Pigespring 6-8 år - mandag/1

Antal tilmeldte: 25/25 Venteliste: 1 Alder: 6-8 Køn: Piger Pris: 700,00 DKK
30/08/2021 - 01/05/2022 Søndersøhallen, den gl. gymnastiksal Mandag 16:00-17:00
Instruktør: Frida Vestergaard Hansen Amalie Tarp Hjalte Marloth Victor Molt Wengel Thea Dahl Sarah Christophersen
Beskrivelse

Pigespring 6-8 år er til dig, som har mod på at spring ud i noget nyt!

I løbet af sæsonen vil vi arbejde på børnenes styrke, balance og motorik, samt udvikle dem som springgymnaster. Vi kommer til at lave en masse sjove lege og spring.

Det er ikke et krav at have gået til gymnastik før, så længe motivationen og lysten for at lære noget nyt er til stede, er det fint.

Vi glæder os til at se dig og få spændende sæson med gode minder og selvfølgelig en masse gymnastik!

Pris: 700,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Frida Vestergaard Hansen

Amalie Tarp

Hjalte Marloth

Victor Molt Wengel

Thea Dahl

Hej, mit navn er Thea, jeg er 13 år gammel.
I år skal jeg være hjælpeinstruktør på Pigespring 6-8 år om mandagen i Søndersøhallen. Jeg har de sidste 2 sæsoner været minihjælper på gymnastik og dans om mandagen på Syvstjerneskolen.
Jeg har selv gået til gymnastik i 11 år, både rytmisk gymnastik og springgymnastik. De 3 sidste år har jeg også gået på DGI 10-14 år.
Jeg elsker gymnastik, fordi jeg godt kan li' at springe og lære nye ting. Jeg glæder mig til at lære en masse piger nye seje springtricks.

Sarah Christophersen

Hej, jeg hedder Sarah og i år skal jeg  være hjælpeinstruktør på Pigespring 6-8 år om mandagen i Søndersøhallen. Jeg elsker spring og har gået til gymnastik i mange år - både rytmisk gymnastik og ikke mindst spring. Jeg glæder mig til at hjælpe jer med at forbedre jeres springteknik og lære jer ny spændende spring; det synes jeg personligt er noget af det sjoveste. Jeg går selv i Værløse Gymnastik og på DGI 10-14 år.