Drengetons 3-5 år

Antal tilmeldte: 27/27 Venteliste: 5 Alder: 3-5 Køn: Drenge Pris: 850,00 DKK
31/08/2022 - 26/04/2023 Syvstjerneskolen, Gymnastiksalen Onsdag 16:00-17:00 Instruktør: Andrea Furbo Hejselbæk Karoline Knudsen Bjørk Guldberg Elena Jarl Amalie Thorning Frederikke Søndergaard
Beskrivelse

Velkommen til en ny sæson med drengetons 3-5 år.

Dette er holdet for friske 3-5-årige drenge, og de behøver ikke have prøvet kræfter med gymnastik før. Gennem sæsonen vil vi have fokus på at lege, rulle, klatre, tonse, fjolle med en snært af gymnastik.

For at afrunde sæsonen plejer Værløse Gymnastik at have en årlig opvisning i Farum Arena i april/maj. Hvis drengene synes det kunne være sjovt, vil vi med glæde melde os til. Vi glæder os til en fantastisk sæson sammen med en masse glade drenge.

Pris: 850,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Andrea Furbo Hejselbæk

Jeg er 14 år gammel. I år skal jeg være hjælpeinstruktør på pigespring 6-7 år og 8-9 år på Syvstjerneskolen. Sidste år var jeg hjælpeinstruktør på gymnastik og dans om mandagen på Syvstjerneskolen. Jeg elsker springgymnastik og har selv gået til gymnastik i Værløse i 10 år, både rytmisk gymnastik og springgymnastik. Jeg har derudover gået på DGI 10-14 år, og skal i år gå på DGI Junior. Jeg glæder mig til at undervise en masse friske springpiger. 

Karoline Knudsen

Hej:) Jeg er 15 år gammel. Jeg har været i foreningen i 11 år nu, og har både gået til springgymnastik, dans og rope skipping. I år skal jeg have blandet spring 6-8 år, Drengetons 3-5 år og Gymnastik og leg 3-5 år. Det her er min 4. sæson som træner. Jeg glæder mig til at se jer i hallerne:)

Bjørk Guldberg

Jeg hedder Bjørk. Jeg er 13 og bliver 14 til oktober. I år skal jeg undervise 2 hold om torsdagen, pigespring 6-7 og 8-9 år. Jeg har i de sidste 2 sæsoner undervist hold. Og jeg har gået til både dans og gymnastik i foreningen før. Jeg glæder mig til at se jer i hallen :)

Elena Jarl

Hej! Jeg hedder Elena, er 12 år gammel og skal til at starte i 7 klasse. Jeg har gået til gymnastik i mange år og glæder mig til at være hjælpeinstruktør på Drengetons 3-5 år og Blandet spring 6-8 år om onsdagen.

Amalie Thorning

Frederikke Søndergaard

Hej:) Jeg hedder Frederikke og jeg er 14 år gammel. Jeg skal være hjælpetræner på drengetons 3-5 år og blandet spring 6-8 år om onsdagen på Syvstjerneskolen. Jeg har gået til gymnastik i 9 år, hvor af de 5 år har været springgymnastik, men stoppede for 3 år siden. Jeg elsker at lære det jeg ved videre og glæder mig til at undervise og lære jer at kende.