Pigespring 6-8 år - mandag/1

Antal tilmeldte: 25/25 Venteliste: 16 Alder: 5-8 Køn: Piger Pris: 950,00 DKK
29/08/2022 - 24/04/2023 Søndersøhallen, den gl. gymnastiksal Mandag 16:00-17:00 Instruktør: Amalie Tarp Sarah Christophersen Emmeli Fredløv Olivia Garrido Andersen Mathilde Krogh Thea Dahl
Beskrivelse

Pigespring 6-8 år er til dig, som har mod på at springe ud i noget nyt!

I løbet af sæsonen vil vi arbejde på børnenes styrke, balance og motorik, samt udvikle dem som springgymnaster. Vi kommer til at lave en masse sjove lege og spring.

Det er ikke et krav at have gået til gymnastik før - så længe motivationen og lysten for at lære noget nyt er til stede, er det fint.

Vi glæder os til at se dig og få spændende sæson med gode minder og selvfølgelig en masse gymnastik!

Pris: 950,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Amalie Tarp

Sarah Christophersen

Emmeli Fredløv

Jeg hedder Emmeli og jeg er 13 år. I år skal jeg undervise to hold pigespring 6-8 år om mandagen i Søndersøhallen. Det er mit første år, hvor jeg skal undervise og jeg glæder mig super meget. Jeg har gået til gymnastik i foreningen før. Jeg glæder mig til at møde jer.

Olivia Garrido Andersen

Hej. Jeg hedder Olivia, og jeg er hjælpeinstruktør på 2 hold: Pigespring 6-8 år mandage fra 16-17 og fra 17-18. Jeg er 13 år, og træner selv i Værløse Gymnastik, og det er jeg rigtig glad for.

Mathilde Krogh

Hej jeg hedder Mathilde, og jeg er 13 år gammel. Jeg går selv i Værløse Gymnastikforening, der har jeg gået i 2 år. Jeg har lavet gymnastik hjemme hos mig selv, lige siden jeg var lille. Det er mit første år som hjælpetræner, og jeg glæder mig rigtigt meget. Jeg skal have begge pigespring 6-8 år om mandagen. Det bliver rigtigt fedt og sjovt.

Thea Dahl

Hej, mit navn er Thea, jeg er 14 år gammel.
I år skal jeg være instruktør på Pigespring 6-8 år om mandagen i Søndersøhallen. Jeg har de sidste 3 sæsoner været minihjælper og hjælpeinstruktør i foreningen.
Jeg har selv gået til gymnastik i 12 år, både rytmisk gymnastik og springgymnastik. Tidligere har jeg gået på DGI-hold.
Jeg elsker gymnastik, fordi jeg godt kan li' at springe og lære nye ting. Jeg glæder mig til at lære en masse piger nye seje springtricks.