Instruktør
Alexander Busk
Beskrivelse

Navnet er Alexander Busk og jeg er en humoristisk fætter, som elsker 90’er techno og kartoffelmadder med purløg.
Jeg har undervist som instruktør i 10 år både i dansens verden, senest på NGG Dance Academy og som hovedinstruktør på DGI Nordsjællands Junior Performance Team. Jeg er lige stoppet med at have DGI efter 5 år. Min egen erfaring kommer fra diverse landsdelshold jeg selv har gået på, PI-hold, Vesterlund Efterskole og forskellige Dance Classes.
Til daglig læser jeg til efterskolelærer med dansk, idræt og samfundsfag som hovedfag. Derudover står jeg for en masse gymnastikskoler i og uden for DGI-regi og er tilknyttet GYMDANMARK som uddannelsesleder, hvor jeg står som tovholder på hjælpeinstruktøruddannelsen og rytmenørdkurset.

Min motivation for at være instruktør er uden tvivl glæden ved at skabe succesoplevelser hos den enkelte gymnast og se dem vokse.
Jeg glæder mig til at vise jer min 90’er playliste. ”Eeeeh Macarena”!

Se hele beskrivelsen
Anita Kjeldgaard Christensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Anna Bertelsen
Beskrivelse

Uddannet gymnasielærer med idræt som hovedfag og arbejdet i mange år på forskellige gymnasier med idræt. I 2009 gennemgik jeg et intensivt Pilates kursus hos Natural Balance i Kbh og har undervist i Pilates i Værløse Gymnastikforening siden 2010. Desuden har jeg undervist på Aftenskoler i forskellige slags gymnastik og motion for voksne, bl. Gotved og Afspænding.

Se hele beskrivelsen
Anne Tjagvad
Beskrivelse
Jeg hedder Anne Tjagvad og er født i 1973. Jeg er mor til to drenge på 8 og 10 år. Jeg er uddannet pædagog og har 19 års erfaring som pædagog i arbejdet med børn og unge 0-18 år. Jeg er også uddannet børneyoga- og børnemindfulness-instruktør samt Life Mastery Coach og mindfulnessinstruktør til voksne
Se hele beskrivelsen
Anne Sofie Laustsen
Beskrivelse
Gymnastik for mig betyder fællesskab, sjov og leg, bevægelse til god musik og at blive klogere på kroppen og hvad den kan.
Som underviser lægger jeg vægt på at lege med bevægelse og teknik, at mine gymnaster kommer tæt på hinanden og at de får sved på panden uden at opdage at de har haft det hårdt. I en dans vil jeg altså hellere se smil og udtryk, end perfekt udførelse.

Jeg har været gymnast i Værløse Gymnastikforening siden 2002, kun afbrudt af et enkelt år på Vejstrup Gymnastikefterskole i 14/15, og en vintersæson som skiinstruktør i 18/19.
Jeg startede som helt lille med at lave gymnastik, først på diverse børnehold, og senere på både sjippe-, spring- og rytmehold. Udover hold i Værløse gymnastik, har jeg i mange år været aktiv på forskellige af DGI Nordsjællands Landsdelshold, og har således både været gymnast på 10-14 holdet, Juniorholdet, Ynglingepiger og Aspirantholdet (rytme) gennem tiden.
 
Som underviser startede jeg med at hjælpe til på forældre/barn-hold, og har siden været instruktør på flere forskellige slags hold, både leg og gymnastik, begynderspring og dansemix. Derudover har jeg været med til at arrangere, afvikle og undervise på mange gymnastik- og dansecamps for Værløse Gymnastik (bla. sommer- og juleferieaktiviteter, åbent hus arrangementer mm).
Se hele beskrivelsen
Annette Hoffskov
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Asger-Emil Mygind
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Caroline Lego Berg
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Caroline Walther Jørgensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Cecilie Andreasen
Beskrivelse
Jeg har været aktiv som instruktør i Værløse gymnastikforening siden 2011, men har været uddannet springrytme instruktør siden 2009. Jeg har både trænet børnehold og minipige-konkurrence hold.  
Jeg har selv gået til gymnastik siden jeg var 4 år gammel og har både gået til idræts gymnastik og springrytme gymnastik på konkurrence niveau.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Christian Laustsen
Beskrivelse
Hej gymnaster! Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var helt lillebitte, og jeg har altid holdt af at holde pulsen høj og være aktiv. Jeg har gået på diverse springhold og senere henholdsvis både Sorø og Vejstrup gymnastikefterskole. Jeg glæder mig til at springe med jer!
Se hele beskrivelsen
Christopher Hyldal Johnsen
Beskrivelse
Jeg er en frisk springtræner som har en fest med at undervise i gymnastik. Jeg kommer fra Allerød og har undervist unge mennesker i 5 år der. Derudover har jeg undervist lidt for DGI. Har selv været aktiv gymnast i 11 år, med lidt dans og Teamgym inkluderet. Jeg har undervist i lidt forskellige ting som Parkour og free-running gennem tiden, så jeg har også mulighed for at undervise en smule i det, i relation til eventuel serie.
Se hele beskrivelsen
David Schak
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Elena Grenåe
Beskrivelse

Jeg er uddannet yogalærer igennem Sivanada Yoga Vedanta Center og har taget en overbygning i alignment (focus på kropsholdning). Da jeg for over 20 år siden startede til Hatha Yoga, opdagede jeg et kraftfuldt og praktisk værktøj, til igennem arbejdet med kroppen, at lære mig selv og sindet at kende. En udvikling der kan fortsætte så længe vi lever og aldrig bliver kedeligt. Jeg arbejder til dagligt som deltids sekretær hos en kiropraktor, hvilket blandt andet har inspireret mig til den øgede fokus på alignment (kropsholdning) både på og udenfor yogamåtten. Et fokus på alignment kan være med til at afhjælpe og forebygge eventuelle skader. Jeg er født i 1976 og privat er jeg gift og har to drenge.

Se hele beskrivelsen
Emilia Mørch
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Emilie Baun
Beskrivelse
Siden 2012 har jeg været intruktør i Værløse Gymnastikforening. Jeg har en stor glæde ved gymnastik, og har selv dyrket det siden jeg var 3 år gammel. En af de bedste ting ved at være gymnastikinstruktør er, at lære fra mig og give glæden ved gymnastik videre. I løbet af mine 16 år som gymnast, har jeg prøvet kræfter med flere af gymnastikkens grene springgymnastik, parkour, rytmisk gymnastik og udtryk samt dans. Jeg glæder mig til at have en masse sjov med jer i hallerne! 
 
 
Se hele beskrivelsen
Frederik Møllskov Trier
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Gitte Dahl
Beskrivelse

Gennem de sidste mange år har jeg været instruktør i Værløse Gymnastik, og jeg glæder mig til i den kommende sæson at byde velkommen til sjov og gymnastik i hallen lørdag formiddag, og så håber jeg, at vi kan samle et helt hold tøser i 10-12 års alderen til det sjoveste, mest udfordrende og fantastiske rytmehold.

Ud over min tid i hallen er jeg også formand for bestyrelsen, hvilket jeg har været siden september 2015. Min interesse for gymnastikken går langt tilbage – jeg startede selv til gymnastik, da jeg var 3 år, og ud over en periode på nogle år, har gymnastikken altid været en stor del af min hverdag. Min ambition både som instruktør og som formand er at sørge for, at alle får en god oplevelse i hallen, at alle bliver udfordret på lige netop deres niveau, og at alle oplever det sammenhold, som gymnastik i meget stor udstrækning også betyder for mig, så alle får lyst til at fortsætte med denne alsidige idrætsform, som man kan dyrke fra man er helt lille, til man bliver seniorgymnast.

Se hele beskrivelsen
Gitte Nyegaard
Beskrivelse

Uddannet Spinning-, aerobic-, step- og Zumbainstruktør, certiticeret yoga-  og mindfulness meditationsinstruktør, kostvejleder, idrætsmassør samt refleksology.
Undervist for Værløse Gymnastikforening siden august 2010, men har undervist mange forskellige ting gennem tiden siden 1998, og har bl.a. dyrket triathlon, men har nu fundet ro i yogaen.

Se hele beskrivelsen
Hanne Vibe Svendsen
Beskrivelse

Så længe jeg kan huske har jeg bevæget mig og dyrket mange former for sport. Men da der skulle vælges hovedinteresse, faldt valget på gymnastikken. Jeg startede til gymnastik som 3-årig, og som 16-årig debuterede jeg som instruktør og siden 1988 har jeg været instruktør i Værløse Gymnastik. Derudover har jeg igennem en årrække været DGI-instruktør på landsplan, hvor jeg har uddannet instruktører, primært indenfor familie og børnegymnastikken. Udover mine instruktøraktiviteter har jeg også igennem flere perioder deltaget i klubbens organisatoriske aktiviteter, hvor jeg i en periode har været formand. Til dagligt arbejder jeg som børnehaveklasseleder på Hummeltofteskolen i Virum.

 
 
Se hele beskrivelsen
Hirad Mamaghaei
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Hirbod Mamaghaie
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Iben Skou Andersen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Isabella Travers Hamann
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Jane Brørup Philippsen
Beskrivelse
Jeg har siden sæsonen 2013-2014 været tilknyttet Værløse Gymnastik som Zumba instruktør.
Jeg har danset siden jeg var barn og da jeg fik muligheden for at blive Zumbainstruktør tog jeg den da jeg selv synes at det er den mest perfekte motionsform.
Når man danser Zumba ligger man ikke mærke til hvor meget man bevæger sig, man følger musikken som er temmelig smittende og inden man får set sig om er timen gået og man drypper af sved.
Jeg holder fest hver tirsdag med masser af smil og 100% svedgaranti :)
Se hele beskrivelsen
Kim Menzer
Beskrivelse
Kim Menzer er i DK mest kendt som medlem af det legendariske band BURNIN RED IVANHOE samt Kim Menzer Jazz & Blues Band.
Han er desuden en eftertragtet underviser i rytmisk gymnastik, som han har praktiseret og undervist i siden han tilbage i 60´erne fik en 8 års uddannelse hos rytmisk gymnastiks danske pioner Astrid Gøssel.
Se hele beskrivelsen
Kirsten Boysen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Kirsten Hilding
Beskrivelse

Med mere end 25 års erfaring i Værløse Gymnastik har jeg været vidt omkring. Jeg har gennem årene både undervist børn og voksne og har hele vejen igennem haft som mit overordnede mål, at få helt almindelige mennesker til at have fornøjelse af og føle glæde ved at bevæge sig og bruge kroppen.
Jeg har undervejs fulgt godt med i de nye trends og tendenser, og har herigennem udviklet min undervisning, så den altid er opdateret og efter de nyeste principper. Jeg har valgt godt fra skidt og udviklet ”min egen form”, hvor glæde altid har været et nøgleord.
De sidste mange år har det været de voksne, som har haft hovedfokus, og jeg føler mig særdeles godt rustet til at formidle min viden til andre med energi og godt humør, og motivere helt almindelige mennesker til at bevæge sig og bruge kroppen - og føle glæde ved det.

Se hele beskrivelsen
Linda Præstholm
Beskrivelse

Jeg er selvstændig yogalærer og stressbehandler. Jeg har en baggrund som Somatic Experiencing® Traumeterapeut (SEP), certificeret Matzau Stresscoach, 250 timers yogalæreruddannelse, Sygeplejerske og Cand.it.
Jeg er primært yogauddannet indenfor det der kaldes Taoistisk Yin Yoga, men trækker også på andre yoga- og kropsterapeutiske metoder. Jeg er optaget af hvordan yogaen kan genoprette ubalancer i vores krop, holdningsmæssigt, smertemæssigt, på organ niveau og ikke mindst på energiplanet. Jeg har siden 2007 undervist i meditation og Buddhisme, og laver foruden specielle yoga- og behandlingsforløb også yogaretraets og yogarejser. Desuden har jeg en podcast ’Samtaler om Stress’ hvor du kan lære meget mere om krop, nervesystem, stress og helbredelse.

 

Se hele beskrivelsen
Mads Paludan-Müller
Beskrivelse
Hej jeg hedder Mads og er 18 år gammel. Jeg har været springgymnast i foreningen i 7 år, og har udover det været på gymnastikefterskole i et års tid. Det er mit 5 år som instruktør, hvor jeg hovedsageligt tager mig af spring. Igennem tiden har jeg trænet børn helt fra puslingealderen til drenge på 12 år.
Se hele beskrivelsen
Malthe Poulsen
Beskrivelse
Jeg har siden 2012 været instruktør for diverse teamgym- og opvisningshold. I 2013/14 var jeg elev på Sorø Gymnastikefterskole, og fra i år skal jeg være springinstruktør for skolens gammel-elevhold. Jeg har siden efterskolen dyrket teamgym på Gladsaxe Teamgyms seniorherrehold og så har jeg netop afsluttet et ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mathias Mygind
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Mathilde Skram
Beskrivelse

Mit navn er Mathilde Skram og jeg er 24 år gammel.

Jeg startede selv som springgymnast da jeg var 6 år gammel hos Lyngby gymnasterne, og blev helt betaget af det. Jeg var springgymnast i samlet 8 år og arbejdede også selv som hjælpetræner da jeg var teenager.

I forhold til fleksibilitet og smidighed er jeg selv født hypermobil og er derfor meget fokuseret på udstrækning og smidighed, og har forstand på smidighed i en mere ekstrem grad (hvis man er frisk på det). Jeg har selv været igennem længere forløb for at styrke ryggen ud fra øvelser og rutine så ens smidighed foregår på en sund måde, og med krop og sjæl taget i betragtning. Det kan være en god blanding af både Yoga-, pilates- og vejrtrækningsøvelser.

Til hverdag læser jeg til folkeskolelærer i fagene dansk, historie og samfundsfag, og er ellers en glad og energisk ung dame, der glæder sig mega meget til at se hvor meget i kan strække jer.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mathilde Moe Møldrup
Beskrivelse
Med en passion for bevægelse blev jeg tilbage i 2004 uddannet som gruppetræningsinstruktør ved Scandinavian Academy of Fitness Education. Jeg har siden da taget en masse tillægsuddannelser og undervist i bl.a. aerobic, step aerobic, dans, styrketræning/stram op, BodyPump®, mave-ryg/core og pilates i fitness-kæderne S.A.T.S, Fitness.dk og Fitness World. Jeg er derudover mor til 3 glade børn, så jeg har også prøvet at kæmpe med +25 kg gentagne gange:-) Nu glæder jeg mig til at prøve kræfter med foreningslivet, og jeg er sikker på, at min undervisningserfaring og store glæde ved at undervise både vil inspirere og motivere, så vi får nogle rigtig sjove og udbytterige timer sammen.
Se hele beskrivelsen
Matilde Kaas-Larsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Mike Dybvik-nielsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Monika Barsøe
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Nina Bonnén Mourier
Beskrivelse
Jeg har mange års erfaring som træner i styrke- og konditionstræning i Københavns Studenteridræt. Jeg elsker, at træne i naturen, da naturen rummer mange flere muligheder og meget mere variation end en træningssal. Jeg har holdt pause fra trænergerningen siden jeg fik børn for fem år siden og glæder mig til at komme i gang igen i Værløse, hvor jeg også bor.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Oliver Holmegaard Arntsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Rune Bargholz Molt Wengel
Beskrivelse
Da jeg startede som springgymnast i en alder af 5 år var jeg lidt nervøs, men også mest spændt. Der ventede mig nemlig næsten 20 års springkarriere med masser af gode venner og sjove oplevelser. Jeg startede med en skæv kolbøtte og endte med at gå til konkurrencer, masser af hjemmeopvisninger, DGI opvisninger og meget mere. Jeg lærte at springgymnastik gav mig en styrke, smidighed og en motorik, der gjorde mig god til næsten hvad som helst der involverede kroppen. Jeg startede som hjælpeinstruktør og senere som instruktør på flere hold - både drenge og pigehold fra 6 til 12 år og fik derigennem instruktøruddannelsen og masser af erfaring. Samtidig med spring drev jeg en windsurfing klub og fik yderligere en instruktøruddannelse efter 6 mdr. på Oure Idrætshøjskole.
Med andre ord, jeg glæder mig til igen at undervise og viderebringe den fantastiske sport, der gav mig så mange gode oplevelser og en grundteknik, der har fulgt mig lige siden. Jeg håber at vi ses i Værløse Gym!
Se hele beskrivelsen
Sanne Grenaa
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Sarah Juul Kring
Beskrivelse

Hej alle gymnaster!

Jeg hedder Sarah og er 20 år gammel. Jeg begyndte mit gymnastiske liv som knap to-årig på forskellige børnetons og motorikhold i Værløse. Senere fortsatte jeg på foreningens springhold og igennem de sidste par år har jeg derudover også udforsket det rytmiske aspekt af gymnastikken. Siden 2012 har jeg været minihjælper, hjælpeinstruktør og nu instruktør i Værløse Gymnastik, hvor jeg har undervist i spring for både små og store samt puslinge gymnastik for de allermindste. Min tid som instruktør har været afbrudt af et enkelt år på Vejstrup Gymnastikefterskole i 2014/2015, hvor jeg til gengæld tog masser af erfaring med hjem til Værløse.

Gymnastikken med alle dens udfordringer, oplevelser og venskaber giver mig en kæmpe glæde og jeg ser frem til, endnu en sæson, at kunne dele ud af min glæde og mine erfaringer til både nye og erfarne gymnaster.

Se hele beskrivelsen
Sebastian Timmermann
Beskrivelse

Mit navn er Sebastian og jeg er 20 år gammel. Jeg har altid elsket at, være aktiv og gået til sport så længe jeg kan huske. I øjeblikket træner jeg i Fitness World og løber ture, for det er noget som jeg er vild med! Jeg elsker at, være aktiv og motivere andre til at, komme ordentligt i gang med den træning som de gerne vil! Jeg brænder for idræt, for at bevæge mig og for at, motivere andre til at få den samme glæde som jeg. Er lige kommet hjem fra højskole hvor træning og læring i undervisning var en del af hverdagen.

Baggrunde: Svømning, gymnasik, atletik og styrketræning
Se hele beskrivelsen
Signe Beiter
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Simone Benné Christensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Sine Grenaa Knudsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Susanne Andersen
Beskrivelse
Jeg har lavet gymnastik siden jeg var barn, og deltog i en årrække i Grandprix konkurrence gymnastik i Svendborg  hvor jeg stammer fra. I 1984-1985 var jeg på Ollerup gymnastikhøjskole og har undervist børn og voksne i gymnastik i over 30 år, heraf i Værløse siden 2002 som instruktør på forældre/barn hold om tirsdagen. 
Jeg har gennem årene deltaget i en del kurser, og har også selv været instruktør i Børne gymnastik i DGI regi.
Jeg er meget optaget af børns motoriske udvikling og synes at gymnastik er en dejlig måde at stimulere børne på med sang, leg og bevægelse. Det er skønt at være instruktør for de små gymnaster og deres familier og være med til at følge deres udvikling af balance, koordination m.m
Se hele beskrivelsen
Tanja Kjær Hansen
Beskrivelse
Jeg er ny instruktør i foreningen, og jeg glæder mig rigtig meget til, sammen med min mand, at undervise på holdet familiegymnastik. Gymnastik har altid været, og er, en stor del af mit liv. Jeg har gået på forskellige foreningshold og amtshold i Jægerspris, Hillerød, Helsinge og København, og jeg er stadig aktiv gymnast på et opvisningshold i Helsinge. I 1999/2000 gik jeg på Sorø Gymnastikefterskole og i foråret 2004 var jeg på Ollerup Gymnastikhøjskole. Jeg har tidligere været instruktør på juniorhold i Jægerspris og Skævinge.
Se hele beskrivelsen
Tine Skogen Lassen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hjælpeinstruktør
Alfred Kamstrup
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Amalie Tarp
Beskrivelse
Jeg har selv været i Værløse gymnastik forening siden jeg var helt lille. Jeg dyrker springgymnastik i Værløse gymnastik forening. I de år har jeg prøvet kræfterne med sjipning, dans og springgymnastik. Jeg har været hjælpeinstruktør i 1 og halvandet år. Jeg har været hjælpeinstruktør springgymnastik, leg og dans, forældre og barn og drengetons. Jeg glæder mig til en masse sjov i hallen sammen med jeres børn.
Se hele beskrivelsen
Esther Arnskov Antonsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Flora Didrichsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Frida Vestergaard Hansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Hjalte Brown Marloth
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Isabella Almskou
Beskrivelse
Jeg hedder Isabella og er 13 år. Jeg har gået til springgymnastik i ca. 8 år og var hjælpeinstruktør sidste år for piger fra 4 - 6 år. Jeg glæder mig meget til at lære alle de nye 6 - 8 årige springpiger at kende:)
Se hele beskrivelsen
Johanne Sindal Munkholm
Beskrivelse
Jeg er 14 år gammel og går i 8. klasse på Lille Værløse Skole. Jeg bor i Værløse og har selv gået til dans i fem år her i foreningen. I min fritid går jeg nu til zumba og klaver. Jeg glæder mig til at hygge med børnene og lære dem at kende.
Se hele beskrivelsen
Karoline Smith Petersen
Beskrivelse
Hej jeg hedder Karoline og er 14 år. Jeg har gået til springgymnastik i omkring 8 år. Jeg elsker selv at springe, og glæder mig meget til at møde de nye springpiger:)
Se hele beskrivelsen
Katrine Andreasen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Klara Porsager Seierøe
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Louise Seedorff
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Lukas Czechura
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Maria Bjerregaard Christiansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Mathias Zajfert Klit Pedersen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Mikkel Brørup Philippsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Nine Berthelsen
Beskrivelse
Jeg er en 14 år gammel pige fra Jonstrup, som engang selv har gået på de gymnastikhold, jeg nu er hjælpeinstruktør på. Jeg glæder mig til at lære alle børnene at kende og håber på det bliver både hyggeligt og sjovt.
Jeg går i 8. klasse på Lille Værløse Skole og i fritiden passer jeg min hund, går til svømning og til zumba.
Se hele beskrivelsen
Savannah Rahbek
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Victor Molt Wengel
Beskrivelse
Jeg hedder Victor jeg er 13 år og går på Søndersøskolen i Værløse. I min fritid kan jeg godt lide at spille fodbold og gå til Springgymnastik. Jeg skal være hjælpeinstruktør på holdet: Drengespring 8-11 år og glæder mig til at være med til spring og sjov og ballade :)
Se hele beskrivelsen