Hatha Yoga

Antal tilmeldte: 25/25 Venteliste: 0 Alder: 16-99 Pris: 1.350,00 DKK
01/09/2022 - 27/04/2023 Syvstjerneskolen, Gymnastiksalen Torsdag 20:00-21:30 Instruktør: Tina Thaarup Elmøe
Beskrivelse

Hatha yoga er til dig, der ønsker en sund og stærk krop i balance med et sind i ro. Alle kan få glæde af yoga. Det gælder folk i alle aldre og på alle niveauer.

Måske er din hverdag fyldt med hurtige beslutninger, stillesiddende job og fornemmelser af ubalancer i kroppen. De fleste bruger ikke deres fulde lungekapacitet, hvilken resulterer i, at hverken kroppen eller hjernen får nok ilt. Man bliver hurtigere træt og kan have svært ved at koncentrerer sig.

Jeg underviser i Hatha yogas klassiske stillinger med et tvist. Du arbejder med kroppen og styrker din balance og smidighed, men der tages udgangspunkt i, hvor du er, og tilpasses til netop dig.

Du vil blive introduceret til at arbejde opmærksom med åndedrættet, så du kan komme dybere ind i stillingerne.  Afslutningsvis vil du blive guidet i en dyb og dejlig afspænding, så kroppen kan løsne og lagre de spændinger du har arbejdet med og give ro til krop og sind.

Det er min grundlæggende filosofi, at vi er bygget forskelligt og vores kroppe byder på muligheder og udfordringer, der alle er gode nok.

At vi sammen skaber et frirum, med udgangspunkt i hvor du er.

At du møder kroppen hvor den er, øger fortroligheden og arbejder med udgangspunkt i dine muligheder.

At du får lært at sætte grænser og være i hensynsfuld kontakt med din krop og få optimal glæde og kunne trække vejret dybt og befriende.

Pris: 1.350,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Tina Thaarup Elmøe

Jeg er årgang 1973 og uddannet hatha yoga-lærer, børneyogainstruktør og presence teacher hos https://www.thesoulhouseschool.com/team , hvor jeg har skabt konceptet ”yoga for presence”, der kombinerer yoga, meditation og energibevidsthed.