Værløse Gymnastik CVR:23424614
Efterår 2020 til forår 2021

Bevægelse for mandfolk (MFM)

Har du lyst til at stifte bekendskab med en anderledes frigørende, inspirerende og effektiv motionsform så prøv ”mandeholdet” tirsdag aften med Kim Menzer.
Vi arbejder udfra gymnastikpioneren Astrid Gøssels ideer om bevægelse, der indbefatter fleksibilitet og styrke i rygsøjlen og hofte- og skuderringens muskulatur og led.
Vi slutter aftenen af med Volleyball, ca. 45 min.
Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
233
Tirsdag kl. 18:15 - 20:15
Instruktør: Kim Menzer,
01.09.2020 02.05.2021 2100 kr.
Blandet spring 6-8 år (PS68)

Springgymnastik for piger og drenge i alderen 6-8 år. På holdet er der fokus på motorik, balance, leg og selvfølgelig en masse spring og godt fællesskab. Vi glæder os til at se jer i hallen! 
Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
139
Onsdag kl. 17:00 - 18:00
Instruktør: Amalie Thorning, Caroline Lego Berg,
Hjælpeinstruktør: Amalie Thorning, Hjalte Brown Marloth, Victor Molt Wengel, William Gorsøe,
01.09.2020 02.05.2021 1100 kr.
140
Fredag kl. 16:00 - 17:00
Instruktør: Asger-Emil Mygind, David Schak, Lucas Heje Olesen,
Hjælpeinstruktør: Bjørk Emilie Bjerrum Guldberg, Karoline Emilie Stenberg Knudsen, Mads Schak Haasum,
01.09.2020 02.05.2021 1100 kr.
Børneyoga 6-9 år (BY)

Børneyoga er er en time med yogastillinger og yogalege, hvor vi arbejder med sanserne, udfordrer styrke, smidighed og balance. Det hele kædet sammen af en fortælling eller et tema. Vi arbejder med mindfulness gennem åndedrætsøvelser (vi trækker f.eks. vejret som en søvnig skildpadde eller brøler som en løve), laver massage og slutter af med en ”yogasøvn” sammen med en lille historie eller afslapningsmusik.

Det hele foregår i en anerkendende tilgang, med plads til sjov og det gode nærvær.

Jeg synes yoga er vigtigt i dag, hvor børn ofte har mange gøremål de går i skole og til fritidsaktiviteter, forholder sig til gode og mindre gode venner og skal manøvrere i en hverdag med krav fra skolen, med mange mennesker og larm omkring sig det meste af dagen. Det kan være krævende og måske glemmer de i hele denne hverdagens turbulens, at mærke sig selv. Hvad har jeg egentlig lyst til og ikke mindst brug for.

Mit mål med børne yogaen er at skabe et rum, hvor dit barn får mulighed for en stund at vende opmærksomheden mod sin krop og sit åndedræt. Når man trækker vejret dybt, giver det mulighed for at mærke sig selv og hvad man trænger til. Så er det lettere at sige til og fra.

Børneyoga giver ro, selvværd og mod. Det kan give mere koncentration, fokus, bedre søvn og glade børn.

Børneyoga foregår uden forældre.

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
110
Mandag kl. 16:00 - 17:00
Instruktør: Lone Thomsen,
31.08.2020 02.05.2021 1100 kr.
Børneyoga og mindfullness 6-9  (BØY)

En særlig stund kun for dit barn, hvor dit barn lærer øvelser, som i kan gøre brug af i hverdagen hjemme eller i løbet af en måske overstimulerende skoledag for at komme ned i gear og få ro i kroppen. Børnene træner uden far og mor er i salen. Yoga & mindfulness for børn, er anderledes end yoga & mindfulness for voksne. Det handler om at lære sig selv og sin krop at kende gennem mange forskellige stillinger. Vi leger os ind i stillingerne, f.eks. brøler som en løve, møder en hund, står som et træ, og trækker os ind i vores skjold som en skildpadde. Vi starter med opvarmning. Der vil være Yogaøvelser og yogalege, Sanseøvelser, åndedrætsøvelser, massageøvelser, som præsenteres som lege. Vi slutter af med en afspænding med guidede visualiseringer, som er små historier fortalt til rolig musik. Vi har bl.a. fokus på at få styrket koncentrationsevnen og selvværdet, få styrke, mod, ro og overskud til alle de skriftlige og mundtlige præstationer, som vores skolesystem rummer, således at vi kan undgå stress, angst og depression. I yoga og mindfulness sessionerne lægger jeg vægt på at styrke barnets åndedræt, sanser, krop og hjertets magi. De vil kommer ned i gear og finde ind til roen i dem selv, børnene lærer at mærke sig selv, være nærværende i nuet, få en bevidsthed om deres opmærksomhed, mærke de gode energier, skrue op for hjerteenergien og finde indre ro. Børnene kommer i balance og på samme tid trænes fokus, koncentration og læringsparathed.

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
106
Tirsdag kl. 14:00 - 15:00
Instruktør: Anne Tjagvad,
01.09.2020 02.05.2021 1100 kr.
Call on me Performance (LANDS)


Vi har fokus på fede fællesskaber og sociale arrangementer, hvor der også er plads til at udvikle sig og dygtiggøre sig. Det skal nemlig være en ren fornøjelse at gå på vores hold!

Vi vil sammensætte nogle udvalg på holdet, så man både lærer hinanden godt at kende, men også for at stable nogle fede arrangementer på benene. Vi drømmer om at holde julefrokost, mødes til noget strandhygge eller bare holde en fed fest. Foooor i ved jo gymnaster fester bedst )

Krav?

Vi har som sådan ikke nogen krav på holdet… Vi vil dog anbefale man har gået til gymnastik før.

Tilsammen skaber vi den fedeste og sjoveste opvisning, som vi kan vise til landsstævnet! Inden Landstævne drømmer vi også om at gå på gulvet til Stenbrostævnet, forårsopvisningerne samt Værløse lokalopvisning. Ønskes der flere stævner, snakker vi sammen om dette undervejs. En ting er sikkert!! Vi har planlagt opvisningen og vi lover for det bliver niiiiice!

På rytmesiden forventer vi at du er klar til at performe og prøve en masse stilarter. Vi vil gøre alt for at få dig ud over scenekanten og det KAN DU, hvis du vil.

På springsiden forventer vi at du klar til at deltage aktivt i springtræningerne. Dertil forventer vi at du ønsker at dygtiggøre dig. Vi står klar til at hjælpe.

I prisen er der inkluderet ”dragt” og lidt hygge.

Ønsker man at tage med til landstævnet foreligger der en ekstrabetaling.

Instruktører:

Monika:

Deltaget til DM og NM i teamgym. Har trænet i Gladsaxe på elitedameholdet i mange år. Tidligere DGI-træner. Tidligere rep-holdsgymnast. Uddannet fys.

Nicolaj:

Aktiv gymnast på diverse herre og mix hold i København og omegn. 6 års DGI-trænerefaring. Læser til dagligt til fys.

Alexander:

Kursusleder i GymDanmark. 6 års DGI-trænererfaring. Danseinstruktør på Academy. Læser til lærer

Anita:

3 års DGI-trænererfaring. Uddannet danser på Freddie Pedersens Danseskole. Danset i LA på Millennium Dance Complex. Læser til Ergoterapeut.

Vi glæder os til at møde dig!

Mvh Monika, Nicolaj, Alexander og Anita

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
207
Torsdag kl. 20:00 - 22:00
Instruktør: Alexander Busk, Anita Kjeldgaard Christensen, Monika Barsøe, Nicolaj Hansen,
01.09.2020 24.06.2021 3000 kr.
Core-træning (COT)

Timen indeholder muskeltræning for hele kroppen. Der fokuseres primært på de store muskelgrupper:
ben, balder, mave, øvre/nedre ryg, bryst og arme.
Træning med redondobold (EFFEKT), bodybar, håndvægte. Øger udholdenhed, funktionalitet, balance, samt bevidsthed om god kropsholdning. Alle kan være med. Til slut en god gang udstrækning.
Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
213
Onsdag kl. 18:00 - 19:00
Instruktør: Sanne Grenaa,
01.09.2020 02.05.2021 1150 kr.
Dansemix 12-14 år (DA911)

Dansemix  12-14år er et hold for dig som er mellem 12 og 14 år og har lyst til at danse! Måske har du danset eller lavet rytmisk gymnastik før - måske er det nyt for dig. Så længe du er motiveret og klar på at give den gas og gøre dit bedste, er du velkommen!

Vi  skal i løbet af året arbejde med grundelementer indenfor flere forskellige dansestilarter, både indenfor street, klassisk og mgp. Vi træner smidighed, kropsstyrke & balance, men der skal også leges og improviseres, og der vil desuden være et særligt fokus på udtryk og indlevelse. Glæden ved dansen, den personlige udvikling og fællesskabet på holdet er i fokus. Alt det, vi lærer i løbet af året, sættes til sidst sammen til serier, som indgår i en fed opvisning. Denne skal holdene vise frem til foreningens hjemmeopvisning og til Landsdelsopvisning i marts måned.

Jeg glæder mig helt vildt til en masse fede og energifyldte dansetræninger!

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
134
Mandag kl. 17:00 - 18:30
Instruktør: Frederikke Bak, Julie Kravin Thornin Pedersen,
31.08.2020 02.05.2021 1900 kr.
Dansemix 6-8 år (DAN68)

Dansemix er et hold for dig som er mellem 6 og 8 år og har lyst til at komme igang med at danse. Hvis du har lyst til at komme og brænde energi af til nogle fede dansetimer så er Dansemix et godt bud.


På Dansemix vil vi have de fedeste dansetimer hvor vi hygger og danser til mgp og meget mere

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
132
Tirsdag kl. 16:00 - 17:00
Instruktør: Amalie Thorning,
Hjælpeinstruktør: Amalie Thorning, Anna Longsholm Sandgreen,
01.09.2020 02.05.2021 1200 kr.
Dansemix 9-11 år (DANS1)

Dansemix 9-11år, Syvstjerneskolen er et hold for dig som er mellem 9 og 11 år og har lyst til at komme igang med at danse. Hvis du har lyst til at komme og brænde energi af til nogle fede dansetimer så er Dansemix et godt bud. På holdet vil vi have de fedeste dansetimer hvor vi hygger og danser, og hvor der er fuld knald på musik og bevægelse! Vi kommer vidt omkring og afprøver moves fra flere forskellige dansegenrer - både klassisk, street og mgp.

Glæden ved dansen, den personlige udvikling og fællesskabet på holdet er i fokus.

Alt det, vi lærer i løbet af året, sættes til sidst sammen til serier, som indgår i en fed opvisning. Denne skal holdene vise frem til foreningens hjemmeopvisning og til Landsdelsopvisning i marts måned.

Jeg glæder mig helt vildt til at træne med det sejeste hold!


 

 

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
133
Mandag kl. 16:00 - 17:00
Instruktør: Frederikke Bak, Julie Kravin Thornin Pedersen,
31.08.2020 02.05.2021 1450 kr.
Drengespring 11-13 år - u. opv (D1113)

Drengespring uden opvisning : 

Her er holdet for dig som bare gerne vil springe uden at skulle tage stilling til opvisninger og koreografier. På drengespring skal vi lære nye spring, lave en massere teknik og fis og ballade. Holdet er for alle drenge som gerne vil fyre noget krudt af efter en lang skoledag. Vi øver hen i mod at alle drenge på holdet kan lave baglænssalto selv, når sæsonen er omme, så de forhåbentlig kan blære sig over i skolen. Vi instruktører er meget opmærksomme på at drengene vokser og derfor skal have større muskelmasse for at kroppen kan følge bedst mulig med i udviklingen. Derfor har vi også fokus på styrketræning i undervisningen.

SÅ, hvis du kan li’ at svede, lære baglænssalto, få større muskelmasse og springe rundt, så er holdet bestemt noget for dig! Kom med, det skal nok blive nice.

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
202
Mandag kl. 18:00 - 19:30
Instruktør: David Schak, Frederik Andersen, Lucas Heje Olesen,
31.08.2020 02.05.2021 1500 kr.
Drengespring 13-16 år - m. opv (DS136)

 

KALDER ALLE DRENGE! Vi har i de sidste tre år imponeret alt og alle med vores sjove opvisninger med god humor og drengehørm! Vi har i år valgt at lytte til drengene og sætte seriøsiteten op uden at skrue ned for humoren! Vi præsenterer derfor et seriøst opvisningsdrengehold med mange flere muligheder! Vi skal i år deltage til minimum 4 obligatoriske opvisninger med et nyt drengeshow med nye højder. Modsat de forrige år, vil vi træne to gange om ugen, så der lige meget tid til at springe og øve opvisning. Vi har sat penge af i budgettet, så drengene i år får rigtige opvisningsdragter og en fed holdtrøje med drengenes navn trykt på. Vi forventer at drengene er klar på at udvikle sig springmæssigt som aldrig før, kommer med positiv drengehørmsenergi til træningerne og er klar på at lave den fedeste drengeopvisning med et hemmeligt tema. Vi instruktører vil til gengæld tilbyde en seriøs og ambitiøs springundervisning, hvor det handler om at udvikle sig forlæns og baglæns på bane samt i minitrampolinen. Vi vil i undervisningen også gøre brug at stortrampoliner, når vi skal op og køre vilde dobbeltroterende spring. Du skal starte på holdet, hvis du elsker at stå foran et publikum og lave opvisning, vil udvikle dig springmæssigt, elsker lugten af drengehørm, klar på en masse udfordringer og opvisninger. #detbliverawesome


 

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
199
Tirsdag kl. 18:45 - 20:00
Torsdag kl. 18:30 - 20:00
Instruktør: Alexander Busk, Celina Andersen, Kasper Ljungberg,
Hjælpeinstruktør: Alfred Kamstrup,
01.09.2020 20.06.2021 3950 kr.
Drengespring 8-10 år (DS810)

Vil du lære alle de seje spring som kraft, flik, salto i trampet, baglænder og meget mere? Så kom og vær med på drengespring holdet hvor vi giver den fuld gas.

Springgymnastik skal være sjovt, udfordrende og lærerigt. Derfor vil vi på dette hold have fokus på at udvikle grundstyrken, balance og smidighed så de grundlæggende færdigheder er på plads. Vi vil arbejde meget med grundspring, teknik og kvalitet der vil give et godt afsæt til at lære nye springøvelser. Vi springer på trampet, måtte og redskaber støttet af en sikker hånd fra trænerne. Alle kan være med uanset niveau. Vi skal lege og hygge undervejs og vi afslutter selvfølgelig sæsonen med en fed opvisning.

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
197
Torsdag kl. 18:00 - 19:30
Instruktør: Monika Barsøe, Nicolaj Hansen, Oliver Holmegaard Arntsen,
Hjælpeinstruktør: David Høier, Elias Mørch,
01.09.2020 02.05.2021 1650 kr.
Drengetons, 3-5 år (DRE)

 

Velkommen til en ny sæson med drengetons 3-5 år.

Holdet vil i denne sæson igen blive trænet på skift af Hanne og Gitte. Mikkel vil deltage i alle træningerne.

Dette er holdet for de 3-5 årige friske drenge, både de, der har gået på holdet før, og de, der aldrig har gået til gymnastik før. Holdet er uden forældre, så drengene skal kunne være i hallen uden mor og far. Vi vil dog i løbet af sæsonen invitere forældrene til at deltage i træningen et par gange – forventeligt i uge 41 og uge 6.

Vi vil have fokus på gennem leg at udfordre drengenes motorik. Vi skal løbe, vi skal hoppe, vi skal kravle, vi skal klatre, vi skal rulle, vi skal slå kolbøtter, vi skal gå på line, vi skal hoppe i trampolin, og vi skal bevæge os til musik, så drengene finder ud af, hvilken fantastisk krop, de har.

Ligesom sidste sæson vil vi arrangere en juletræsfest, så sæt kryds i kalenderen den 19. december om formiddagen.

Samtidig er det planen, at vi skal deltage i hjemmeopvisningen den 18. april 2021 i Farum Arena, hvor vi skal vise alle, forældre, søskende og bedsteforældre, hvor seje og dygtige drengene er blevet i løbet af sæson.

Vi glæder os til en fantastisk sæson sammen med en masse glade drenge.


 

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
123
Lørdag kl. 11:00 - 12:00
Instruktør: Gitte Dahl, Hanne Vibe Svendsen,
Hjælpeinstruktør: Mikkel Brørup Philippsen,
01.09.2020 02.05.2021 1100 kr.
Familiegymnastik, lørdag (FAM)

 

Velkommen til en ny sæson med lørdagsfamiliegymnastik.

Igen i denne sæson vil holdet på skift blive trænet af Hanne og Gitte.

Holdet er for hele familie med fokus på børnene, selvom vi bestemt ikke glemmer forældrene. Vi skal lege og udfordre børnenes motorik, vi skal bevæge os til musik, vi skal klatre, vi skal hoppe, vi skal hygge, og vi skal lære børnene, hvilket fantastisk redskab kroppen er.

Vi vil også tømme redskabsrummet og lave de fedeste redskabsbaner, så fantasien kan få frit løb.

Ligesom sidste sæson vil vi arrangere en juletræsfest, så sæt kryds i kalenderen den 19. december om formiddagen.

Vi glæder os til at se en masse familier, både nye og gamle, til en sjov og dejlig time i hallen. Så hop i gymnastiktøjet – både børn og voksne – og kom og vær med.

Tilmeld enten mor eller far på hold 116 (både mor og far er velkommen samtidig) og hvert barn på hold 116x.


 

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
116
Lørdag kl. 09:00 - 10:00
Instruktør: Gitte Dahl, Hanne Vibe Svendsen,
01.09.2020 02.05.2021 1500 kr.
116x
Lørdag kl. 09:00 - 10:00
Instruktør: Gitte Dahl, Hanne Vibe Svendsen,
01.09.2020 02.05.2021 100 kr.
113
Lørdag kl. 10:00 - 11:00
Instruktør: Gitte Dahl, Hanne Vibe Svendsen,
01.09.2020 02.05.2021 1500 kr.
113X
Lørdag kl. 10:00 - 11:00
Instruktør: Gitte Dahl, Hanne Vibe Svendsen,
01.09.2020 02.05.2021 100 kr.
Familiegymnastik, tirsdag (FAMTI)

Holdet er for hele familie med fokus på børnene, selvom vi bestemt ikke glemmer forældrene. Vi skal lege og udfordre børnenes motorik, vi skal bevæge os til musik, vi skal klatre, vi skal hoppe, vi skal hygge, og vi skal lære børnene, hvilket fantastisk redskab kroppen er.

Vi vil også tømme redskabsrummet og lave de fedeste redskabsbaner, så fantasien kan få frit løb.

Vi glæder os til at se en masse familier, både nye og gamle, til en sjov og dejlig time i hallen. Så hop i gymnastiktøjet – både børn og voksne – og kom og vær med.

Tilmeld enten mor eller far på hold 114 (både mor og far er velkommen samtidig) og hvert barn på hold 114x.

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
114
Tirsdag kl. 17:00 - 18:00
Instruktør: Susanne Andersen,
01.09.2020 02.05.2021 1500 kr.
114x
Tirsdag kl. 17:00 - 18:00
Instruktør: Susanne Andersen,
01.09.2020 02.05.2021 100 kr.
Fit for life/Funktionel trænin (FFT)

Med udgangspunkt i vores daglige udfordringer i en helt almindelig hverdag, arbejder vi her med hele kroppen, og oparbejder den styrke og stabilitet der skal til at klare hverdagens helt almindelige udfordringer. Ud over den funktionelle basistræning vil vi arbejde målrettet med core (mave/ryg) og kondition.

Undervisningen vil være ret varieret og vil bl.a. indbefatte brug af de forskellige små håndredskaber. Derudover vil både leg og fællesøvelser indgå som en del af undervisningen.

Holdet er målrettet alle der ønsker at ”vedligeholde” kroppen og bevare optimal mobilitet og styrke - uanset alder, køn og vægtklasse.

Eneste krav er godt humør og god energi.Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
219
Onsdag kl. 19:15 - 20:15
Instruktør: Kirsten Hilding,
01.09.2020 02.05.2021 1150 kr.
Formiddagsmotion en god start (MOD)

Med en grundig gennemarbejdning af hele kroppen, styrke – og konditionsøvelser og med ekstra fokus på balance, stabilitet og smidighed, vil vi her gøre os klar til dagens helt almindelige fysiske udfordringer. Vi vil blive udfordret på konditionen, koordinationen og styrken – og vil gennem målrettet træning efter de nyeste principper forbedre/vedligeholde den fysiske formåen.

Vi kommer til at svede, vi kommer til at puste og vi kommer til at grine.

De små håndredskaber vil indgå som en del af træningen, som afsluttes med lette strækøvelser og afspænding.

Alle kan deltage – eneste krav er godt humør og god energi.


Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
188
Tirsdag kl. 09:00 - 10:15
Instruktør: Kirsten Hilding,
01.09.2020 02.05.2021 1400 kr.
Forældrehjælpehold (FORÆH)

OBS skriv gerne i kommentar når du tilmelder dig, hvilke hold du har børn gående på :)

Om Forældrehjælpeholdet: 

Vi har brug for hjælp, hvis vi skal gøre vores tilbud så spændende som muligt for dine og andre børn i foreningen - og også for jer voksne/forældre! 

Det er oftest de små opgaver, som letter arbejdsbyrden for de frivillige arrangører - og det, at vi gør det sammen, gør også en kæmpe forskel for fællesskabsfølelsen. 

Foreningen er frivillig og bliver skabt af de kræfter, vi lægger i den (mange bække små …)

Med jeres hjælp og støtte ville vi for eksempel kunne arrangere: 

  • Fælles forfriskning til ekstra-springtræningerne
  • At de nye redskaber som vi eks søger fondsmidler til at indkøbe bliver pakket ud og kommer ordentligt på plads i redskabsrummene (der kommer bla. nyt skum til syvstjernen med støtte fra Toms Guld Fonden - jubii)
  • Hjælp til flytning af redskaber mellem hallerne, så de kommer derhen hvor de kan blive brugt bedst - eller anden praktisk hjælp. 
  • At der bliver holdt rent og pænt i redskabsrummene, ryddet op, smidt ud og repareret

(Vi kunne eks. arrangere en times “underholdning/undervisning” for børn imens)

  • Hjælp med forplejning på de kurser vi indimellem afholder for vores instruktører, så de kan blive endnu dygtigere undervisere. 
  • Hjælp i forbindelse med hjemmeopvisningen - små praktiske opgaver som kagebagning eller stærke hænder til flytning af redskaber ind/ud af flyttevogn og frem / tilbage mellem hallerne. 

Mange af disse opgaver tager mellem 10 min og 1 time, og sker en gang eller to i løbet af sæsonen. 

Hvis du giver ekstra en hånd med, har du også indflydelse på de aktiviteter, vi som forening kommer til at tilbyde - både sæsonhold og events. Synes du eksempelvis, at foreningen skal have et voksenspringhold? Flere pigespringhold 6-8år? Eller savner du et event, hvor forældre og børn kan springe eller danse sammen? Skal det være muligt at købe hold-tøj? Eller noget femte? Vi har nogle begrænsninger ift haltider, men prøv at udfordre os fortæl os hvad I vil have - der er efterspørgslen, der skaber udbuddet! Og vi lytter især til jer, der giver også en hånd med ) 

Hvad kan du gøre?

  • møde op til generalforsamling den 19.september kl. 19 (indkaldelse på hjemmesiden)
  • vise din interesse for at give en hånd ved at tilmelde dig som forældrehjælper på dette hold "Forældrehjælpehold" i Klubmodul (så kan vi nemlig kontakte jer fælles, når vi har opgaver, som vi har brug for hjælp til at løse)
Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
100
Onsdag kl. 19:00 - 19:15
Instruktør: Gitte Dahl,
01.09.2020 02.05.2021 0 kr.
GrooveDance (Grove)

Danseformen Groove er svær at beskrive, den skal opleves. Det har du nu chancen for, på disse gratis events. Groove er en danseform med få trin til hver sang. Vi bruger hele kroppen, når vi danser de enkle trin på forskellige måder. Groove er for alle, og det er svært at undgå at blive i godt humør, når vi danser sammen til lækker musik (funk, soul, latin o.m.m.). Vi danser i bare tæer eller bløde indendørssko. Medbring danseglæde, drikkedunk plus tæppe og måtte til afsluttende afspænding.
Annette glæder sig til at danse med jer!
Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
238
Tirsdag kl. 19:00 - 20:15
Instruktør: Annette Hoffskov,
01.09.2020 27.04.2021 1400 kr.
Gymnastik & Dans 3-4 år (LGD34)

Gymnastik og dans er et hold, hvor vi arbejder på at udvikle børnenes motoriske evner. Vi får sved på panden gennem gymnastik, dans og leg både med og uden redskaber. På holdet prøver vi grænser af i børnenes eget tempo. Holdet er for aldersgruppen 3-4 år.
Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
101
Mandag kl. 16:00 - 17:00
Instruktør: Isabella Travers Hamann, Sarah Juul Kring,
Hjælpeinstruktør: Andrea Furbo Hejselbæk,
Minihjælper: Anna-Petrea Laue Brodersen, Sarah Christophersen, Thea Dahl,
31.08.2020 02.05.2021 1100 kr.
Gymnastik og Dans 5-6 år (LGD56)

Gymnastik og dans er et hold, hvor vi arbejder på at udvikle børnenes motoriske evner. Vi får sved på panden gennem gymnastik, dans og leg både med og uden redskaber. På holdet prøver vi grænser af i børnenes eget tempo. Holdet er for aldersgruppen 5-6 år.
Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
102
Mandag kl. 17:00 - 18:00
Instruktør: Isabella Travers Hamann, Sarah Juul Kring,
Hjælpeinstruktør: Andrea Furbo Hejselbæk,
Minihjælper: Anna-Petrea Laue Brodersen, Sarah Christophersen, Thea Dahl,
31.08.2020 02.05.2021 1100 kr.
Gymnastik og leg 3-4 år - blan (PUS1)

På dette hold behøver børnene ikke at kunne lave kolbøtter eller stå på hænder, man skal bare være klar til at have det sjovt. Vi kommer til at lege, danse, og vi kan love, at barnet kommer hjem med et smil på læben. Børnene skal dog være klar til at sige farvel til mor og far, da dette hold er uden forældre. Hvis de ikke er det, anbefaler vi et familiehold.


Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
105
Tirsdag kl. 16:00 - 17:00
Instruktør: Amalie Tarp, Celina Andersen, Frida Vestergaard Hansen,
Hjælpeinstruktør: Amalie Tarp,
01.09.2020 02.05.2021 1100 kr.
107
Tirsdag kl. 16:00 - 17:00
Instruktør: Johanne Sindal Munkholm, Nine Berthelsen,
Hjælpeinstruktør: Carla Haizmann Beekhuijzen,
01.09.2020 02.05.2021 1100 kr.
Gymnastik og leg 5-6 år - blan (PUS3)

På dette hold leger og danser vi, og vil opbygge barnets motorik. Træningerne er fyldt med sjov og leg. Børnene skal dog være klar til at sige farvel til mor og far, da dette hold er uden forældre. Hvis de ikke er det, anbefaler vi et familiehold.


Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
108
Tirsdag kl. 17:00 - 18:00
Instruktør: Johanne Sindal Munkholm, Nine Berthelsen,
Hjælpeinstruktør: Carla Haizmann Beekhuijzen,
01.09.2020 02.05.2021 1100 kr.
Gøsselgymnastik (GRG)

Smidig og smækker med Gøssel gymnastik -
Er du over 50 og stiv i kroppen eller trænger til at tabe et par kilo, så er Kim Menzer´s gøsselgymnastik nok noget for dig. Kom og vær med til at få gang i kroppen på den fede måde.
Der fokuseres på kvalitativt at vedligeholde og forbedre smidighed og styrke i muskler og led i ryg - skulderring og hoftering samt at vedligeholde og forbedre vejrtrækningen, og alle øvelser sigter naturligvis mod et musisk/rytmisk kropsudtryk.  
Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
215
Onsdag kl. 09:30 - 11:00
Instruktør: Kim Menzer,
01.09.2020 02.05.2021 1650 kr.
Hatha Yoga  (HYO)

Hatha Yoga
Vi laver styrkende og strækkende asanas (yogastillinger) med focus på alignment (korrekt holdning), vitaliserende åndedrætsøvelser der giver energi til hele kroppen og afspænding, der beroliger nervesystemet og styrker intuitionen. Alle kan være med. Begynder/let øvet. Medbring tæppe.
Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
178
Mandag kl. 19:30 - 21:00
Instruktør: Claus Bo Jensen,
31.08.2020 02.05.2021 1650 kr.
Hatha Yoga (AYO)

Yoga bringer ro og balance til krop og sind giver dig større krops- og åndedræt bevidsthed samt mere energi og overskud i hverdagen. Holdet henvender sig til alle, der ønsker at bevare smidighed og forbedre åndedrættet. Gennem enkle fysiske øvelser løsnes spændinger i kroppen og smidigheden øges i leddene. Der afsluttes med dybdeafspænding.
Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
174
Mandag kl. 09:00 - 10:30
Instruktør: Gitte Nyegaard,
31.08.2020 02.05.2021 1650 kr.
179
Onsdag kl. 19:00 - 20:00
Instruktør: Sanne Grenaa,
01.09.2020 02.05.2021 1150 kr.
Hatha yoga - hensyntagenhold (AFYHE)

Yoga bringer ro og balance til krop og sind giver dig større krops- og åndedræt bevidsthed samt mere energi og overskud i hverdagen. Holdet henvender sig til alle, der ønsker at bevare smidighed og forbedre åndedrættet. Gennem enkle fysiske øvelser løsnes spændinger i kroppen og smidigheden øges i leddene. Der afsluttes med dybdeafspænding.
Dette hold tager særligt hensyn til deltagerne. 
Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
176
Mandag kl. 10:30 - 12:00
Instruktør: Gitte Nyegaard,
31.08.2020 02.05.2021 1650 kr.
HitFit Dance (HITFD)

Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Der bliver taget udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock n’ roll til 50’ernes rockede rytmer. Twist til 60’ernes Beatles. 70’ernes discotrim i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80’erne, samt de mere moderne funk moves fra 00’erne og 10’erne. Alle de største hits er med og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højtalerne.

En Hit Fit dansetime er for ALLE aldre og ALLE niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super svedig og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top.

Glæd dig! Jeg håber vi ses!


Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
236
Onsdag kl. 19:00 - 20:00
Instruktør: Anne Sofie Munksgaard,
01.09.2020 02.05.2021 575 kr.
Hyggeholdet 14-18 år (Hygge)

Skiftende instruktører og nyt tema hver træning! Man ved aldrig, hvad man skal forvente. Det er konceptet bag holdet, der henvender sig til gymnaster i alderen 14-18 år! Kom og spring med hver tirsdag aften fra 20-21:45.
Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
256
Tirsdag kl. 20:00 - 21:45
Instruktør: Alexander Busk, Celina Andersen,
29.09.2020 27.04.2021 19500 kr.
Juniorpigespring 14-16 år (SPØ)

Juniorpigespring 14-16 år er et springhold for piger, som elsker at springe og har lyst til at udvikle sig som springgymnast. Vi træner hver torsdag fra 17-18:30 i den nye springhal med en masse lækre spring-faciliteter. Udover en masse spring og spændende teknikøvelser bliver træningerne fyldt med højt humør, fed opvarmning og et godt fællesskab! Vi glæder os meget til at se jer til nogle fede træninger springfyldt med spring, hygge og chill) Prisen indkluderer et par lækre tights/pants fra Værløse Gymnastik (klubtøj). 

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
205
Torsdag kl. 17:00 - 18:30
Instruktør: Alexander Busk, Celina Andersen, Kasper Ljungberg,
01.09.2020 20.06.2021 2150 kr.
Kommunehold Furesø (KOMMU)

Vil du gøre noget godt for din krop i samvær med gode kolleger? Så er her et godt tilbud.

Furesø Kommune har indgået et samarbejde med Værløse Gymnastikforening om oprettelse af et lukket gymnastikhold for ansatte i Kommunen. Brug en time på selvforkælelse, hvor din hjerne får en velfortjent pause og din krop bliver udfordret.

Kerne/kåre/ryg træning med udgangspunkt i Hatha Yogaen.
Vi har fokus på ryggen og korsetmusklerne som bliver vækket, styrket og strukket gennem forskellige øvelser fra Hatha Yogaen. Du får varmen og vil sandsynligvis føle dig både stærkere, højere og mere tilfreds efter yoga. Hver gang afsluttes med en afspænding.
Medbring tæppe til afspændingen og evt. håndklæde til at ligge over yogamåtten eller medbring din egen yogamåtte.
Mandage kl. 16-17 i Skovgårdens gymnastiksal.
(indgang fra parkeringspladsen mod nord)
Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
220
Mandag kl. 16:00 - 17:00
Instruktør: Monika Barsøe,
31.08.2020 14.12.2020 300 kr.
Mikroparkour 6-8 år, onsdag (MIPAR)

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
141
Onsdag kl. 17:30 - 18:30
Instruktør: Hirad Mamaghaei, Hirbod Mamaghaie, Kim Mikkelsen,
01.09.2020 02.05.2021 1100 kr.
Mikroparkour/drengespring 6-8  (MPARK)

Parkour handler om at komme frem og over alle mulige forhindringer ved kun at bruge sin krop. Så på holdet vil vi gennem leg og en masse redskabsbaner træne de grundlæggende motoriske færdigheder og de sjoveste øvelser vi kan finde på for at blive dygtige til at lave seje parkourtricks. Vi skal hoppe og springe, svinge og balancere, trille og rulle. Vi skal arbejde sammen for at få store bøffer og lære hinanden at kende, men vigtigst af alt så skal vi lege og have det sjovt!

Forældre bedes opholde sig udenfor salen, bortset fra træningerne i september samt træningerne inden hver ferie, hvor I inviteres indenfor til at kigge med.


Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
124
Tirsdag kl. 17:00 - 18:00
Instruktør: Asger-Emil Mygind, Christina Hansen, Nikolai Werner,
Hjælpeinstruktør: Hjalte Brown Marloth, Mikkel Brørup Philippsen, Victor Molt Wengel,
01.09.2020 02.05.2021 1100 kr.
Miniparkour 8-10 år (DRET2)

Miniparkour er for dig, der ønsker at udfordre dig selv. Parkour kræver nemlig, at man vil tage kampen op mod sin frygt for forhindringer, og komme sikkert og hurtigt forbi eller over dem. Gennem sæsonen vil vi prøve kræfter med de basale tricks, men hvis du allerede mestre dem efter kort tid, vil der komme nye udfordringer, der passer til den enkeltes niveau. Det forventes derfor ikke, at du har gået til parkour, men at du ønsker at tage imod de udfordringer som bliver stillet. Derudover forventes det, at du har har lyst til at møde glad op til træning, hvor vi vil fokusere på at lære nye tricks og have det sjovt. En fast del af træningen er opvarmning, en den vil består af både opvarmingslege og styrkeøvelser. Vi håber på at se dig.
Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
149
Torsdag kl. 16:00 - 17:00
Instruktør: Asger-Emil Mygind, Mathias Mygind, Nikolai Werner,
01.09.2020 02.05.2021 1100 kr.
Parkour 10-13 år, torsdag (PARK3)

Parkour er for dig, der ønsker at udfordre dig selv. Parkour kræver nemlig, at man vil tage kampen op mod sin frygt for forhindringer, og komme sikkert og hurtigt forbi eller over dem. Gennem sæsonen vil vi prøve kræfter med de basale tricks, men hvis du allerede mestre dem efter kort tid, vil der komme nye udfordringer, der passer til den enkeltes niveau. Det forventes derfor ikke, at du har gået til parkour, men at du ønsker at tage imod de udfordringer som bliver stillet. Derudover forventes det, at du har har lyst til at møde glad op til træning, hvor vi vil fokusere på at lære nye tricks og have det sjovt. En fast del af træningen er opvarmning, en den vil består af både opvarmingslege og styrkeøvelser. Vi håber på at se dig.

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
147
Torsdag kl. 17:00 - 18:00
Instruktør: Asger-Emil Mygind, Mathias Mygind, Nikolai Werner,
01.09.2020 02.05.2021 1100 kr.
Parkour øvede - fra 12 år (PARK2)

Parkour hos Værløse gymnastik er for dig som har lyst til at udfordre dig selv både psykisk og fysisk og lære dine styrker og svagheder at kende ved hjælp af parkour så du kan få mere kontrol over din egen krop. Parkour styrker nemlig kroppens fysik i form af eksplosivitet, udholdenhed og kondition.

Dette gør vi ved at sammensætte en masse forhindringer og udfordrende træningsbaner der efterligner byens rum og udfordre dig til at overkomme forhindringerne samt dine grænser via Parkour.  Det gør vi så du uden for undervisningen kan fortsætte din træning og lære at bruge dine opgivelser til at træne og bevæge dig på, da de tricks du lærer gennem parkour er nogle du kan bruge overalt. 

Øvet hold :

Vores øvede hold er for dig der har dyrket parkour i noget tid og har styr på grundteknikerne. Undervisningen er selvstændig og vi forventer du selv byder ind med ting du gerne vil lære og deltager aktivt i at sætte baner op og komme med input til hvad du vil lære. Dette betyder også træningen bliver mere fri og du ved hjælp af fra trænerne har mulighed for at udvikle dig i dit eget tempo.

Aldersgrænse: 12 år 

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
146
Onsdag kl. 19:00 - 21:30
Instruktør: Hirad Mamaghaei, Hirbod Mamaghaie, Kim Mikkelsen,
01.09.2020 02.05.2021 2550 kr.
Pigespring 10-12 år, mandag (PS10)

Pigespring 10-12 år er holdet for dig som har lyst til at blive endnu dygtigere til gymnastik – hvad enten du lige er begyndt eller har øvet dig i flere år. Vi sørger for at alle pigerne kan udvikle sig på deres niveau.

Vores fokus er sved på panden, masser af god træning og udfordrende springstationer – men selvfølgelig også sjov, spas og fællesskab. Vi håber derfor at du som gymnast er klar på at give den max gas til træning sammen med alle dine nye bedste veninder.

Holdet træner, i modsætning til andre hold, 1,5 time og træningen foregår i gymnastiksalen på Syvstjerneskolen. Derudover er vi heldige at få et par (eller tre) ekstratræninger i løbet af sæsonen i den nye springhal i Søndersø Idrætscenter.

Kom med et smil og masser af gå-på-mod, så er vi klar til at lave den fedeste gymnastik med jer!

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
194
Mandag kl. 18:00 - 19:30
Instruktør: Isabella Travers Hamann, Monika Barsøe, Oliver Holmegaard Arntsen, Sarah Juul Kring,
Hjælpeinstruktør: Lukas Czechura, Melissa Lundgren Olsen ,
31.08.2020 02.05.2021 1750 kr.
Pigespring 12-14 år (SPA)

 Pigespring 12-14 år er et hold for let øvede til øvede gymnaster i alderen 12-14 år. Holdet træner 2,5 om ugen, hvoraf de 1,5 time er springtræning hver tirsdag i den nye springhal og rytmetræning onsdag kl 16:30-17:30 i Spejlsalen i Søndersøhallen.

Der vil være rig mulighed for at lære en masse nye fede spring og udvikle sig som gymnast både rytmisk og springmæssigt. Udover fokus på spring og rytme, går vi meget op i at skabe et godt miljø til træning, der vil bidrage til et godt fællesskab, der betyder og fylder meget på holdet.

Vi forventer, at du har kendskab til kraftspring og flikflak, og udfører disse nærmest uden modtagning på måtten, eller med en lille hånd. I trampolinen ser vi gerne, at du kan lave en lukket salto, hoftebøjet salto og har mod på at udfordre dig selv i yderligere saltoer med skrue.

I år er vi så heldige at have vores ugentlige rytmetræning i spejlsalen. Her vil der være fokus på rytmesekvenser, udvikling af opvisning, serier, akrobatik mm. Vi bruger meget tid på netop dette, da vi stræber efter at skabe en helt unik opvisning. Holdet er nemlig et opvisningshold, hvorfor vi forventer en aktiv deltagelse til træning og fremmøde ved opvisninger. Udover opvisninger i løbet af foråret, vil der afholdes weekendtræning og andre sociale arrangementer. Holdet vil deltage i 10-14 stævnet, og i alt omkring 6 opvisninger.

Vi håber på at se nye som gamle gymnaster til en fed sæson!

Prisen inkluderer dragt samt træning både tirsdag og onsdag i 10 måneder.


 

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
203
Tirsdag kl. 16:00 - 17:30
Onsdag kl. 16:00 - 17:00
Instruktør: Emilie Baun,
Hjælpeinstruktør: David Høier, Elias Mørch, Julie Weiergang, Signe Vestergaard Hansen,
01.09.2020 20.06.2021 3700 kr.
Pigespring 6-7 år (PSTO2)

Torsdagsspring 6-7 år er for både nye og letøvede gymnaster i alderen 6-7år.

Vi skal selvfølgelig lære en masse seje spring gennem øvelser og lege, hvor vi bliver udfordret på det niveau vi er. Vi skal varme op til musik, så vi træner vores koordination, rytme og timing - både med sving, hop, løb, styrke og stræk. Vi skal også træne vores muskler og lære dem at kende, for at de bliver stærke og spændstige, så vi kan hoppe højt og bære os selv. 

Til foråret sætter vi det sejeste vi har lært sammen til en lille opvisning, som vi kan vise til familie og venner til hjemmeopvisningen.

Det vigtigste fokus i timerne er sjov og fællesskab - vi skal have det godt sammen på holdet, så vi forhåbentlig går hjem hver gang med sved på panden og smil på læben.

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
193
Torsdag kl. 17:00 - 18:00
Instruktør: Alberte Gludsted Strange, Johanne Brown Marloth, Mikkeline Pedersen, Xiaolin Holbak,
Hjælpeinstruktør: Esther Arnskov Antonsen, frida hviid,
01.09.2020 02.05.2021 1200 kr.
Pigespring 6-8 år, mandag (SPB)

 

Pigespring 6-8 år er for dig som har en springgymnast inde i maven! I løbet af sæsonen vil vi arbejde på børnenes styrke, balance og motorik, samt udvikle dem som springgymnaster og prøve kræfter med nye lege og spring. Det er ikke et krav at have gået til gymnastik før, så længe motivationen og lysten for at lære noget nyt er til stede.

Vi glæder os til en sjov og spændende sæson og selvfølgelig en masse gymnastik!


 

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
192
Mandag kl. 16:00 - 17:00
Instruktør: Amalie Tarp, Flora Didrichsen, Frida Vestergaard Hansen, Isabella Almskou, Karoline Smith Petersen, Katrine Andreasen,
Hjælpeinstruktør: Amalie Tarp, Flora Didrichsen, Isabella Almskou, Katrine Andreasen,
31.08.2020 02.05.2021 1200 kr.
Pigespring 8-10 år tirsdag (SPR)

Pigespring 8-10 år er for springglade piger, der har lyst til at lære en masse springgymnastik og samtidig have det sjovt. Det er ikke et krav, at man har prøvet kræfter med gymnastik før, så længe man er lærelysten og har mod på nye udfordringer!

Grundig opvarmning med rytmik samt styrketræning er en fast del af træningen.

Selve springtræningen vil være niveaudelt og byde på en masse god springteknik, så I får de bedste forudsætninger for at lære, og så alle bliver udfordret på et passende niveau.

Vi træner hver tirsdag i den gamle Søndersøhal fra 18-19, og vi glæder os til at tage imod jer til en vaskeægte springfest med garanti for sved på panden, røde kinder og godt humør!

Prisen indkluderer en opvisningsdragt.

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
195
Tirsdag kl. 18:00 - 19:00
Instruktør: Emilie Baun, Flora Didrichsen, Isabella Almskou,
Hjælpeinstruktør: David Høier, Elias Mørch, Flora Didrichsen, Isabella Almskou, Julie Weiergang,
01.09.2020 02.05.2021 1200 kr.
Pigespring 8-9 år (SPB2)

Torsdagsspring 8-9 år er for både nye og letøvede gymnaster i alderen 8-9år.

Vi skal selvfølgelig lære en masse seje spring gennem øvelser og lege, hvor vi bliver udfordret på det niveau vi er. Vi skal varme op til musik, så vi træner vores koordination, rytme og timing - både med sving, hop, løb, styrke og stræk. Vi skal også træne vores muskler og lære dem at kende, for at de bliver stærke og spændstige, så vi kan hoppe højt og bære os selv. 

Til foråret sætter vi det sejeste vi har lært sammen til en lille opvisning, som vi kan vise til familie og venner til hjemmeopvisningen.

Det vigtigste fokus i timerne er sjov og fællesskab - vi skal have det godt sammen på holdet, så vi forhåbentlig går hjem hver gang med sved på panden og smil på læben.


Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
191
Torsdag kl. 18:00 - 19:00
Instruktør: Alberte Gludsted Strange, Johanne Brown Marloth, Mikkeline Pedersen, Xiaolin Holbak,
Hjælpeinstruktør: Esther Arnskov Antonsen, frida hviid,
01.09.2020 02.05.2021 1200 kr.
Pilates begynder (PIB)

Pilates er stræk- og styrkeøvelser, hvor vi fokuserer på at styrke musklerne i maven og på ryppen. Øvelserne giver bedre kropsholdning, øget kropsbevidsthed, smidighed og balance. Samtidig nedsætter øvelserne spændinger i kroppen, og træningsformen er effektiv mod rygproblemer. 
Kom og vær med til en spændende og alternativ træningsform.
Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
171
Torsdag kl. 18:15 - 19:15
Instruktør: Anna Bertelsen,
01.09.2020 02.05.2021 1150 kr.
Pilates Senior (PILS)

I tilbydes her på holdet en form for gymnastik, der bygger på langsomme og kontrollerede bevægelser. De kobles sammen med en speciel form for åndedræt, så man kan styrke de indre muskler, vigtige for vores balanceevne. Pilates nedsætter spændinger og forebygger smerter i ryggen, nakken, m.m.. Pilates tager fokus på arbejde med mavemuskler, hvorved rygsøjle og bækken stabiliseres. Udover styrke og balanceevner stimulerer pilates udholdenhed og vores psyke, så man føler sig helt afslappet efter. Øvelserne afsluttes med 15 min. udstrækning med yoga inspirerede øvelser.

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
173
Tirsdag kl. 13:00 - 14:00
Instruktør: Anna Bertelsen,
01.09.2020 02.05.2021 1150 kr.
Pilates, øvede (PIØ)

Dette hold er for dig, som har kendskab til grundprincipperne inden for pilates. Vi vil arbejde med basisøvelser og videregående øvelser med fokus på styrke i mave- og rygmuskler. Øvelserne giver bedre kropsholdning, øget kropsbevidsthed, smidighed og balance. Øvelserne nedsætter spændinger i kroppen og træningsformen er effektiv mod rygproblemer. Kom og vær med til en spændende og alternativ træningsform.
Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
172
Torsdag kl. 19:15 - 20:15
Instruktør: Anna Bertelsen,
01.09.2020 02.05.2021 1150 kr.
Rytmepiger 7-9 år (RYT)

Rytmepiger er for piger i alderen 7-9 år der elsker at bevæge sig og have det sjovt. I løbet af sæsonen skal vi lave en masse gymnastik med fokus på bevægelse til musik, danse, samt have det rigtig sjovt til træning med en masse sjove lege. Vi træner hver onsdag i Festsalen på Syvstjerneskolen fra kl. 17-18. Der er intet grav om at have gået til det før, så længe motivation og lysten til at lærer noget nyt er til stede.

Vi glæder os til en sjov og spændende sæson med sjov og ballade, men selvfølgelig også en masse rytme. Vi håber på at se jer til en fed sæson!

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
136
Onsdag kl. 17:00 - 18:00
Hjælpeinstruktør: Caroline Emilie Greiner, Rikke Aggerholm,
01.09.2020 02.05.2021 1200 kr.
Seniormotion m/k m. afslapning (SEN)

Tag manden, konen eller naboen med til en god times alsidig og blandet motion.

En time med fokus på smidighed, balance og stabilitet, og hvor en grundig gennemarbejdning af hele kroppen vil gøre os klar til dagens helt almindelige fysiske udfordringer. Vi vil blive udfordret på konditionen, koordinationen og styrken på et passende niveau – og vil gennem målrettet træning efter de nyeste principper forbedre/vedligeholde vores fysiske formåen.

Undervisningen vil være ret varieret – og vil bl.a. indbefatte brug af de forskellige små håndredskaber.

Vi kommer til at svede, vi kommer til at puste og vi kommer til at grine - og timen afsluttes (som regel) med lidt let stræk og afspænding.

Alle friske og raske seniorer kan deltage uanset alder, køn, vægt og hårfarve.


Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
180
Tirsdag kl. 10:15 - 11:30
Instruktør: Kirsten Hilding,
01.09.2020 02.05.2021 1400 kr.
Springpiger 10-12 år (PS12)

Pigespring 10-12 år er holdet for dig som har lyst til at blive endnu dygtigere til gymnastik – hvad enten du lige er begyndt eller har øvet dig i flere år. Vi sørger for at alle pigerne kan udvikle sig på deres niveau.

Vores fokus er sved på panden, masser af god træning og udfordrende springstationer – men selvfølgelig også sjov, spas og fællesskab. Vi håber derfor at du som gymnast er klar på at give den max gas til træning sammen med alle dine nye bedste veninder.

Holdet træner foregår i gymnastiksalen i Søndersøhallen. Derudover er vi heldige at få et par ekstratræninger i løbet af sæsonen i den nye springhal i Søndersø Idrætscenter.

Kom med et smil og masser af gå-på-mod, så er vi klar til at lave den fedeste gymnastik med jer!Prisen inkluderer en flot opvisningsdragt, der skal bruges til forårets opvisninger. 

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
208
Mandag kl. 17:00 - 18:00
Instruktør: Amalie Tarp, Flora Didrichsen, Frida Vestergaard Hansen, Isabella Almskou, Karoline Smith Petersen, Katrine Andreasen,
Hjælpeinstruktør: Amalie Tarp, Flora Didrichsen, Isabella Almskou, Katrine Andreasen,
31.08.2020 02.05.2021 1350 kr.
Springtøserne 10-12 år, torsda (SPR2)

 

Springtøserne 10-12 år er et hold springfyldt med energi, en god stemning og en iver for at lære nye fede spring. Alle er velkommen, især hvis man synes spring er fedt og gerne vil lære mere og blive bedre. Vi har fantastiske faciliteter med både springgrav og stortrampoliner til rådighed, som vi selvfølgelig vil udnytte, så alle kan lære noget nyt og nice 🙂

Vi i trænerteamet ser frem til en “spring”fyldt sæson med en masse energiske og seje piger, der har mod til at udvikle sig 🙂

Til slut på sæsonen vil der være en stor opvisning for alle hold i foreningen, hvor vi selvfølgelig er med og viser hvad vi har lært.

MVH Trænerteamet for spingtøserne 10-12 år


 

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
201
Torsdag kl. 16:00 - 17:00
Instruktør: Amalie Tarp, Celina Andersen, Kasper Ljungberg, Oliver Holmegaard Arntsen,
Hjælpeinstruktør: Amalie Tarp, David Høier,
01.09.2020 20.06.2021 1575 kr.
Stavgang udendørs m/k (STA)

Stavgang er en foræring for alle som ønsker at supplere deres træning med mere motion, en tur i skoven med socialt samvær og godt humør. Vi følger ikke den samme rute hver gang, men får et godt kendskab til omegnen og naturen omkring os, så kom og vær med. Der er instruktion i brug af stavene, og vi har stave til låns til dem som ikke selv har stave, så der er ikke nogen undskyldning for ikke at deltage. Vi mødes ved Værløse Hallen og turene varierer fra 1 til 1½ time. 
Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
190
Torsdag kl. 09:30 - 11:30
Instruktør: Kirsten Boysen,
01.09.2020 02.05.2021 100 kr.
Step/Body (STB)

Med udgangspunkt i stepbænken og de små håndredskaber vil vi her på holdet have hovedfokus på konditions-og styrketræning. Vi vil få sved på panden og mærke, at vi ”får fat”.
Undervisningen vil være baseret på de nyeste principper indenfor body og core træning.


Vi vil starte op, så også begyndere uden kendskab til stepbænken vil kunne deltage.

Eneste krav er godt humør og god energi.


Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
218
Onsdag kl. 18:00 - 19:15
Instruktør: Kirsten Hilding,
01.09.2020 02.05.2021 1400 kr.
Tumbling 11-15 år - blandet (TUMB)

 

Tumbling er en selvstændig sportsgren, som har rod i springgymnastikkens verden. I tumbling springer vi kun baglænsspring på bane med fokus på at gøre den enkelte gymnast bedre ud fra deres allerede eksisterende niveau. I tumbling fokuserer vi på grundspringene araberspring, flikflak, back og whipback. Vi nørder os frem til resultater, for at få den bedste tekniske kunnen, for til sidst at opnå en 5-springskombination. Det kunne typiske være araber-whip-whip-flik-back. Til træning træner vi styrketræning, springteknik, håndstand, spændstighed og baglænsgrundspringene. For at gå på holdet forudsætter det at du kan lave araberflik uden modtagning på en airtrack. Holdet laver ikke serier og koreografier, men deltager i stedet til lokalopvisningen og forårsopvisningen i Farum Arena med et springshow. Hvis der er stemning for det og hvis vi instruktører mener gymnasterne har et vist niveau, ønsker vi at deltage til en tumbling-konkurrence. Dette er dog blot et tilbud og ikke et must.

SÅ, hvis du ønsker at dygtiggøre dig markant i baglænsspring, træt af serier, elsker at nørde teknik og gerne vil opnå hurtige resultater i dine allerede øvede springfærdigheder, så kom og prøv tumbling.

Her er et link til sportsgrenen, så du kan se, hvordan det ser ud: https://www.youtube.com/watch?v=ZWrUrAnVovQ


Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
198
Tirsdag kl. 17:30 - 18:45
Instruktør: Alexander Busk, Celina Andersen, Kasper Ljungberg, Nicolaj Hansen,
Hjælpeinstruktør: Alfred Kamstrup,
01.09.2020 02.05.2021 1575 kr.
Tweenyoga og mindfullness 10-1 (TWMI)

En særlig stund kun for dit barn, hvor dit barn lærer øvelser, som i kan gøre brug af i hverdagen hjemme eller i løbet af en måske overstimulerende skoledag for at komme ned i gear og få ro i kroppen. Børnene træner uden far og mor er i salen. Yoga & mindfulness for børn, er anderledes end yoga & mindfulness for voksne. Det handler om at lære sig selv og sin krop at kende gennem mange forskellige stillinger. Vi leger os ind i stillingerne, f.eks. brøler som en løve, møder en hund, står som et træ, og trækker os ind i vores skjold som en skildpadde. Vi starter med opvarmning. Der vil være Yogaøvelser og yogalege, Sanseøvelser, åndedrætsøvelser, massageøvelser, som præsenteres som lege. Vi slutter af med en afspænding med guidede visualiseringer, som er små historier fortalt til rolig musik. Vi har bl.a. fokus på at få styrket koncentrationsevnen og selvværdet, få styrke, mod, ro og overskud til alle de skriftlige og mundtlige præstationer, som vores skolesystem rummer, således at vi kan undgå stress, angst og depression. I yoga og mindfulness sessionerne lægger jeg vægt på at styrke barnets åndedræt, sanser, krop og hjertets magi. De vil kommer ned i gear og finde ind til roen i dem selv, børnene lærer at mærke sig selv, være nærværende i nuet, få en bevidsthed om deres opmærksomhed, mærke de gode energier, skrue op for hjerteenergien og finde indre ro. Børnene kommer i balance og på samme tid trænes fokus, koncentration og læringsparathed.

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
109
Tirsdag kl. 15:00 - 16:00
Instruktør: Anne Tjagvad,
01.09.2020 02.05.2021 1100 kr.
VG RytmePerformance 14-17 år (VGRPE)

RytmePerfomance er et nyt hold i Værløse Gymnastikforening og er et mix mellem dans og rytmisk gymnastik for piger i alderen 14-17 år. Vi træner i spejlsalen hver tirsdag fra 19-20.

På holdet vil vi udfordre den klassiske rytmiske gymnastik med dansegenrer som contemporary, hiphop og house, og prøve kræfter med nogle redskaber som bold, køller, vimpler eller noget helt andet.

Gennem træningerne vil vi have fokus på den enkeltes gymnasts udvikling samt holdets fællesskab og udtryk. Udover rytmiske færdigheder og personlig udvikling vil træningerne byde på sjov, sammenhold og altid højt humør. Alt dette vil ende ud i en storslået perfomance, der til forårets opvisninger vil give publikum en oplevelse ud over det sædvanlige.

Holdet vil, hvis der er stemning for det, deltage i Festival del Sole i Riccione, Italien, ved sæsonens afslutning.

Prisen inkluderer superfedt opvisningstøj, en holdtrøje samt træning i 10 måneder.

Vi glæder os til at danse med jer!


Kærlig hilsen

Mathilde og Emilie

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
137
Tirsdag kl. 19:00 - 20:00
Instruktør: Emilie Baun,
01.09.2020 20.06.2021 2275 kr.
Workout (WWW)

Kom og vær med når vi mandag aften træner og toner hele kroppen til god musik! På dette hold får du både konditionstræning og styrketræning i et. Vi starter med en opvarmning, der fortsætter over i en konditionsdel i form af step aerobic. Derefter kaster vi os over toningen af de største muskelgrupper: baller, lår, arme, ryg og mave. Under styrkedelen vil vi både arbejde med egen kropsvægt og benytte os af diverse redskaber eksempelvis håndvægte og vægtstænger. Udover at vi selvfølgelig skal have noget ud af træningen, så er fokus på dette hold i lige så høj grad, at vi skal have det sjovt!

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
211
Mandag kl. 19:30 - 20:45
Instruktør: Monika Barsøe,
31.08.2020 02.05.2021 1400 kr.
YinYoga (YinYo)

Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
177
Mandag kl. 18:00 - 19:30
Instruktør: Linda Præstholm,
31.08.2020 02.05.2021 1650 kr.
Zumba for alle (ZUM)

Zumba er bare super sjovt. Zumba er et dansefitness program med musik og masser af energi.
Zumba indeholder rytmer fra salsa, samba, cumbia, reggaeton, calypso og endnu flere stilarter, zumba er effektivt og fyldt med energi.
                 
Holdnr. Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
235
Tirsdag kl. 19:00 - 20:00
Instruktør: Jane Brørup Philippsen,
01.09.2020 02.05.2021 1150 kr.
234
Torsdag kl. 19:00 - 20:00
Instruktør: Jane Brørup Philippsen,
01.09.2020 02.05.2021 1150 kr.