Værløse Gymnastik er en forening, primært for borgere bosat i Furesø Kommune.

Vi træner 10 forskellige steder i kommunen - og vi har mange forskellige hold.

Vi glæder os til også at byde dig og din familie velkommen i foreningen.

Nyheder

Arrangementer

Vores sponsorer

Bliv medlem af Værløse Gymnastik i dag

Gå til tilmelding

Tilmelding til næste sæson starter 4. juli kl. 6.00

Tak for endnu en gymnastiksæson, som blev gennemført på trods af Corona, med forlængelse af sæsonen i maj-juni.

Programmet for sæsonen 2021/2022 er nu uploadet. Du kan tilmelde dig fra den 4. juli kl. 6.00. Inden tilmelding skal du oprette en medlemsprofil - også hvis du allerede er medlem, da vi har skiftet hjemmeside. Helt ekstraordinært er prisen for at tilmelde sig et hold sat ned med 200 kr (pr. hold) i sæsonen 21/22.

Værløse Gymnastik søger instruktører på voksenhold

Vi mangler instruktører til disse hold for voksne: Workout damer (mandag), BodyFit mænd (torsdag) og HitFit Dance (onsdag). Som træner i Værløse Gymnastik får du gode ansættelsesforhold og er med til at skabe glæde, fællesskab og bevægelse imens du selv dyrker motion. Skriv til formand@v-gym.dk, hvis du er interesseret.

Værløse Gymnastik tilbyder gratis Sommer-Workout

I uge 26-31 kan du træne gratis tirsdag og torsdag kl. 19-20 på Syvstjerneskolen. Vi træner i skolegården, men trækker ind i Festsalen, hvis det regner (men det gør det ikke). Vores dygtige instruktører giver dig mulighed for at prøve fem forskellige motionsformer. Alle kan være med, men træningen er målrettet de 30-80-årige. Tilmeld dig under Events her på siden.