Senior pilates

Antal tilmeldte: 3 Venteliste: 0 Alder: 18-99 Pris: 900,00 DKK
31/08/2022 - 26/04/2023 Skovgården Onsdag 16:15-17:15 Instruktør: Anna Bertelsen
Beskrivelse

OBS: Vore tre Pilates-hold er midlertidigt lukkede pga sygdom! Vi giver besked når de åbner igen.

Det bedste bevis på Pilates' helbredende virkning er, at de fleste af deltagerne vender tilbage år efter år. Jeg har undervist i denne meget spændende og blide motionsform siden 2010.

Vi har alle sammen brug for at træne de indre muskler for at opretholde harmoni i kroppen og for at øge balanceevnen. Til dette formål bruger vi en speciel måde at trække vejret på, som kobles med pilates-øvelser. Her vejleder jeg kursisterne, så de kan blive fortrolige med åndedrætsteknikken. Der er fokus på at træne de forsømte muskler, da de ofte er årsagen til spændinger o.lign. Det er primært nakke/skulder/ryg-, mave- og benmuskler, herunder hofte/knæ.  Der er ingen grænser for, hvordan man kan tilpasse øvelserne til kursisternes niveauer.

Vi starter med en kort og alsidig opvarmning i stående stilling, derefter laver vi pilates på måtter og afslutter med 15 minutters afspænding, inspireret af yoga-øvelser. Til sidst føler man sig afslappet og klar til resten af dagen. Vel mødt på Pilates for Seniorer om onsdagen kl. 16-17, på Skovgården, tæt på S-tog og Bymidten i Værløse.

Pris: 900,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Anna Bertelsen

Jeg er uddannet gymnasielærer med idræt som hovedfag og har i mange år arbejdet på forskellige gymnasier med idræt. I 2009 og 2010 har jeg gennemgået flere intensive Pilates-kurser hos Natural Balance i København. Siden da har jeg undervist i denne meget spændende og blide motionsform. Jeg elsker konceptet bag Pilates, som er blevet en del af min livsstil og som holder mig i god form. Denne oplevelse vil jeg viderebringe til mine kursister. Det motiverer mig også, at der ikke findes aldersgrænser for at kunne udøve Pilates. Alle er velkomne på mine hold, både unge og ældre, kvinder og mænd, og der er ingen grænser for, hvordan man kan tilpasse øvelserne til kursisternes niveauer. Det bedste bevis på Pilates' helbredende virkning er, at de fleste af deltagerne vender tilbage år efter år. Jeg udbyder hold for både begyndere, øvede og seniorer.