Velkommen til sæson 2023/24 hos Værløse Gymnastik

31-08-2023

Kære medlemmer

Lige om lidt slår vi dørene op til en ny sæson hos Værløse Gymnastik, og alle – både instruktører og bestyrelse – glæder sig til at byde alle velkommen til endnu en gymnastiksæson. Det bliver en speciel sæson, for foreningen fylder 100 år i januar, og den 13. januar skal det markeres, så sæt kryds i kalenderen, vi arbejder på at skabe rammerne for en fantastik dag.

Vi har over sommeren arbejdet på at få programmet helt færdig, og vi er langt – der kan dog stadig komme flere ændringer til.

I forhold til tidligere har vi flyttet vores yogahold onsdag og torsdag fra Syvstjerneskolen til Skovgården. Begge hold har også fået nye træningstider. Der er plads til flere deltagere på begge hold.

Man kan tilmelde sig onsdagsholdet her: https://v-gym.dk/team/274 og torsdagsholdet her: https://v-gym.dk/team/282.

Endvidere har vi oprettet et ekstra springhold for 2.-4. klasse – der er tale om et ekstrahold, det er således et krav, at man er tilmeldt et af de øvrige springhold for 2.-4. klasse. Man kan tilmelde sig holdet her:  https://v-gym.dk/team/296

Allerede nu har vi også flere planlagte arrangementer:

Vi håber at se en masse medlemmer til generalforsamlingen.

Vi mangler hjælp til bestyrelsesarbejdet – jo flere vi er om at løfte opgaven, jo sjovere bliver det for alle, og jo flere arrangementer, kan vi tilbyde vores medlemmer.

Værløse Gymnastik er jo en frivillig forening, der drives af en ulønnet bestyrelse, og da vi alle skal passe vores almindelige arbejde ved siden af bestyrelsesarbejdet i Værløse Gymnastik, er det vigtigt, at vi er mange om opgaverne.

Opgaverne kan bestå af:

Opgaverne er utallige, og vi kan altid finde en, der passer til lige præcis dig og det du interesserer dig for at hjælpe med – og til den tid, du kan bruge på det frivillige arbejde. Kan du hjælpe ved bare et arrangement, er det også en stor hjælp – og faktisk er bestyrelsesarbejdet både hyggeligt og berigende.

Bestyrelsen holder ca. 8 årlige møder, og der arbejdes efter et årshjul, der i overskrifter er følgende:

Opgaverne deles op i mindre bidder, og vi hjælper hinanden, så vi kommer godt i mål med de forskellige opgaver.

Vi håber rigtig meget, at et par forældre har lyst til at gå ind i bestyrelsesarbejdet.

Et bestyrelsesmedlem vælges for en 2-årig periode, mens en suppleant vælges for ét år ad gangen.

Hvis man vil høre mere om arbejdet, er man velkommen til at ringe til formand Gitte Dahl på tlf. 3044 1214 for en snak.

Venlig hilsen

Bestyrelsen for Værløse Gymnastik