Efterår 2019 til forår 2020 01.07.2019  -  30.06.2020
Vejledning

DGI Nordsjælland YnglingeRytme (DGIY)

 

DGI Nordsjælland YnglingeRytme er et hold for dig som er 14-17 år, som har mod på udfordringer, og gerne vil udvikle dig og udforske gymnastikken og dansen.

Det er en fordel, at have gået til gymnastik eller dans før, men det er ikke et krav, så længe man har gåpå mod!

Det sociale vægtes højt på holdet, så der bliver skabt et godt læringsmiljø både til træning og opvisninger. Det forventes, at du deltager aktivt til træningerne og prioriterer opvisningerne højt. Vi skal ud og lave flere opvisninger. bl.a forårsopvisning, Landsdelholdgalla, hjemmeopvisning i Værløse og til juniorstævne. Der kommer flere opvisninger i løbet af sæsonen. (Der vil også være mulighed for, at deltage til Gymnastikfestivalen i Riccione, Italien.)

Målet for denne sæson er at lave et spændende opvisningsprogram med fokus på teknik og udtryk. Du vil få mere forståelse for din egen rytmiske kunnen og lære vigtigheden i at samarbejde som et hold.

Så hvis du er en pige mellem 14 og 17 år, som elsker at performe og dygtiggøre sig, så er YnglingeRytme-holdet noget for dig.

I kontingentet er der medregnet opvisningsdragt og holdtrøje.

Instruktør:
Anita Christensen

Træningssted:
Festsalen på Syvstjerneskolen, Skovløbervangen 1, 3500 Værløse

Holdet er et samarbejde mellem DGI Nordsjælland og Værløse Gymnastik

Tilmeld/Læs mere - (0)

Drengespring 13-16 år - m. opv (DS136)

Drengespring med opvisning :

KALDER ALLE DRENGE! Vi har i de sidste to år imponeret alt og alle med vores sjove opvisninger med god humor og drengehørm! Vi har i år valgt at lytte til drengene og sætte seriøsiteten op uden at skrue ned for humoren! Vi præsenterer derfor et seriøst opvisningsdrengehold med mange flere muligheder! Vi skal i år deltage til minimum 4 obligatoriske opvisninger med et nyt drengeshow med nye højder. Vi har sat penge af i budgettet, så drengene i år får rigtige opvisningsdragter og en fed holdtrøje med drengenes navn trykt på. Vi forventer at drengene er klar på at udvikle sig springmæssigt som aldrig før, kommer med positiv drengehørmsenergi til træningerne og er klar på at lave den fedeste drengeopvisning med et hemmeligt tema. Vi instruktører vil til gengæld tilbyde en seriøs og ambitiøs springundervisning, hvor det handler om at udvikle sig forlæns og baglæns på bane samt i minitrampolinen. Vi vil i undervisningen også gøre brug at stortrampoliner, når vi skal op og køre vilde dobbeltroterende spring. Du skal starte på holdet, hvis du elsker at stå foran et publikum og lave opvisning, vil udvikle dig springmæssigt, elsker lugten af drengehørm og klar på en masse udfordringer. #detbliverawesome

Tilmeld/Læs mere - (0)

Forældrehjælpehold (FORÆH)

OBS skriv gerne i kommentar når du tilmelder dig, hvilke hold du har børn gående på :)

Om Forældrehjælpeholdet: 

Vi har brug for hjælp, hvis vi skal gøre vores tilbud så spændende som muligt for dine og andre børn i foreningen - og også for jer voksne/forældre! 

Det er oftest de små opgaver, som letter arbejdsbyrden for de frivillige arrangører - og det, at vi gør det sammen, gør også en kæmpe forskel for fællesskabsfølelsen. 

Foreningen er frivillig og bliver skabt af de kræfter, vi lægger i den (mange bække små …)

Med jeres hjælp og støtte ville vi for eksempel kunne arrangere: 

  • Fælles forfriskning til ekstra-springtræningerne
  • At de nye redskaber som vi eks søger fondsmidler til at indkøbe bliver pakket ud og kommer ordentligt på plads i redskabsrummene (der kommer bla. nyt skum til syvstjernen med støtte fra Toms Guld Fonden - jubii)
  • Hjælp til flytning af redskaber mellem hallerne, så de kommer derhen hvor de kan blive brugt bedst - eller anden praktisk hjælp. 
  • At der bliver holdt rent og pænt i redskabsrummene, ryddet op, smidt ud og repareret

(Vi kunne eks. arrangere en times “underholdning/undervisning” for børn imens)

  • Hjælp med forplejning på de kurser vi indimellem afholder for vores instruktører, så de kan blive endnu dygtigere undervisere. 
  • Hjælp i forbindelse med hjemmeopvisningen - små praktiske opgaver som kagebagning eller stærke hænder til flytning af redskaber ind/ud af flyttevogn og frem / tilbage mellem hallerne. 

Mange af disse opgaver tager mellem 10 min og 1 time, og sker en gang eller to i løbet af sæsonen. 

Hvis du giver ekstra en hånd med, har du også indflydelse på de aktiviteter, vi som forening kommer til at tilbyde - både sæsonhold og events. Synes du eksempelvis, at foreningen skal have et voksenspringhold? Flere pigespringhold 6-8år? Eller savner du et event, hvor forældre og børn kan springe eller danse sammen? Skal det være muligt at købe hold-tøj? Eller noget femte? Vi har nogle begrænsninger ift haltider, men prøv at udfordre os fortæl os hvad I vil have - der er efterspørgslen, der skaber udbuddet! Og vi lytter især til jer, der giver også en hånd med ) 

Hvad kan du gøre?

  • møde op til generalforsamling den 19.september kl. 19 (indkaldelse på hjemmesiden)
  • vise din interesse for at give en hånd ved at tilmelde dig som forældrehjælper på dette hold "Forældrehjælpehold" i Klubmodul (så kan vi nemlig kontakte jer fælles, når vi har opgaver, som vi har brug for hjælp til at løse)
Tilmeld/Læs mere - (1)

JuniorMix 14-16 år (SPØ)

 

Junior Mix holdet er et hold af øvede gymnaster, drenge og piger, i alderen 14-16 år. På holdet vil der være fokus på springteknikker, der vil udvikle dig som gymnast på bedst mulig vis. Holdet træner 1,5 time hver torsdag i den nye springhal, hvor der er rig mulighed for at lære en masse nye fede spring. Udover fokus på spring og rytme, går vi meget op i at skabe et godt miljø til træning, der vil bidrage til et godt fællesskab.

Vi forventer, at du har kendskab til kraftspring og flikflak, og udfører disse nærmest uden modtagning på måtten, eller med en lille hånd. I trampolinen ser vi gerne, at du kan lave en strakt salto og har mod på at udfordre dig selv i yderligere saltoer med skrue samt dobbeltroterende spring.

Det forventes yderligere, at du er indstillet på, at rytme også fylder en del af træningen. Det gør den med henblik på at skabe nogle fede serier til opvisningen. Holdet er nemlig et opvisningshold, hvorfor vi forventer en aktiv deltagelse til træning og fremmøde ved opvisninger.

Som noget nyt i år vil holdet have en rytmetræning hver anden uge(ulige uger) af en times varighed. Her vil der være fokus på rytmesekvenser, udvikling af opvisning, serier, akrobatik mm.
Det vil foregår kl 18-19 i hal 1 i Søndersøhallen. 

Vi håber på at se nye som gamle gymnaster til en fed sæson!

Prisen inkluderer dragt og holdtrøje samt træning både mandag og torsdag.


 

Tilmeld/Læs mere - (0)

Springpiger 12-14 år (SPA)

Springpiger 12-14 år er et hold af let øvede til øvede gymnaster i alderen 12-14 år. Holdet træner 1,5 time hver torsdag i den nye springhal, hvor der er rig mulighed for at lære en masse nye fede spring. Udover fokus på spring og rytme, går vi meget op i at skabe et godt miljø til træning, der vil bidrage til et godt fællesskab.

Vi forventer, at du har kendskab til kraftspring og flikflak, og udfører disse nærmest uden modtagning på måtten, eller med en lille hånd. I trampolinen ser vi gerne, at du kan lave en lukket salto, hoftebøjet salto og har mod på at udfordre dig selv i yderligere saltoer med skrue.

Det forventes yderligere, at du er indstillet på, at rytme også fylder en del af træningen. Det gør den med henblik på at skabe nogle fede serier til opvisningen. Holdet er nemlig et opvisningshold, hvorfor vi forventer en aktiv deltagelse til træning og fremmøde ved opvisninger. Udover opvisninger i løbet af foråret, vil holdet deltage i 10-14 stævnet såfremt det ikke kolliderer med foreningens egen hjemmeopvisning.

Som noget nyt i år vil holdet have en rytmetræning hver anden uge(lige uger) af en times varighed. Her vil der være fokus på rytmesekvenser, udvikling af opvisning, serier, akrobatik mm.
Det vil foregår kl 18-19 i hal 1 i Søndersøhallen.

Vi håber på at se nye som gamle gymnaster til en fed sæson!

Prisen inkluderer dragt og holdtrøje samt træning både mandag og torsdag.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Springtøserne 10-12 år, torsda (SPR2)

Springtøserne er for piger i alderen 10-12 år. Vi træner hver torsdag i den nye springhal. Her vil vi have fokus på gymnasternes styre, smidighed og balance. Vi vil arbejde med gymnastikkens grundlæggende spring i trampolin og på bane, samt have det rigtig sjovt til træning! Holdet niveauopdeles således hver gymnast får mest muligt ud af træningen.

Vi håber på at se nye som gamle gymnaster til en fed sæson!

Tilmeld/Læs mere - (0)