
Hatha Yoga
Vi laver styrkende og strækkende asanas (yogastillinger) med focus på alignment (korrekt holdning), vitaliserende åndedrætsøvelser der giver energi til hele kroppen og afspænding, der beroliger nervesystemet og styrker intuitionen. Alle kan være med. Begynder/let øvet. Medbring tæppe.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Instruktørhold (Instr)

Et hold kun for Værløse Gymnastiks instruktører. I kommer til at træne jer selv, men kun ved 3 eller flere fremmødte, af sikkerhedsmæssige årsager. Man kan få sprunget og evt. øvet sig på spring og springopsætinger, der skal vises/bruges i undervisningen. 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

JuniorMix 14-16 år (SPØ)

 

Junior Mix holdet er et hold af øvede gymnaster, drenge og piger, i alderen 14-16 år. På holdet vil der være fokus på springteknikker, der vil udvikle dig som gymnast på bedst mulig vis. Holdet træner 1,5 time hver torsdag i den nye springhal, hvor der er rig mulighed for at lære en masse nye fede spring. Udover fokus på spring og rytme, går vi meget op i at skabe et godt miljø til træning, der vil bidrage til et godt fællesskab.

Vi forventer, at du har kendskab til kraftspring og flikflak, og udfører disse nærmest uden modtagning på måtten, eller med en lille hånd. I trampolinen ser vi gerne, at du kan lave en strakt salto og har mod på at udfordre dig selv i yderligere saltoer med skrue samt dobbeltroterende spring.

Det forventes yderligere, at du er indstillet på, at rytme også fylder en del af træningen. Det gør den med henblik på at skabe nogle fede serier til opvisningen. Holdet er nemlig et opvisningshold, hvorfor vi forventer en aktiv deltagelse til træning og fremmøde ved opvisninger.

Som noget nyt i år vil holdet have en rytmetræning hver anden uge(ulige uger) af en times varighed. Her vil der være fokus på rytmesekvenser, udvikling af opvisning, serier, akrobatik mm.
Det vil foregår kl 18-19 i hal 1 i Søndersøhallen. 

Vi håber på at se nye som gamle gymnaster til en fed sæson!

Prisen inkluderer dragt og holdtrøje samt træning både mandag og torsdag.


 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Mikroparkour/drengespring 6-8å (DRET)
Mikroparkour/drengespring er for dig, der ønsker at udfordre dig selv gennem sjov træning og leg.
Parkour kræver nemlig, at man vil tage kampen op mod sin frygt for forhindringer, og komme sikkert og hurtigt forbi eller over dem og i springdelen øver vi igennem træning, leg og øvelser, så du får styrke og balance til at kunne gennemfører træning af spring på mange niveauer.
Gennem sæsonen vil vi prøve kræfter med de basale tricks, og når du allerede mestrer dem efter kort tid, vil der komme nye udfordringer til, der passer til den enkeltes niveau.
Derudover forventes det, at du har lyst til at møde glad op til træning, hvor vi vil fokusere på at lære nye tricks og have det sjovt.
En fast del af træningen er opvarmning, en den vil bestå af både lege og styrkeøvelser. Vi glæder os til at se dig
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Miniparkour 8-10 år (DRET2)
Miniparkour er for dig, der ønsker at udfordre dig selv. Parkour kræver nemlig, at man vil tage kampen op mod sin frygt for forhindringer, og komme sikkert og hurtigt forbi eller over dem. Gennem sæsonen vil vi prøve kræfter med de basale tricks, men hvis du allerede mestre dem efter kort tid, vil der komme nye udfordringer, der passer til den enkeltes niveau. Det forventes derfor ikke, at du har gået til parkour, men at du ønsker at tage imod de udfordringer som bliver stillet. Derudover forventes det, at du har har lyst til at møde glad op til træning, hvor vi vil fokusere på at lære nye tricks og have det sjovt. En fast del af træningen er opvarmning, en den vil består af både opvarmingslege og styrkeøvelser. Vi håber på at se dig.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

MixDance 18+ Træningshold (MD18T)
Her på MixDance18+ skal vi nørde igennem en masse genre som waack, old school hiphop, jazz-funk, electro samt det vi nu finder på at ryste ud af posen.

Holdet træner fra 20:15-21:45 og bliver skiftevist instrueret af Anita Kjeldgaard Christensen og Alexander Busk. En gang i mellem vil vi dog begge være til stede for at lave en fælleskoreografi.

Holdet er primært et træningshold, hvor det handler om at fordybe sig i de forskellige genre/koreografier eller sekvenser. Vi tilbyder dog holdet at deltage i Stenbrostævnet, en forårsopvisning i Nordsjælland samt vores obligatoriske lokalopvisning i Farum Arena. Det er ikke endeligt vedtaget, da vi ønsker at lægge en ”føler” ud hos folket på holdet inden vi siger ja.

Målet med sæsonen er at inspirere jer dansere, skubbe lidt til jer og måske flytte nogle personlige grænser. Vi tror på at alle uanset niveau kan alle blive udfordret og alle kan tage noget med i bagagen.

Så hvis du er klar til at udfordre dig selv, prøve nye grænser af eller bare gerne vil have en masse inspiration (måske til din egen undervisning), så er holdet bestemt et sted for dig! #dancetillyou
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Motionsdamer m. afslapning/uds (MOD)
Frisk motion på en lidt anden måde, vi vil blande forskellige former for motion. Vi skal snuse til EFFEKT målrettet træning med elastikker og den helt almindelige motion. Vi slutter timer med specialøvelser for ryg og nakke og afspænding samt strækøvelser Alle kan være med, blot man har lyst til at røre sig. Så kom og vær med til en motionsrig time.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Parkour 10-12 år, torsdag (PARK3)
Parkour er for dig, der ønsker at udfordre dig selv. Parkour kræver nemlig, at man vil tage kampen op mod sin frygt for forhindringer, og komme sikkert og hurtigt forbi eller over dem. Gennem sæsonen vil vi prøve kræfter med de basale tricks, men hvis du allerede mestre dem efter kort tid, vil der komme nye udfordringer, der passer til den enkeltes niveau. Det forventes derfor ikke, at du har gået til parkour, men at du ønsker at tage imod de udfordringer som bliver stillet. Derudover forventes det, at du har har lyst til at møde glad op til træning, hvor vi vil fokusere på at lære nye tricks og have det sjovt. En fast del af træningen er opvarmning, en den vil består af både opvarmingslege og styrkeøvelser. Vi håber på at se dig.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Parkour begynder fra 10 år (PARK)

Parkour hos Værløse gymnastik er for dig som har lyst til at udfordre dig selv både psykisk og fysisk og lære dine styrker og svagheder at kende ved hjælp af parkour så du kan få mere kontrol over din egen krop. Parkour styrker nemlig kroppens fysik i form af eksplosivitet, udholdenhed og kondition.

Dette gør vi ved at sammensætte en masse forhindringer og udfordrende træningsbaner der efterligner byens rum og udfordre dig til at overkomme forhindringerne samt dine grænser via Parkour.  Det gør vi så du uden for undervisningen kan fortsætte din træning og lære at bruge dine opgivelser til at træne og bevæge dig på, da de tricks du lærer gennem parkour er nogle du kan bruge overalt. 

Begynderhold:

Vores begynder hold er for dig der aldrig har lavet parkour eller har lidt kendskab til det og har lyst til at afprøve din evner med parkour. Vi vil gennem undervisningen introducerer dig til en masse grundtekniker og langsomt bygge dine evner op.

Aldersgrænse: 10 år

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Parkour øvede - fra 12 år (PARK2)

Parkour hos Værløse gymnastik er for dig som har lyst til at udfordre dig selv både psykisk og fysisk og lære dine styrker og svagheder at kende ved hjælp af parkour så du kan få mere kontrol over din egen krop. Parkour styrker nemlig kroppens fysik i form af eksplosivitet, udholdenhed og kondition.

Dette gør vi ved at sammensætte en masse forhindringer og udfordrende træningsbaner der efterligner byens rum og udfordre dig til at overkomme forhindringerne samt dine grænser via Parkour.  Det gør vi så du uden for undervisningen kan fortsætte din træning og lære at bruge dine opgivelser til at træne og bevæge dig på, da de tricks du lærer gennem parkour er nogle du kan bruge overalt. 

Øvet hold :

Vores øvede hold er for dig der har dyrket parkour i noget tid og har styr på grundteknikerne. Undervisningen er selvstændig og vi forventer du selv byder ind med ting du gerne vil lære og deltager aktivt i at sætte baner op og komme med input til hvad du vil lære. Dette betyder også træningen bliver mere fri og du ved hjælp af fra trænerne har mulighed for at udvikle dig i dit eget tempo.

Aldersgrænse: 12 år 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Pigespring 10-12 år, mandag (PS10)

Pigespring 10-12 år er holdet for dig som har lyst til at blive endnu dygtigere til gymnastik – hvad enten du lige er begyndt eller har øvet dig i flere år. Vi sørger for at alle pigerne kan udvikle sig på deres niveau.

Vores fokus er sved på panden, masser af god træning og udfordrende springstationer – men selvfølgelig også sjov, spas og fællesskab. Vi håber derfor at du som gymnast er klar på at give den max gas til træning sammen med alle dine nye bedste veninder.

Holdet træner, i modsætning til andre hold, 1,5 time og træningen foregår i gymnastiksalen på Syvstjerneskolen. Derudover er vi heldige at få et par (eller tre) ekstratræninger i løbet af sæsonen i den nye springhal i Søndersø Idrætscenter.

Kom med et smil og masser af gå-på-mod, så er vi klar til at lave den fedeste gymnastik med jer!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Pigespring 6-7 år (PSTO2)

Torsdagsspring 6-7 år er for både nye og letøvede gymnaster i alderen 6-7år.

Vi skal selvfølgelig lære en masse seje spring gennem øvelser og lege, hvor vi bliver udfordret på det niveau vi er. Vi skal varme op til musik, så vi træner vores koordination, rytme og timing - både med sving, hop, løb, styrke og stræk. Vi skal også træne vores muskler og lære dem at kende, for at de bliver stærke og spændstige, så vi kan hoppe højt og bære os selv. 

Til foråret sætter vi det sejeste vi har lært sammen til en lille opvisning, som vi kan vise til familie og venner til hjemmeopvisningen.

Det vigtigste fokus i timerne er sjov og fællesskab - vi skal have det godt sammen på holdet, så vi forhåbentlig går hjem hver gang med sved på panden og smil på læben.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Pigespring 6-8 år, mandag (SPB)

Pigespring 6-8 år er for dig som har en springgymnast inde i maven! Vi vil i løbet af sæsonen arbejde på at styrke børnenes styrke, balance og motorik, samt udvikle dem som gymnaster og prøve kræfter med leg og nye spring. Det er ikke et krav at have gået til gymnastik før, så længe motivationen og lysten for at lære noget nyt er til stede.

Vi glæder os til en sjov og spændende sæson med sjov og ballade og selvfølgelig en masse gymnastik!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pigespring 8-10 år tirsdag (SPR)
Pigespring 8-10 år er for friske unge piger, der ønsker at lave en masse springgymnastik samtidig med, at have det sjovt. Det forventes ikke, at man før har gået til springgymnastik, men derimod at man har lysten til at lære og tage imod de udfordringer, der bliver givet.
Holdet inddeles i mindre hold efter niveau, således at både erfarne gymnaster, samt nye skud får mulighed for at udvikle sig.
Grundig opvarmning med rytmik samt styrketræning er en fast del af træningen. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Pigespring 8-9 år (SPB2)

Torsdagsspring 8-9 år er for både nye og letøvede gymnaster i alderen 8-9år.

Vi skal selvfølgelig lære en masse seje spring gennem øvelser og lege, hvor vi bliver udfordret på det niveau vi er. Vi skal varme op til musik, så vi træner vores koordination, rytme og timing - både med sving, hop, løb, styrke og stræk. Vi skal også træne vores muskler og lære dem at kende, for at de bliver stærke og spændstige, så vi kan hoppe højt og bære os selv. 

Til foråret sætter vi det sejeste vi har lært sammen til en lille opvisning, som vi kan vise til familie og venner til hjemmeopvisningen.

Det vigtigste fokus i timerne er sjov og fællesskab - vi skal have det godt sammen på holdet, så vi forhåbentlig går hjem hver gang med sved på panden og smil på læben.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Pilates Senior (PILS)

I tilbydes her på holdet en form for gymnastik, der bygger på langsomme og kontrollerede bevægelser. De kobles sammen med en speciel form for åndedræt, så man kan styrke de indre muskler, vigtige for vores balanceevne. Pilates nedsætter spændinger og forebygger smerter i ryggen, nakken, m.m.. Pilates tager fokus på arbejde med mavemuskler, hvorved rygsøjle og bækken stabiliseres. Udover styrke og balanceevner stimulerer pilates udholdenhed og vores psyke, så man føler sig helt afslappet efter. Øvelserne afsluttes med 15 min. udstrækning med yoga inspirerede øvelser.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pilates, basis (PIB)
Pilates er stræk- og styrkeøvelser, hvor vi fokuserer på at styrke musklerne i maven og på ryppen. Øvelserne giver bedre kropsholdning, øget kropsbevidsthed, smidighed og balance. Samtidig nedsætter øvelserne spændinger i kroppen, og træningsformen er effektiv mod rygproblemer. 
Kom og vær med til en spændende og alternativ træningsform.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pilates, øvede (PIØ)
Dette hold er for dig, som har kendskab til grundprincipperne inden for pilates. Vi vil arbejde med basisøvelser og videregående øvelser med fokus på styrke i mave- og rygmuskler. Øvelserne giver bedre kropsholdning, øget kropsbevidsthed, smidighed og balance. Øvelserne nedsætter spændinger i kroppen og træningsformen er effektiv mod rygproblemer. Kom og vær med til en spændende og alternativ træningsform.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Puslinge 3-4år (PUS1)
På dette hold skal vi hoppe, lege, danse, lave gymnastik og ikke mindst have det sjovt. Vi vil i løbet af sæsonen udfolde barnets motoriske færdigheder, samtidig med at vi sørger for, at de altid kommer hjem med et stort smil på læben.
Holdet er dog uden forældre, så børnene skal være klar til at slippe mors og fars hånd - ellers anbefaler vi et familiehold i stedet.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Puslinge 3-5 år (PUS2)
Kom og vær med til gymnastik og leg hvor vi gennem idrætslege vil styrke børnenes motorik og sanser. Vi vil prøve kræfter med forskellige rekvisitter bl.a. bolde og hulahopringe og have fart over feltet på varierende redskabsbaner. Vi kommer til at have fokus på udvikling gennem bevægelse og sjove gymnastiklege.
Dette er et hold uden forældre.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Puslinge 5-6år (PUS3)
Vi glæder os til at se jeres børn til en træning fyldt med god energi og sjove aktiviteter. Vi udfordrer børnenes motorik og giver den en god og sikker opstart til springgymnastikken. Samtidig er træningerne selvfølgelig også fyldt med leg og grin. 
Holdet er dog uden forældre, så børnene skal være klar til at slippe mors og fars hånd - ellers anbefaler vi et familiehold i stedet.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Rope Skipping 8-11 årige (RSB)
 Holdet henvender sig til både piger og drenge på 8-10 år, som godt kan lide at sjippe eller måske aldrig har prøvet det før, men som har lyst til at lære en masse nyt med et sjippetov.
 
Vi skal bl.a. lære at hoppe i vores eget tov, prøve at hoppe i to tove, hoppe to sammen i et tov, lære en masse seje tricks og mange andre ting. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan med et sjippetov. Træningerne vil starte med lidt opvarmning og leg, inden vi griber sjippetorvene.
 
Sæsonen vil slutte af med en opvisning, hvor vi viser noget af alt det vi har lært. Vi glæder os til nogle sjove træninger med jer!
Alt der skal til er et par gode sko og godt humør.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Rytmepiger 7-9 år (RYT)
I år opretter vi et hold for de piger i alderen 7-9 år, der gerne vil lave klassisk rytmisk gymnastik. Vi skal arbejde med grundtræning, vi skal sætte grundtræningen sammen til små serier, vi skal lytte til musik, som vi skal bevæge os til, vi skal arbejde med koordination, styrke og udholdenhed, vi skal arbejde med håndredskaber, vi skal også danse tosset, vi skal hygge os, og vi skal lege. Jeg regner med, at vi skal deltage i forårets opvisninger, både i foreningen og i amtet. Jeg glæder mig til en god sæson med en masse dejlige piger
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Seniormotion m/k m. afslapning (SEN)
Holdet er for alle friske og raske senior motionister, der har lyst til at røre sig. Vi arbejder alle kroppens muskler igennem med smidiggørende og styrkende øvelser til god musik i moderat tempo. Øvelsesvalget er sammensat således, at alle kan være med uanset alder. Også selvom du aldrig har gået til gymnastik før. Timen afsluttes med afspænding og specialøvelser for nakke og ryg.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Springpiger 12-14 år (SPA)

Springpiger 12-14 år er et hold af let øvede til øvede gymnaster i alderen 12-14 år. Holdet træner 1,5 time hver torsdag i den nye springhal, hvor der er rig mulighed for at lære en masse nye fede spring. Udover fokus på spring og rytme, går vi meget op i at skabe et godt miljø til træning, der vil bidrage til et godt fællesskab.

Vi forventer, at du har kendskab til kraftspring og flikflak, og udfører disse nærmest uden modtagning på måtten, eller med en lille hånd. I trampolinen ser vi gerne, at du kan lave en lukket salto, hoftebøjet salto og har mod på at udfordre dig selv i yderligere saltoer med skrue.

Det forventes yderligere, at du er indstillet på, at rytme også fylder en del af træningen. Det gør den med henblik på at skabe nogle fede serier til opvisningen. Holdet er nemlig et opvisningshold, hvorfor vi forventer en aktiv deltagelse til træning og fremmøde ved opvisninger. Udover opvisninger i løbet af foråret, vil holdet deltage i 10-14 stævnet såfremt det ikke kolliderer med foreningens egen hjemmeopvisning.

Som noget nyt i år vil holdet have en rytmetræning hver anden uge(lige uger) af en times varighed. Her vil der være fokus på rytmesekvenser, udvikling af opvisning, serier, akrobatik mm.
Det vil foregår kl 18-19 i hal 1 i Søndersøhallen.

Vi håber på at se nye som gamle gymnaster til en fed sæson!

Prisen inkluderer dragt og holdtrøje samt træning både mandag og torsdag.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Springtøserne 10-12 år, torsda (SPR2)

Springtøserne er for piger i alderen 10-12 år. Vi træner hver torsdag i den nye springhal. Her vil vi have fokus på gymnasternes styre, smidighed og balance. Vi vil arbejde med gymnastikkens grundlæggende spring i trampolin og på bane, samt have det rigtig sjovt til træning! Holdet niveauopdeles således hver gymnast får mest muligt ud af træningen.

Vi håber på at se nye som gamle gymnaster til en fed sæson!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Stavgang udendørs m/k (STA)
Stavgang er en foræring for alle som ønsker at supplere deres træning med mere motion, en tur i skoven med socialt samvær og godt humør. Vi følger ikke den samme rute hver gang, men får et godt kendskab til omegnen og naturen omkring os, så kom og vær med. Der er instruktion i brug af stavene, og vi har stave til låns til dem som ikke selv har stave, så der er ikke nogen undskyldning for ikke at deltage. Vi mødes ved Værløse Hallen og turene varierer fra 1 til 1½ time. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Step & Styrke (Workout) (WWW)

Kom og vær med når vi mandag aften træner og toner hele kroppen til god musik! På dette hold får du både konditionstræning og styrketræning i et. Vi starter med en opvarmning, der fortsætter over i en konditionsdel i form af step aerobic. Derefter kaster vi os over toningen af de største muskelgrupper: baller, lår, arme, ryg og mave. Under styrkedelen vil vi både arbejde med egen kropsvægt og benytte os af diverse redskaber eksempelvis håndvægte og vægtstænger. Udover at vi selvfølgelig skal have noget ud af træningen, så er fokus på dette hold i lige så høj grad, at vi skal have det sjovt!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Step/Body (STB)
Med udgangspunkt i stepbænken og de små håndredskaber vil indholdet her have hovedfokus på konditions- og styrketræning. Vi vil få sved på panden, og mærke at vi ”får fat”.
Undervisningen vil være baseret på de nyeste principper indenfor body og core træning.
Vi vil starte op, så selv begyndere uden kendskab til stepbænken vil kunne deltage.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Stortrampolin for herrer (Stfh)
Holdet er for herrer med lysten og modet til at prøve kræfter af med stortrampolinerne i Søndersøhallen Værløse. Træningen vil indeholde noget opvarmning af forskellige variationer og med forskellige fokuspunkter. Selve stortrampolinstræningen vil tilpasses deltagernes niveau og ønsker. Vi kommer for at lære noget nyt, udfordres, bevæge os og hygge/have det sjovt. Vi som instruktører ser frem til at se og høre fra jer 😉
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Tumbling 11-15 år - blandet (TUMB)

Tumbling 

NYT HOLD!

Tumbling er en selvstændig sportsgren, som har rod i springgymnastikkens verden. I tumbling springer vi kun baglænsspring på bane med fokus på at gøre den enkelte gymnast bedre ud fra deres allerede eksisterende niveau. I tumbling fokuserer vi på grundspringene araberspring, flikflak, back og whipback. Vi nørder os frem til resultater for at få den bedste tekniske kunnen for til sidst at opnå en 5-springskombination. Det kunne typiske være araber-whip-whip-flik-back. Til træning træner vi styrketræning, springteknik, håndstand, spændstighed og baglænsgrundspringene. For at gå på holdet forudsætter det at du kan lave araberflik uden modtagning på en airtrack. Holdet laver ikke serier og koreografier, men deltager i stedet til lokalopvisningen og forårsopvisningen i Farum Arena med et springshow. Hvis der er stemning for det og hvis vi instruktører mener gymnasterne har et vist niveau, ønsker vi at deltage til Tumbling DM i Holstebro. Dette er dog blot et tilbud og ikke et must.

SÅ, hvis du ønsker at dygtiggøre dig markant i baglænsspring, træt af serier, elsker at nørde teknik og gerne vil opnå hurtige resultater i dine allerede øvede springfærdigheder, så kom og prøv tumbling.

 

Her er et link til sportsgrenen, så du kan se, hvordan det ser ud: https://www.youtube.com/watch?v=ZWrUrAnVovQ

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Tweenyoga og mindfullness 10-1 (TWMI)

En særlig stund kun for dit barn, hvor dit barn lærer øvelser, som i kan gøre brug af i hverdagen hjemme eller i løbet af en måske overstimulerende skoledag for at komme ned i gear og få ro i kroppen. Børnene træner uden far og mor er i salen. Yoga & mindfulness for børn, er anderledes end yoga & mindfulness for voksne. Det handler om at lære sig selv og sin krop at kende gennem mange forskellige stillinger. Vi leger os ind i stillingerne, f.eks. brøler som en løve, møder en hund, står som et træ, og trækker os ind i vores skjold som en skildpadde. Vi starter med opvarmning. Der vil være Yogaøvelser og yogalege, Sanseøvelser, åndedrætsøvelser, massageøvelser, som præsenteres som lege. Vi slutter af med en afspænding med guidede visualiseringer, som er små historier fortalt til rolig musik. Vi har bl.a. fokus på at få styrket koncentrationsevnen og selvværdet, få styrke, mod, ro og overskud til alle de skriftlige og mundtlige præstationer, som vores skolesystem rummer, således at vi kan undgå stress, angst og depression. I yoga og mindfulness sessionerne lægger jeg vægt på at styrke barnets åndedræt, sanser, krop og hjertets magi. De vil kommer ned i gear og finde ind til roen i dem selv, børnene lærer at mærke sig selv, være nærværende i nuet, få en bevidsthed om deres opmærksomhed, mærke de gode energier, skrue op for hjerteenergien og finde indre ro. Børnene kommer i balance og på samme tid trænes fokus, koncentration og læringsparathed.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Zumba for alle (ZUM)
Zumba er bare super sjovt. Zumba er et dansefitness program med musik og masser af energi.
Zumba indeholder rytmer fra salsa, samba, cumbia, reggaeton, calypso og endnu flere stilarter, zumba er effektivt og fyldt med energi.
                 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)