Hatha-yoga

Antal tilmeldte: 0/2 Alder: 18-99 Pris: 1.425,00 DKK
30/08/2023 - 24/04/2024 Skovgården Onsdag 19:00-20:30 Instruktør: Lene Kronborg Andersson
Beskrivelse

Hatha Yoga for begyndere, let øvede og øvede
Dette er et hold med rolig Hatha Yoga, hvor vi laver klassiske stillinger, der giver styrke, balance, smidighed og ro til hjernen. Ved tålmodigt at arbejde med stillingerne, mærke kroppens muligheder og begrænsninger og vende opmærksomheden indad mod din vejrtrækning, finder du ro og afspænding samtidig med, at de muskler, der holder dig i stillingen, styrkes. Du justerer selv din stilling, så din krop føler sig tilpas. Der findes mange versioner af hver stilling, og alle kan være med! Til slut har vi en længere dybdeafspænding, hvor vi falder helt til ro og zoomer ind på kroppens enkelte dele.

Lidt om mig

Jeg er født i 1964, har lavet yoga hele mit voksne liv og har en daglig praksis. Jeg blev yogainstruktør for seks år siden i henholdsvis Yin Yoga fra Marie Nordstrøm i København og i Hatha Yoga fra Ayur Yoga Eco Ashram i Indien. Siden har jeg instrueret flere steder og taget uddannelser i Restorativ yoga og Yoga mod Stress. Til daglig har jeg et stillesiddende kontorarbejde med skiftende arbejdstider som informationsmedarbejder hos DSB.

NB: Der er ingen træning på skolernes lukke- og feriedage. Se oversigt på hjemmesiden under Sæson 2023-24.

Pris: 1.425,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Lene Kronborg Andersson

Jeg er fra 1964, har dyrket yoga i hele mit voksne liv og blev instruktør i 2016 og -17, først i yin yoga ved Mari Nordstrøm, SattvaYoga, siden i hatha yoga ved Ayur Yoga Eco Ashram i Sydindien. Jeg har efterfølgende taget to 80-timers uddannelser i Restorativ yoga og yoga mod stress.