GrooveDance tirsdag

Antal tilmeldte: 21/25 Alder: 16-99 Pris: 1.125,00 DKK
30/08/2022 - 25/04/2023 Egeskolen, Jonstrup, hallen Tirsdag 19:00-20:15 Instruktør: Annette Hoffskov
Beskrivelse

Groove er verdens nemmeste og måske også sjoveste danseform, som kan tilpasses alle niveauer og aldersgrupper. Vi danser de samme enkle trin, til musik i alle mulige genrer, og tilføjer vores egen stil.

Vi glemmer helt, at vi træner imens vi kommer hele kroppen igennem og bliver stærkere, mere fleksible - og glade i låget. Deltagere på de sidste to års fortæller, at den ugentlige dans har afhjulpet smerter i f.eks. hofter og skuldre, og at det samtidig bare er sjovt og skønt at få lov til at feste og danse til lækker musik en gang om ugen - og glemme voksenpligter og to-do-lister for en stund (-;

En Groove-time hos Værløse Gymnastik varer en time og et kvarter. Den starter altid med en blid opvarmning, hvor vi strækker og cirkulerer alle kropsdele. Derefter varmer vi op med 1-2 lidt mere rolige sange inden vi kommer til "kernen" af timen med sange i højere tempo og med fokus på styrke, cardio og fleksibilitet. Efter et par nedkølingssange tilbydes deltagerne til sidst liggende afslapning til stille musik. Det er derfor en god idé at medbringe tæppe og liggeunderlag.

Som instruktør gør jeg meget ud af at opfordre til, at man danser med respekt for ens egen krops evner og begrænsninger, og lægger vægt på, at motion ikke behøver gøre ondt for at gøre godt! Jeg laver ofte sjove temaer og deltagerne er med til at præge, hvilke sange, dansetrin og temaer, jeg (gen)bruger.

Vi har opbygget et superhyggeligt Jonstrup-hold, hvor vi ofte finder en anledning til at blive lidt efter timen og hygge, evt. med snacks og et lille glas. Hvis det lyder som noget for dig, så kom og vær med. Der er plads til 30 på holdet og alle typer, køn og størrelser er velkomne (-:

Pris: 1.125,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Annette Hoffskov

Jeg bor i Jonstrup, hvor jeg er Groove-danseinstruktør for Værløse Gymnastik fordi jeg gerne vil være med til at styrke det lokale fællesskab, og fordi jeg gerne vil give andre muligheden for at prøve verdens nemmeste og måske også sjoveste danseform. Når vi danser Groove, så danser vi de samme enkle trin, til musik i alle mulige genrer, og tilføjer vores egen stil. Vi kan godt komme til at glemme, at vi træner, men vi kommer hele kroppen igennem og bliver stærkere, mere fleksible - og glade i låget. Deltagere på 20/21-holdet fortæller, at den ugentlige dans har afhjulpet smerter i f.eks. hofter og skuldre, og at det i øvrigt bare er sjovt og skønt at få lov til at feste og danse til lækker musik en gang om ugen - og glemme voksenforpligtelser og to-do-lister for en stund (-;