Familiegymnastik/1

Antal tilmeldte: 44/44 Venteliste: 1 Alder: 1-10 Pris: 1.250,00 DKK
03/09/2022 - 29/04/2023 Syvstjerneskolen, Gymnastiksalen Lørdag 08:00-09:00 Instruktør: Gitte Dahl
Beskrivelse

Er du frisk på en sjov omgang skæg og ballade?

Så er lørdagsfamiliegymnastik lige noget for dig. 

Hver lørdag skal vi have det sjovt sammen i hallen, samtidig med at vi udvikler os motorisk. Vi skal løbe, vi skal gå - forlæns og baglæns - vi skal trille, vi skal hoppe, vi skal klatre, vi skal grine, vi skal skubbe grænser, vi skal kravle, vi skal lege, vi skal svede, vi skal øve os - og meget meget mere.

Holdet er for børn, der stadig har brug for at have mor og/eller far med i hallen. Der er som sådan ingen alder på børnene, men den optimale alder er 2-5 år. Ældre og mindre søskende er meget velkomne også.

Den første halve time er træning elementer fra GymDanmarks koncept Kvalitet i famliegymnastikken - og det betyder, at mor og/eller far også bliver rørt og får sved på panden. Så husk at have træningstøj på.

Den sidste halve time tømmer vi redskabsrummet og bygger det sjoveste legeland - og jeg kan godt garantere, at det i løbet af sæsonen bliver højt og vildt, fyldt med latter og glade barnestemmer, der ikke vil hjem, når timen er gået.

Vi har plads til 22 familier på holdet. Jeg glæder mig til en sjov og udviklende sæson i hallen sammen med jer.

NB: Kontingentet dækker 1 barn og 1 voksen - men begge forældre må gerne deltage. Ekstra barn koster 100 kr.

Pris: 1.250,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Gitte Dahl

Jeg hedder Gitte, og jeg er både instruktør og formand her i Værløse Gymnastik.
I sæson 2021/22 underviser jeg på lørdagsfamilieholdene. Jeg har tidligere undervist på mange andre hold. Ud over at undervise på familieholdene, er jeg GymDanmark-instruktør på konceptet Kvalitet i familiegymnastikken. Jeg elsker gymnastikken, og som instruktør synes jeg, det er helt fantastisk at se, hvor meget man kan rykke og udvikle gymnasterne i løbet af en sæson. I min undervisning stræber jeg efter at give min glæde ved bevægelse, holdsport og sammenhold videre.
Men en forening driver jo ikke så sig selv, så jeg lægger også en del timer i formandsgerningen. Som formand er det vigtigt for mig, at foreningen tilbyder bevægelse og motion til så mange som muligt, og at så mange som muligt får en mulighed for at mærke sammenholdet og samtidig udvikler sig motorisk. Derfor arbejder jeg en del med foreningsudvikling og tilpasning.
I mit civile job arbejder jeg med noget helt andet, og derfor er gymnastikken et dejligt afbræk for mig i hverdagen.