Gymnastik og Dans 5-6 år - blandet

Antal tilmeldte: 30/30 Venteliste: 5 Alder: 5-6 Pris: 850,00 DKK
29/08/2022 - 24/04/2023 Syvstjerneskolen, Gymnastiksalen Mandag 17:00-18:00 Instruktør: Caroline Emilie Mikkeline Engelund Pedersen Frida Mørch Vigga Hoffensets Morsing Ida Marie Kjær Hansen Sarah Greiner Melissa Lundgren Olsen
Beskrivelse

Gymnastik og dans er et hold, hvor vi arbejder på at udvikle børnenes motoriske evner. Vi får sved på panden gennem gymnastik, dans og leg både med og uden redskaber. På holdet prøver vi grænser af i børnenes eget tempo. Holdet er for aldersgruppen 5-6 år.

Pris: 850,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Caroline Emilie

Mikkeline Engelund Pedersen

Frida Mørch

Vigga Hoffensets Morsing

Hej, jeg hedder Vigga og jeg er 12 år. Jeg har gået til gymnastik i foreningen i 8 år. Jeg startede da jeg var 2 år gammel på “Forældre & Børn”-holdet. I dag går jeg til springgymnastik og det er jeg rigtig glad for. I jobbet som Minihjælper på holdene “Leg & Dans”, kan jeg godt lide at have det sjovt med de små børn og lege med dem. Og hjælpe dem med en hånd, hvis de har brug for det.

Ida Marie Kjær Hansen

Jeg er 12 år gammel og skal i 7. Klasse Jeg er hjælpeinstruktør på gymnastik og dans 3-4 og 5-6 år.

Sarah Greiner

Hej jeg hedder Sarah. Jeg er 12 år gammel og har gået til gymnastik i 4 år. Jeg startede da jeg var 8 år gammel på pigespring 8-10 år
Jeg går stadig til springgymnastik og er glad for det. Jeg er minihjælper på holdet “gymnastik og dans 3-4 og 5-6”. Jeg er glad for børn og kan lide at lege med dem og give en hånd hvis der er brug for det.

Melissa Lundgren Olsen