Efterår 2019 til forår 2020 01.07.2019  -  30.06.2020
Vejledning

Afstress Yoga (AYO)
Yoga bringer ro og balance til krop og sind giver dig større krops- og åndedræt bevidsthed samt mere energi og overskud i hverdagen. Holdet henvender sig til alle, der ønsker at bevare smidighed og forbedre åndedrættet. Gennem enkle fysiske øvelser løsnes spændinger i kroppen og smidigheden øges i leddene. Der afsluttes med dybdeafspænding.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Afstress yoga - hensyntagenhol (AFYHE)
Yoga bringer ro og balance til krop og sind giver dig større krops- og åndedræt bevidsthed samt mere energi og overskud i hverdagen. Holdet henvender sig til alle, der ønsker at bevare smidighed og forbedre åndedrættet. Gennem enkle fysiske øvelser løsnes spændinger i kroppen og smidigheden øges i leddene. Der afsluttes med dybdeafspænding.
Dette hold tager særligt hensyn til deltagerne. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Akrobatik 8-12 år (AKRO)
Holdet henvender sig til piger i alderen 8-12 år.
Man kan være med på alle niveauer, så længe man har lyst til at være aktiv, kreativ og lære en masse akrobatik.
 
Til akrobatik beskæftiger vi os med alt lige fra spring, øvelser i par, håndstand og til store pyramider. Træningerne vil være bygget op, så vi starter med noget opvarmning og leg, bagefter vil vi komme med nogle akrobatiske øvelser, som gymnasterne skal prøve at udføre enten i par eller i grupper. Der vil også være tid til at gymnasterne selv kan være kreative og lege med deres egne øvelser.
 
Til akrobatik, vil vi også arbejde med teknik, styrke og smidigged, så vi kan blive rigtig gode. Vi glæder os til nogle sjove træninger med jer!
Tilmeld/Læs mere - (1)

Bevægelse og boldspil for mænd (MFM)
Har du lyst til at stifte bekendskab med en anderledes frigørende, inspirerende og effektiv motionsform så prøv ”mandeholdet” tirsdag aften med Kim Menzer.
Vi arbejder udfra gymnastikpioneren Astrid Gøssels ideer om bevægelse, der indbefatter fleksibilitet og styrke i rygsøjlen og hofte- og skuderringens muskulatur og led.
Vi slutter aftenen af med Volleyball, ca. 45 min.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Blandet spring 6-8 år, tirsdag (SPP68)
Blandet spring 6-8 år er for dig, der ønsker at blive springgymnast. Der vil i starten blive fokuseret på at lære grundlæggende springgymnastik med det formål om at blive rustet til lidt mere udfordrende spring, der senere vil blive prøvet kræfter med. Det forventes derfor ikke, at du har gået til springgymnastik, men at du ønsker at tage imod de udfordringer der bliver stillet.
Derudover forventes det, at du har lyst til at møde glad op til træningen, hvor vi også fokuserer på, at have det sjovt. En fast del af træningen er opvarmning bestående af rytme, leg og styrkeøvelser.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Bodyfit for mænd (BFM)

Trænger du til at, komme op af sofaen derhjemme eller få sved på panden og en høj puls og et abonnoment til et fitness center IKKE er en motiverende faktor, så kom og træn med mig! Jeg sørger for et stærkt hold, masser af hårde og fede træninger og en motiveret træner til hver gang! Niveau er intet problem her, om du enten tænker at, du er en trænet gut eller en nybegynder som aldrig har rørt en vægt! Bare rolig! Jeg vil så vidt som muligt indstille træningerne så den bliver en hård men god træning for dig! Så hvis du er klar, så meld dig til et hold, som du ikke vil fortryde!

Tilmeld/Læs mere - (1)

Børneyoga og mindfullness 6-9 (BØY)

En særlig stund kun for dit barn, hvor dit barn lærer øvelser, som i kan gøre brug af i hverdagen hjemme eller i løbet af en måske overstimulerende skoledag for at komme ned i gear og få ro i kroppen. Børnene træner uden far og mor er i salen. Yoga & mindfulness for børn, er anderledes end yoga & mindfulness for voksne. Det handler om at lære sig selv og sin krop at kende gennem mange forskellige stillinger. Vi leger os ind i stillingerne, f.eks. brøler som en løve, møder en hund, står som et træ, og trækker os ind i vores skjold som en skildpadde. Vi starter med opvarmning. Der vil være Yogaøvelser og yogalege, Sanseøvelser, åndedrætsøvelser, massageøvelser, som præsenteres som lege. Vi slutter af med en afspænding med guidede visualiseringer, som er små historier fortalt til rolig musik. Vi har bl.a. fokus på at få styrket koncentrationsevnen og selvværdet, få styrke, mod, ro og overskud til alle de skriftlige og mundtlige præstationer, som vores skolesystem rummer, således at vi kan undgå stress, angst og depression. I yoga og mindfulness sessionerne lægger jeg vægt på at styrke barnets åndedræt, sanser, krop og hjertets magi. De vil kommer ned i gear og finde ind til roen i dem selv, børnene lærer at mærke sig selv, være nærværende i nuet, få en bevidsthed om deres opmærksomhed, mærke de gode energier, skrue op for hjerteenergien og finde indre ro. Børnene kommer i balance og på samme tid trænes fokus, koncentration og læringsparathed.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Core-træning (COT)
Timen indeholder muskeltræning for hele kroppen. Der fokuseres primært på de store muskelgrupper:
ben, balder, mave, øvre/nedre ryg, bryst og arme.
Træning med redondobold (EFFEKT), bodybar, håndvægte. Øger udholdenhed, funktionalitet, balance, samt bevidsthed om god kropsholdning. Alle kan være med. Til slut en god gang udstrækning.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Dansemix 12-14 år (DA911)

Dansemix  12-14år er et hold for dig som er mellem 12 og 14 år og har lyst til at danse! Måske har du danset eller lavet rytmisk gymnastik før - måske er det nyt for dig. Så længe du er motiveret og klar på at give den gas og gøre dit bedste, er du velkommen!

Vi  skal i løbet af året arbejde med grundelementer indenfor flere forskellige dansestilarter, både indenfor street, klassisk og mgp. Vi træner smidighed, kropsstyrke & balance, men der skal også leges og improviseres, og der vil desuden være et særligt fokus på udtryk og indlevelse. Glæden ved dansen, den personlige udvikling og fællesskabet på holdet er i fokus. Alt det, vi lærer i løbet af året, sættes til sidst sammen til serier, som indgår i en fed opvisning. Denne skal holdene vise frem til foreningens hjemmeopvisning og til Landsdelsopvisning i marts måned.

Jeg glæder mig helt vildt til en masse fede og energifyldte dansetræninger!

Tilmeld/Læs mere - (1)

Dansemix 6-8 år (DAN68)

Dansemix er et hold for dig som er mellem 6 og 8 år og har lyst til at komme igang med at danse. Hvis du har lyst til at komme og brænde energi af til nogle fede dansetimer så er Dansemix et godt bud.


På Dansemix vil vi have de fedeste dansetimer hvor vi hygger og danser til mgp og meget mere

Tilmeld/Læs mere - (2)

Dansemix 9-11 år (DANS1)

Dansemix 9-11år, Syvstjerneskolen er et hold for dig som er mellem 9 og 11 år og har lyst til at komme igang med at danse. Hvis du har lyst til at komme og brænde energi af til nogle fede dansetimer så er Dansemix et godt bud. På holdet vil vi have de fedeste dansetimer hvor vi hygger og danser, og hvor der er fuld knald på musik og bevægelse! Vi kommer vidt omkring og afprøver moves fra flere forskellige dansegenrer - både klassisk, street og mgp.

Glæden ved dansen, den personlige udvikling og fællesskabet på holdet er i fokus.

Alt det, vi lærer i løbet af året, sættes til sidst sammen til serier, som indgår i en fed opvisning. Denne skal holdene vise frem til foreningens hjemmeopvisning og til Landsdelsopvisning i marts måned.

Jeg glæder mig helt vildt til at træne med det sejeste hold!


 

 

Tilmeld/Læs mere - (1)

DGI Nordsjælland YnglingeRytme (DGIY)

 

DGI Nordsjælland YnglingeRytme er et hold for dig som er 14-17 år, som har mod på udfordringer, og gerne vil udvikle dig og udforske gymnastikken og dansen.

Det er en fordel, at have gået til gymnastik eller dans før, men det er ikke et krav, så længe man har gåpå mod!

Det sociale vægtes højt på holdet, så der bliver skabt et godt læringsmiljø både til træning og opvisninger. Det forventes, at du deltager aktivt til træningerne og prioriterer opvisningerne højt. Vi skal ud og lave flere opvisninger. bl.a forårsopvisning, Landsdelholdgalla, hjemmeopvisning i Værløse og til juniorstævne. Der kommer flere opvisninger i løbet af sæsonen. (Der vil også være mulighed for, at deltage til Gymnastikfestivalen i Riccione, Italien.)

Målet for denne sæson er at lave et spændende opvisningsprogram med fokus på teknik og udtryk. Du vil få mere forståelse for din egen rytmiske kunnen og lære vigtigheden i at samarbejde som et hold.

Så hvis du er en pige mellem 14 og 17 år, som elsker at performe og dygtiggøre sig, så er YnglingeRytme-holdet noget for dig.

I kontingentet er der medregnet opvisningsdragt og holdtrøje.

Instruktør:
Anita Christensen

Træningssted:
Festsalen på Syvstjerneskolen, Skovløbervangen 1, 3500 Værløse

Holdet er et samarbejde mellem DGI Nordsjælland og Værløse Gymnastik

Tilmeld/Læs mere - (1)

Drengespring 11-13 år - u. opv (D1113)

Drengespring uden opvisning : 

Her er holdet for dig som bare gerne vil springe uden at skulle tage stilling til opvisninger og koreografier. På drengespring skal vi lære nye spring, lave en massere teknik og fis og ballade. Holdet er for alle drenge som gerne vil fyre noget krudt af efter en lang skoledag. Vi øver hen i mod at alle drenge på holdet kan lave baglænssalto selv, når sæsonen er omme, så de forhåbentlig kan blære sig over i skolen. Vi instruktører er meget opmærksomme på at drengene vokser og derfor skal have større muskelmasse for at kroppen kan følge bedst mulig med i udviklingen. Derfor har vi også fokus på styrketræning i undervisningen.

SÅ, hvis du kan li’ at svede, lære baglænssalto, få større muskelmasse og springe rundt, så er holdet bestemt noget for dig! Kom med, det skal nok blive nice.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Drengespring 13-16 år - m. opv (DS136)

Drengespring med opvisning :

KALDER ALLE DRENGE! Vi har i de sidste to år imponeret alt og alle med vores sjove opvisninger med god humor og drengehørm! Vi har i år valgt at lytte til drengene og sætte seriøsiteten op uden at skrue ned for humoren! Vi præsenterer derfor et seriøst opvisningsdrengehold med mange flere muligheder! Vi skal i år deltage til minimum 4 obligatoriske opvisninger med et nyt drengeshow med nye højder. Vi har sat penge af i budgettet, så drengene i år får rigtige opvisningsdragter og en fed holdtrøje med drengenes navn trykt på. Vi forventer at drengene er klar på at udvikle sig springmæssigt som aldrig før, kommer med positiv drengehørmsenergi til træningerne og er klar på at lave den fedeste drengeopvisning med et hemmeligt tema. Vi instruktører vil til gengæld tilbyde en seriøs og ambitiøs springundervisning, hvor det handler om at udvikle sig forlæns og baglæns på bane samt i minitrampolinen. Vi vil i undervisningen også gøre brug at stortrampoliner, når vi skal op og køre vilde dobbeltroterende spring. Du skal starte på holdet, hvis du elsker at stå foran et publikum og lave opvisning, vil udvikle dig springmæssigt, elsker lugten af drengehørm og klar på en masse udfordringer. #detbliverawesome

Tilmeld/Læs mere - (1)

Drengespring 8-11 år (DS810)

Vil du lære alle de seje spring som kraft, flik, salto i trampet, baglænder og meget mere? Så kom og vær med på drengespring holdet hvor vi giver den fuld gas.

Springgymnastik skal være sjovt, udfordrende og lærerigt. Derfor vil vi på dette hold have fokus på at udvikle grundstyrken, balance og smidighed så de grundlæggende færdigheder er på plads. Vi vil arbejde meget med grundspring, teknik og kvalitet der vil give et godt afsæt til at lære nye springøvelser. Vi springer på trampet, måtte og redskaber støttet af en sikker hånd fra trænerne. Alle kan være med uanset niveau. Vi skal lege og hygge undervejs og vi afslutter selvfølgelig sæsonen med en fed opvisning.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Drengetons, 3-5 år (DRE)

Velkommen til en ny sæson med drengetons 3-5 år.
Holdet vil i denne sæson igen blive trænet på skift af Hanne og Gitte. Mikkel og Otto vil deltage i alle træningerne.
Dette er holdet for de 3-5 årige friske drenge, både de, der har gået på holdet før, og de, der aldrig har gået til gymnastik før. Holdet er uden forældre, så drengene skal kunne være i hallen uden mor og far. Vi vil dog i løbet af sæsonen invitere forældrene til at deltage i træningen et par gange – forventeligt i uge 41 og uge 6.
Vi vil have fokus på gennem leg at udfordre drengenes motorik. Vi skal løbe, vi skal hoppe, vi skal kravle, vi skal klatre, og vi skal bevæge os til musik. Vi vil i løbet af sæsonen også have fokus på kolbøtter og andre grundlæggende elementer af gymnastikken.
Ligesom sidste sæson vil vi arrangere en juletræsfest, så sæt kryds i kalenderen den 14. december om formiddagen.
Samtidig er det planen, at vi skal deltage i hjemmeopvisningen den 26. april 2020 i Farum Arena, hvor vi skal vise alle, forældre, søskende og bedsteforældre, hvor seje og dygtige drengene er blevet i løbet af sæson.

Vi glæder os til en fantastisk sæson sammen med en masse glade drenge.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Familiegymnastik (FAM)

Velkommen til en ny sæson med lørdagsfamiliegymnastik.
Igen i denne sæson vil holdet på skift blive trænet af Hanne og Gitte.
Holdet er for hele familie med fokus på børnene. Vi skal lege og udfordre børnenes motorik, vi skal bevæge os til musik, vi skal klatre, vi skal hoppe, vi skal hygge, og vi skal lære børnene, hvilket fantastisk redskab kroppen er.
Vi vil også tømme redskabsrummet og lave de fedeste redskabsbaner, så fantasien kan få frit løb.
Ligesom sidste sæson vil vi arrangere en juletræsfest, så sæt kryds i kalenderen den 14. december om formiddagen.
Vi glæder os til at se en masse familier, både nye og gamle, til en sjov og dejlig time i hallen.

Tilmeld enten mor eller far på hold 116 (både mor og far er velkommen samtidig) og hvert barn på hold 116X.

Tilmeld/Læs mere - (2)

Far & Børn (FAR)

Velkommen til en ny sæson med far/barn gymnastik.
Holdet vil i denne sæson igen blive trænet på skift af Hanne og Gitte.
Holdet er for far og barn (børn) med fokus på børnene – men vi glemmer ikke at træne far lidt også 😉
Vi skal lege og udfordre børnenes motorik, vi skal klatre, vi skal løbe, vi skal hoppe, vi skal lære børnene, hvilket fantastisk redskab kroppe er. Det er samtidig vores håb, at vi kan skubbe lidt til børnenes grænser, så de kan kravle højere op og hoppe højere fra, når sæsonen slutter. Alt selvfølgelig med den største respekt for børnene.
Vi skal også tømme redskabsrummet og lave de fedeste redskabsbaner, så fantasien kan få frit løb.
Ligesom sidste sæson vil vi arrangere en juletræsfest, så sæt kryds i kalenderen den 14. december om formiddagen.
Vi glæder os til at se en masse fædre med børn, både nye og gamle, til en sjov og dejlig time i hallen.

Tilmeld far på hold 113 og hvert barn på hold 113X.

Tilmeld/Læs mere - (2)

Fit for life/Funktionel trænin (FFT)
Med udgangspunkt i vores daglige udfordringer i en helt almindelig hverdag, arbejder vi her med hele kroppen og oparbejder den styrke og stabilitet der skal til at klare hverdagens helt almindelige udfordringer -  ondt i ryggen skal trænes væk !!!!!!
Vi ældes naturligt, og vi vil her arbejde med at styrke og vedligeholde kroppen, så vi kan holde os vel gående så længe som muligt. 
Holdet er målrettet alle der ønsker at ”vedligeholde” kroppen med god og grundig basistræning , og alle uanset alder, køn og vægtklasse vil kunne deltage. Undervisningen vil i videst muligt omfang blive differentieret til den enkeltes behov. 
Ud over den funktionelle basistræning, vil vi udfordre lidt på konditionen ligesom udstrækning og afspænding vil indgå i timerne.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Forældre & Børn 2-5 år (FOR)
Vi synger, leger og gynger. Laver gymnastik til musik. Kravler, hænger og ruller, løber, hopper og springer. Forudsæt­ningen er lyst til at være med, så kommer koncentrationen og energien. Store og små - alle er i gang.
Forældrene er aktive på dette hold. 
Tilmeld/Læs mere - (2)

Forældre/barn 2-5 år Jonstrup (F13JO)
Fredags forældre barn tons. Fortrinsvis for 2 år til 5 år ( søskende er velkomne )

Gymnastik til musik, leg og udfordringer på redskaberne i gymnastiksalen.
Hvis i er klar til at slutte ugen af med fuld fart, så kom til fredagstons for hele familien med fokus på bevægelse og motoriske udfordringer for de mindste børn.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Gymnastik & Dans (LGD)
Gymnastik og dans er et hold for piger, hvor vi arbejder på at udvikle børnenes motoriske evner. Vi får sved på panden gennem gymnastik, dans og leg både med og uden redskaber. På holdet prøver vi grænser af i børnenes eget tempo.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Gøssel/Rytmisk gymnastik (GRG)
Smidig og smækker med Gøssel gymnastik -
Er du over 50 og stiv i kroppen eller trænger til at tabe et par kilo, så er Kim Menzer´s rytmiske Gøssel-gymnastik nok noget for dig. Kom og vær med til at få gang i kroppen på den fede måde.
Der fokuseres på kvalitativt at vedligeholde og forbedre smidighed og styrke i muskler og led i ryg - skulderring og hoftering samt at vedligeholde og forbedre vejrtrækningen, og alle øvelser sigter naturligvis mod et musisk/rytmisk kropsudtryk.  
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hatha Yoga m. afslapning (HYO)
Hatha Yoga
Vi laver styrkende og strækkende asanas (yogastillinger) med focus på alignment (korrekt holdning), vitaliserende åndedrætsøvelser der giver energi til hele kroppen og afspænding, der beroliger nervesystemet og styrker intuitionen. Alle kan være med. Begynder/let øvet. Medbring tæppe.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Junior Mix 14-16 år (SPØ)

Junior Mix holdet er et hold af øvede gymnaster, drenge og piger, i alderen 14-16 år. På holdet vil der være fokus på springteknikker, der vil udvikle dig som gymnast på bedst mulig vis. Holdet træner 1,5 time hver torsdag i den nye springhal, hvor der er rig mulighed for at lære en masse nye fede spring. Udover fokus på spring og rytme, går vi meget op i at skabe et godt miljø til træning, der vil bidrage til et godt fællesskab.

Vi forventer, at du har kendskab til kraftspring og flikflak, og udfører disse nærmest uden modtagning på måtten, eller med en lille hånd. I trampolinen ser vi gerne, at du kan lave en strakt salto og har mod på at udfordre dig selv i yderligere saltoer med skrue samt dobbeltroterende spring.

Det forventes yderligere, at du er indstillet på, at rytme også fylder en del af træningen. Det gør den med henblik på at skabe nogle fede serier til opvisningen. Holdet er nemlig et opvisningshold, hvorfor vi forventer en aktiv deltagelse til træning og fremmøde ved opvisninger.

Som noget nyt i år vil holdet have en rytmetræning hver anden uge(ulige uger) af en times varighed. Her vil der være fokus på rytmesekvenser, udvikling af opvisning, serier, akrobatik mm.

Vi håber på at se nye som gamle gymnaster til en fed sæson!

Prisen inkluderer dragt og holdtrøje samt træning både mandag og torsdag.


Tilmeld/Læs mere - (1)

Mikroparkour/drengespring 6-8å (DRET)
Mikroparkour/drengespring er for dig, der ønsker at udfordre dig selv gennem sjov træning og leg.
Parkour kræver nemlig, at man vil tage kampen op mod sin frygt for forhindringer, og komme sikkert og hurtigt forbi eller over dem og i springdelen øver vi igennem træning, leg og øvelser, så du får styrke og balance til at kunne gennemfører træning af spring på mange niveauer.
Gennem sæsonen vil vi prøve kræfter med de basale tricks, og når du allerede mestrer dem efter kort tid, vil der komme nye udfordringer til, der passer til den enkeltes niveau.
Derudover forventes det, at du har lyst til at møde glad op til træning, hvor vi vil fokusere på at lære nye tricks og have det sjovt.
En fast del af træningen er opvarmning, en den vil bestå af både lege og styrkeøvelser. Vi glæder os til at se dig
Tilmeld/Læs mere - (1)

Miniparkour 8-10 år (DRET2)
Miniparkour er for dig, der ønsker at udfordre dig selv. Parkour kræver nemlig, at man vil tage kampen op mod sin frygt for forhindringer, og komme sikkert og hurtigt forbi eller over dem. Gennem sæsonen vil vi prøve kræfter med de basale tricks, men hvis du allerede mestre dem efter kort tid, vil der komme nye udfordringer, der passer til den enkeltes niveau. Det forventes derfor ikke, at du har gået til parkour, men at du ønsker at tage imod de udfordringer som bliver stillet. Derudover forventes det, at du har har lyst til at møde glad op til træning, hvor vi vil fokusere på at lære nye tricks og have det sjovt. En fast del af træningen er opvarmning, en den vil består af både opvarmingslege og styrkeøvelser. Vi håber på at se dig.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Motionsdamer m. afslapning/uds (MOD)
Frisk motion på en lidt anden måde, vi vil blande forskellige former for motion. Vi skal snuse til EFFEKT målrettet træning med elastikker og den helt almindelige motion. Vi slutter timer med specialøvelser for ryg og nakke og afspænding samt strækøvelser Alle kan være med, blot man har lyst til at røre sig. Så kom og vær med til en motionsrig time.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Parkour 10-12 år, torsdag (PARK3)
Parkour er for dig, der ønsker at udfordre dig selv. Parkour kræver nemlig, at man vil tage kampen op mod sin frygt for forhindringer, og komme sikkert og hurtigt forbi eller over dem. Gennem sæsonen vil vi prøve kræfter med de basale tricks, men hvis du allerede mestre dem efter kort tid, vil der komme nye udfordringer, der passer til den enkeltes niveau. Det forventes derfor ikke, at du har gået til parkour, men at du ønsker at tage imod de udfordringer som bliver stillet. Derudover forventes det, at du har har lyst til at møde glad op til træning, hvor vi vil fokusere på at lære nye tricks og have det sjovt. En fast del af træningen er opvarmning, en den vil består af både opvarmingslege og styrkeøvelser. Vi håber på at se dig.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Parkour begynder fra 10 år (PARK)

Parkour hos Værløse gymnastik er for dig som har lyst til at udfordre dig selv både psykisk og fysisk og lære dine styrker og svagheder at kende ved hjælp af parkour så du kan få mere kontrol over din egen krop. Parkour styrker nemlig kroppens fysik i form af eksplosivitet, udholdenhed og kondition.

Dette gør vi ved at sammensætte en masse forhindringer og udfordrende træningsbaner der efterligner byens rum og udfordre dig til at overkomme forhindringerne samt dine grænser via Parkour.  Det gør vi så du uden for undervisningen kan fortsætte din træning og lære at bruge dine opgivelser til at træne og bevæge dig på, da de tricks du lærer gennem parkour er nogle du kan bruge overalt. 

Begynderhold:

Vores begynder hold er for dig der aldrig har lavet parkour eller har lidt kendskab til det og har lyst til at afprøve din evner med parkour. Vi vil gennem undervisningen introducerer dig til en masse grundtekniker og langsomt bygge dine evner op.

Aldersgrænse: 10 år

Tilmeld/Læs mere - (1)

Parkour øvede - fra 12 år (PARK2)

Parkour hos Værløse gymnastik er for dig som har lyst til at udfordre dig selv både psykisk og fysisk og lære dine styrker og svagheder at kende ved hjælp af parkour så du kan få mere kontrol over din egen krop. Parkour styrker nemlig kroppens fysik i form af eksplosivitet, udholdenhed og kondition.

Dette gør vi ved at sammensætte en masse forhindringer og udfordrende træningsbaner der efterligner byens rum og udfordre dig til at overkomme forhindringerne samt dine grænser via Parkour.  Det gør vi så du uden for undervisningen kan fortsætte din træning og lære at bruge dine opgivelser til at træne og bevæge dig på, da de tricks du lærer gennem parkour er nogle du kan bruge overalt. 

Øvet hold :

Vores øvede hold er for dig der har dyrket parkour i noget tid og har styr på grundteknikerne. Undervisningen er selvstændig og vi forventer du selv byder ind med ting du gerne vil lære og deltager aktivt i at sætte baner op og komme med input til hvad du vil lære. Dette betyder også træningen bliver mere fri og du ved hjælp af fra trænerne har mulighed for at udvikle dig i dit eget tempo.

Aldersgrænse: 12 år 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Pigespring 10-12 år, mandag (PS10)

Pigespring 10-12 år er holdet for dig som har lyst til at blive endnu dygtigere til gymnastik – hvad enten du lige er begyndt eller har øvet dig i flere år. Vi sørger for at alle pigerne kan udvikle sig på deres niveau.

Vores fokus er sved på panden, masser af god træning og udfordrende springstationer – men selvfølgelig også sjov, spas og fællesskab. Vi håber derfor at du som gymnast er klar på at give den max gas til træning sammen med alle dine nye bedste veninder.

Holdet træner, i modsætning til andre hold, 1,5 time og træningen foregår i gymnastiksalen på Syvstjerneskolen. Derudover er vi heldige at få et par (eller tre) ekstratræninger i løbet af sæsonen i den nye springhal i Søndersø Idrætscenter.

Kom med et smil og masser af gå-på-mod, så er vi klar til at lave den fedeste gymnastik med jer!

Tilmeld/Læs mere - (1)

Pigespring 6-7 år (PSTO2)

Torsdagsspring 6-7 år er for både nye og letøvede gymnaster i alderen 6-7år.

Vi skal selvfølgelig lære en masse seje spring gennem øvelser og lege, hvor vi bliver udfordret på det niveau vi er. Vi skal varme op til musik, så vi træner vores koordination, rytme og timing - både med sving, hop, løb, styrke og stræk. Vi skal også træne vores muskler og lære dem at kende, for at de bliver stærke og spændstige, så vi kan hoppe højt og bære os selv. 

Til foråret sætter vi det sejeste vi har lært sammen til en lille opvisning, som vi kan vise til familie og venner til hjemmeopvisningen.

Det vigtigste fokus i timerne er sjov og fællesskab - vi skal have det godt sammen på holdet, så vi forhåbentlig går hjem hver gang med sved på panden og smil på læben.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Pigespring 6-8 år, mandag (SPB)

Pigespring 6-8 år er for dig som har en springgymnast inde i maven! Vi vil i løbet af sæsonen arbejde på at styrke børnenes styrke, balance og motorik, samt udvikle dem som gymnaster og prøve kræfter med leg og nye spring. Det er ikke et krav at have gået til gymnastik før, så længe motivationen og lysten for at lære noget nyt er til stede.

Vi glæder os til en sjov og spændende sæson med sjov og ballade og selvfølgelig en masse gymnastik!

Tilmeld/Læs mere - (1)

Pigespring 8-10 år tirsdag (SPR)
Pigespring 8-10 år er for friske unge piger, der ønsker at lave en masse springgymnastik samtidig med, at have det sjovt. Det forventes ikke, at man før har gået til springgymnastik, men derimod at man har lysten til at lære og tage imod de udfordringer, der bliver givet.
Holdet inddeles i mindre hold efter niveau, således at både erfarne gymnaster, samt nye skud får mulighed for at udvikle sig.
Grundig opvarmning med rytmik samt styrketræning er en fast del af træningen. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pigespring 8-9 år (SPB2)

Torsdagsspring 8-9 år er for både nye og letøvede gymnaster i alderen 8-9år.

Vi skal selvfølgelig lære en masse seje spring gennem øvelser og lege, hvor vi bliver udfordret på det niveau vi er. Vi skal varme op til musik, så vi træner vores koordination, rytme og timing - både med sving, hop, løb, styrke og stræk. Vi skal også træne vores muskler og lære dem at kende, for at de bliver stærke og spændstige, så vi kan hoppe højt og bære os selv. 

Til foråret sætter vi det sejeste vi har lært sammen til en lille opvisning, som vi kan vise til familie og venner til hjemmeopvisningen.

Det vigtigste fokus i timerne er sjov og fællesskab - vi skal have det godt sammen på holdet, så vi forhåbentlig går hjem hver gang med sved på panden og smil på læben.


Tilmeld/Læs mere - (1)

Pilates Senior (PILS)

I tilbydes her på holdet en form for gymnastik, der bygger på langsomme og kontrollerede bevægelser. De kobles sammen med en speciel form for åndedræt, så man kan styrke de indre muskler, vigtige for vores balanceevne. Pilates nedsætter spændinger og forebygger smerter i ryggen, nakken, m.m.. Pilates tager fokus på arbejde med mavemuskler, hvorved rygsøjle og bækken stabiliseres. Udover styrke og balanceevner stimulerer pilates udholdenhed og vores psyke, så man føler sig helt afslappet efter. Øvelserne afsluttes med 15 min. udstrækning med yoga inspirerede øvelser.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Pilates, basis (PIB)
Pilates er stræk- og styrkeøvelser, hvor vi fokuserer på at styrke musklerne i maven og på ryppen. Øvelserne giver bedre kropsholdning, øget kropsbevidsthed, smidighed og balance. Samtidig nedsætter øvelserne spændinger i kroppen, og træningsformen er effektiv mod rygproblemer. 
Kom og vær med til en spændende og alternativ træningsform.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pilates, øvede (PIØ)
Dette hold er for dig, som har kendskab til grundprincipperne inden for pilates. Vi vil arbejde med basisøvelser og videregående øvelser med fokus på styrke i mave- og rygmuskler. Øvelserne giver bedre kropsholdning, øget kropsbevidsthed, smidighed og balance. Øvelserne nedsætter spændinger i kroppen og træningsformen er effektiv mod rygproblemer. Kom og vær med til en spændende og alternativ træningsform.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Puslinge 3-4år (PUS1)
På dette hold skal vi hoppe, lege, danse, lave gymnastik og ikke mindst have det sjovt. Vi vil i løbet af sæsonen udfolde barnets motoriske færdigheder, samtidig med at vi sørger for, at de altid kommer hjem med et stort smil på læben.
Holdet er dog uden forældre, så børnene skal være klar til at slippe mors og fars hånd - ellers anbefaler vi et familiehold i stedet.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Puslinge 3-5 år (PUS2)
Kom og vær med til gymnastik og leg hvor vi gennem idrætslege vil styrke børnenes motorik og sanser. Vi vil prøve kræfter med forskellige rekvisitter bl.a. bolde og hulahopringe og have fart over feltet på varierende redskabsbaner. Vi kommer til at have fokus på udvikling gennem bevægelse og sjove gymnastiklege.
Dette er et hold uden forældre.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Puslinge 5-6år (PUS3)
Vi glæder os til at se jeres børn til en træning fyldt med god energi og sjove aktiviteter. Vi udfordrer børnenes motorik og giver den en god og sikker opstart til springgymnastikken. Samtidig er træningerne selvfølgelig også fyldt med leg og grin. 
Holdet er dog uden forældre, så børnene skal være klar til at slippe mors og fars hånd - ellers anbefaler vi et familiehold i stedet.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Rope Skipping 8-11 årige (RSB)
 Holdet henvender sig til både piger og drenge på 8-10 år, som godt kan lide at sjippe eller måske aldrig har prøvet det før, men som har lyst til at lære en masse nyt med et sjippetov.
 
Vi skal bl.a. lære at hoppe i vores eget tov, prøve at hoppe i to tove, hoppe to sammen i et tov, lære en masse seje tricks og mange andre ting. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan med et sjippetov. Træningerne vil starte med lidt opvarmning og leg, inden vi griber sjippetorvene.
 
Sæsonen vil slutte af med en opvisning, hvor vi viser noget af alt det vi har lært. Vi glæder os til nogle sjove træninger med jer!
Alt der skal til er et par gode sko og godt humør.
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Rytmepiger 10-12 år (RYT10)

I år opretter Værløse Gymnastik et nyt hold, nemlig Rytmepiger 10-12 år.
Holdet er for alle piger i alderen 10-12 år (fylder man 10 i løbet af sæsonen, er man velkommen på holdet), både piger, der har gået til gymnastik før og piger, der skal stifte bekendtskab med gymnastikken for første gang.
Vi skal bevæge os til den musik, som pigerne lytter til i dagligdagen, vi skal arbejde med forskellige koreografier, og vi skal arbejde med de grundlæggende elementer af rytmegymnastikken. Vi skal også lege med håndredskaber, foreningen har købt gymnastikkøller til holdet, så dem skal vi gennem leg også lave en koreografi med.
Vi vil arbejde frem mod opvisningerne i foråret 2020, hvor vi mindst skal deltage i forårsopvisningen og hjemmeopvisningen. Hvis vi har lyst, vil vi også se, om vi kan komme med til DGI’s 10-14 stævne.
Der vil også være stor fokus på det sociale, så gymnastik ikke bare er noget, man går til en gang om ugen, men at gymnast, det er noget man er – hele tiden. Og mon ikke vi mødes til en pizza, når sæsonen er slut?

Jeg glæder mig til en ny sæson i selskab med de sødeste, sejeste og mest fantastiske piger.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Rytmepiger 7-9 år (RYT)
I år opretter vi et hold for de piger i alderen 7-9 år, der gerne vil lave klassisk rytmisk gymnastik. Vi skal arbejde med grundtræning, vi skal sætte grundtræningen sammen til små serier, vi skal lytte til musik, som vi skal bevæge os til, vi skal arbejde med koordination, styrke og udholdenhed, vi skal arbejde med håndredskaber, vi skal også danse tosset, vi skal hygge os, og vi skal lege. Jeg regner med, at vi skal deltage i forårets opvisninger, både i foreningen og i amtet. Jeg glæder mig til en god sæson med en masse dejlige piger
Tilmeld/Læs mere - (1)

Seniormotion m/k m. afslapning (SEN)
Holdet er for alle friske og raske senior motionister, der har lyst til at røre sig. Vi arbejder alle kroppens muskler igennem med smidiggørende og styrkende øvelser til god musik i moderat tempo. Øvelsesvalget er sammensat således, at alle kan være med uanset alder. Også selvom du aldrig har gået til gymnastik før. Timen afsluttes med afspænding og specialøvelser for nakke og ryg.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Smidighed for voksne/udstrækni (SMVU)
Er du en mand eller kvinde, som ønsker et rum for forbedring af smidighed og indsigt i udstrækning af kroppen? så kunne dette hold være noget for dig. På dette hold vil vi sætte fokus på kroppens smidighed og øvelser, som følger dertil. Indsigt i korrekt udstrækning vil blive brugt som et essentielt værktøj for forbedring af smidighed og som et generelt grundlag for opvarmning før og efter sportslige præstationer. På holdet vil der være plads til diverse små temaer som fx torso eller ben, hvor forespørgsler også er velkomne. Der vil tilmed også blive tilbudt øvelser, der fokuserer på åndedrættet under udstrækning. Holdet vil være et godt supplement til andre fysiske aktiviteter eller bare til hvis man vil have løsnet op i den stive krop. Hvis du vil mærke, hvad grundig udstrækning kan gøre for din krop og smidighed, så tilmeld dig holdet og oplev en time med udånding og fleksibilitet. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

spring/rytmemix 16-17 år (sp167)

Er du vild med at hoppe i trampolin, flyve ned af en airtrack eller rotere rundt i luften – selvfølgelig mens du har det mega fedt? Så er dette nye springhold for 16-17 årige i den store nye springhal absolut lige noget for dig!

Hos os kan alle være med, for vores allervigtigste mål med sæsonen er at alle udvikler sig og lærer nye fede spring. Så hvis bare du kommer med det største smil og en masse gå-på-mod, så kan vi til gengæld love dig en ugentlig træning med fart på. Vores træninger er bygget op med god solid opvarmning, hvor musklerne bliver styrket, konditionen bliver udfordret og lattermusklerne bliver trænet. Når vi skal springe, bestræber vi os på at bruge flest mulige redskaber til at skabe flest mulige fede springopstillinger – og så bruger vi selvfølgelig vores springanlæg med stortrampoliner og pomfritgrav. 

Gennem sæsonen vil vi også udfordre os selv med rytmiske sekvenser og danse af forskellige art i opvarmningen. Alt sammen så vi til foråret kan levere en opvisningen i topklasse med spring og serie til lokalopvisningen i Farum Arena.

Fokus gennem sæsonen vil hovedsageligt ligge på spring. Vi glæder os til at se masser af unge drenge og piger med masser af energi.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Springmix 18+ (SPY17)

Springmix 18+ er et hold vi kører, i håb om at få fat i alle jer, der kommer hjem fra efterskole og alle jer, der mangler et springhold at gå på.
Vi kommer til at træne 2 timer, hver torsdag i den nye hal med fuld fart på springene og anden effektiv træning. 
Kravene til dig som gymnast på holdet er: Du har snuset til gymnastik før, har en ustyrlig lyst til at lære mere og er mødepligtig til træninger såvel som stævner igennem hele sæsonen. 
Vi glæder os helt fantastisk meget til en super fed sæsonen på Springmix 18+ hold i Værløses fede nye hal.
Prisen inkludere dragt

Tilmeld/Læs mere - (1)

Springpiger 12-14 år (SPA)

Springpiger 12-14 år er et hold af let øvede til øvede gymnaster i alderen 12-14 år. Holdet træner 1,5 time hver torsdag i den nye springhal, hvor der er rig mulighed for at lære en masse nye fede spring. Udover fokus på spring og rytme, går vi meget op i at skabe et godt miljø til træning, der vil bidrage til et godt fællesskab.

Vi forventer, at du har kendskab til kraftspring og flikflak, og udfører disse nærmest uden modtagning på måtten, eller med en lille hånd. I trampolinen ser vi gerne, at du kan lave en lukket salto, hoftebøjet salto og har mod på at udfordre dig selv i yderligere saltoer med skrue.

Det forventes yderligere, at du er indstillet på, at rytme også fylder en del af træningen. Det gør den med henblik på at skabe nogle fede serier til opvisningen. Holdet er nemlig et opvisningshold, hvorfor vi forventer en aktiv deltagelse til træning og fremmøde ved opvisninger. Udover opvisninger i løbet af foråret, vil holdet deltage i 10-14 stævnet såfremt det ikke kolliderer med foreningens egen hjemmeopvisning.

Som noget nyt i år vil holdet have en rytmetræning hver anden uge(lige uger) af en times varighed. Her vil der være fokus på rytmesekvenser, udvikling af opvisning, serier, akrobatik mm.

Vi håber på at se nye som gamle gymnaster til en fed sæson!

Prisen inkluderer dragt og holdtrøje samt træning både mandag og torsdag.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Springtøserne 10-12 år, torsda (SPR2)

Springtøserne er for piger i alderen 10-12 år. Vi træner hver torsdag i den nye springhal. Her vil vi have fokus på gymnasternes styre, smidighed og balance. Vi vil arbejde med gymnastikkens grundlæggende spring i trampolin og på bane, samt have det rigtig sjovt til træning! Holdet niveauopdeles således hver gymnast får mest muligt ud af træningen.

Vi håber på at se nye som gamle gymnaster til en fed sæson!

Tilmeld/Læs mere - (1)

Stavgang udendørs m/k (STA)
Stavgang er en foræring for alle som ønsker at supplere deres træning med mere motion, en tur i skoven med socialt samvær og godt humør. Vi følger ikke den samme rute hver gang, men får et godt kendskab til omegnen og naturen omkring os, så kom og vær med. Der er instruktion i brug af stavene, og vi har stave til låns til dem som ikke selv har stave, så der er ikke nogen undskyldning for ikke at deltage. Vi mødes ved Værløse Hallen og turene varierer fra 1 til 1½ time. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Step & Styrke (Workout) (WWW)

Kom og vær med når vi mandag aften træner og toner hele kroppen til god musik! På dette hold får du både konditionstræning og styrketræning i et. Vi starter med en opvarmning, der fortsætter over i en konditionsdel i form af step aerobic. Derefter kaster vi os over toningen af de største muskelgrupper: baller, lår, arme, ryg og mave. Under styrkedelen vil vi både arbejde med egen kropsvægt og benytte os af diverse redskaber eksempelvis håndvægte og vægtstænger. Udover at vi selvfølgelig skal have noget ud af træningen, så er fokus på dette hold i lige så høj grad, at vi skal have det sjovt!

Tilmeld/Læs mere - (1)

Step/Body (STB)
Med udgangspunkt i stepbænken og de små håndredskaber vil indholdet her have hovedfokus på konditions- og styrketræning. Vi vil få sved på panden, og mærke at vi ”får fat”.
Undervisningen vil være baseret på de nyeste principper indenfor body og core træning.
Vi vil starte op, så selv begyndere uden kendskab til stepbænken vil kunne deltage.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Teenyoga og mindfullness 13-16 (TYMI)

En særlig stund kun for din teenager, hvor din teenager lærer øvelser, som han/hun kan gøre brug af i hverdagen hjemme eller i løbet af en måske overstimulerende skoledag for at komme ned i gear og få ro i kroppen. Yoga & mindfulness for teenagere, er anderledes end yoga & mindfulness for voksne. Det handler om at lære sig selv og sin krop at kende gennem mange forskellige stillinger. Vi starter med opvarmning. Der vil bl.a. være Yogaøvelser, sanselege, åndedrætsøvelser, massageøvelser. Vi slutter af med en afspænding med guidede visualiseringer, som er små historier fortalt til rolig musik. Vi har bl.a. fokus på at få styrket koncentrationsevnen og selvværdet, få styrke, mod, ro og overskud til alle de skriftlige og mundtlige præstationer, som vores skolesystem rummer, således at vi kan undgå stress, angst og depression. I yoga og mindfulness sessionerne lægger jeg vægt på at styrke barnets åndedræt, sanser, krop og hjertets magi. De vil kommer ned i gear og finde ind til roen i dem selv, de lærer at mærke sig selv, være nærværende i nuet, få en bevidsthed om deres opmærksomhed, mærke de gode energier, skrue op for hjerteenergien og finde indre ro. Din teenager kommer i balance og på samme tid trænes fokus, koncentration og læringsparathed.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Tumbling 11-15 år - blandet (TUMB)

Tumbling 

NYT HOLD!

Tumbling er en selvstændig sportsgren, som har rod i springgymnastikkens verden. I tumbling springer vi kun baglænsspring på bane med fokus på at gøre den enkelte gymnast bedre ud fra deres allerede eksisterende niveau. I tumbling fokuserer vi på grundspringene araberspring, flikflak, back og whipback. Vi nørder os frem til resultater for at få den bedste tekniske kunnen for til sidst at opnå en 5-springskombination. Det kunne typiske være araber-whip-whip-flik-back. Til træning træner vi styrketræning, springteknik, håndstand, spændstighed og baglænsgrundspringene. For at gå på holdet forudsætter det at du kan lave araberflik uden modtagning på en airtrack. Holdet laver ikke serier og koreografier, men deltager i stedet til lokalopvisningen og forårsopvisningen i Farum Arena med et springshow. Hvis der er stemning for det og hvis vi instruktører mener gymnasterne har et vist niveau, ønsker vi at deltage til Tumbling DM i Holstebro. Dette er dog blot et tilbud og ikke et must.

SÅ, hvis du ønsker at dygtiggøre dig markant i baglænsspring, træt af serier, elsker at nørde teknik og gerne vil opnå hurtige resultater i dine allerede øvede springfærdigheder, så kom og prøv tumbling.

 

Her er et link til sportsgrenen, så du kan se, hvordan det ser ud: https://www.youtube.com/watch?v=ZWrUrAnVovQ

Tilmeld/Læs mere - (1)

Tweenyoga og mindfullness 10-1 (TWMI)

En særlig stund kun for dit barn, hvor dit barn lærer øvelser, som i kan gøre brug af i hverdagen hjemme eller i løbet af en måske overstimulerende skoledag for at komme ned i gear og få ro i kroppen. Børnene træner uden far og mor er i salen. Yoga & mindfulness for børn, er anderledes end yoga & mindfulness for voksne. Det handler om at lære sig selv og sin krop at kende gennem mange forskellige stillinger. Vi leger os ind i stillingerne, f.eks. brøler som en løve, møder en hund, står som et træ, og trækker os ind i vores skjold som en skildpadde. Vi starter med opvarmning. Der vil være Yogaøvelser og yogalege, Sanseøvelser, åndedrætsøvelser, massageøvelser, som præsenteres som lege. Vi slutter af med en afspænding med guidede visualiseringer, som er små historier fortalt til rolig musik. Vi har bl.a. fokus på at få styrket koncentrationsevnen og selvværdet, få styrke, mod, ro og overskud til alle de skriftlige og mundtlige præstationer, som vores skolesystem rummer, således at vi kan undgå stress, angst og depression. I yoga og mindfulness sessionerne lægger jeg vægt på at styrke barnets åndedræt, sanser, krop og hjertets magi. De vil kommer ned i gear og finde ind til roen i dem selv, børnene lærer at mærke sig selv, være nærværende i nuet, få en bevidsthed om deres opmærksomhed, mærke de gode energier, skrue op for hjerteenergien og finde indre ro. Børnene kommer i balance og på samme tid trænes fokus, koncentration og læringsparathed.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Yin Yoga (HAF)

Yin Yoga er en rolig og langsom form for yoga. Stillingerne, som mest er siddende og liggende, holdes i 2-5 minutter og undervejs er der fokus på åndedrættet. Yin Yoga fokuserer - i modsætning til meget andet yoga - på bindevævet, frem for muskler. Desuden trækkes der på traditioner  som mindfulness, taoisme og energimedicin. 


I denne sæson vil holdet være et opbyggeligt forløb, med masser af tid til fokus på alle Yin Yogaen aspekter. Hver måned vil der fokus på et af følgende temaer:

- Mindfulness & den indere bevidste opmærksomhed
- Grounding og åndedrættet
- Holding & Relaxation
- Yin - i forhold til Yang
- Yang - i forhold til Yin
- Energilaget - det indre og det ydre
- Den sammensatte praksis med fokus på healing og meditation
Yin Yoga kan beskrives som en god kombination af at være udfordrende og afslappende på samme tid. De fleste stillinger er “back to basic”, så ingen ben på nakken eller andre krav om flexibilitet eller smidighed! Faktisk bør man går til Yin Yoga hvis man IKKE er smidig og flexibel.

Yin Yoga står i stor kontrast til det meste andet vi foretager os i dag, da der ingen krav er om performance eller stillingernes visuelle udtryk. Målet er at kunne mærke sig selv, trække vejret og være i stillingerne på en måde der ikke belaster dit nervesystem eller får dig til at spænde op de forkerte steder. Med tiden vil man opleve en meget gavnlig effekt af Yin Yoga nogle mærker kroppen igen, andre bliver afslappede, nogle får energi og alle får en oplevelse af meget større bevægelighed samt færre spændinger og smerter.

Tilmeld/Læs mere - (2)

Zumba for alle (ZUM)
Zumba er bare super sjovt. Zumba er et dansefitness program med musik og masser af energi.
Zumba indeholder rytmer fra salsa, samba, cumbia, reggaeton, calypso og endnu flere stilarter, zumba er effektivt og fyldt med energi.
                 
Tilmeld/Læs mere - (2)