Sådan tilmelder du dig.

 1. Hvis du allerede har en profil skal du blot logge ind og gå direkte til punkt 7.
 2. Hvis du/eller dit barn som skal tilmeldes ikke har en profil skal den oprettes før tilmeldingen. 
 3. Der skal oprettes en profil for hver gymnast #. Når du opretter en profil for dit barn, brug da gerne din egen e-mail adresse.  
 4. Når der tilmeldes på familiehold, skal der tilmeldes på et barns profil. Tilmeldingen gælder for alle deltagne fra familien.
 5. Klik på Opret profil nederst til venstre og udfyld skemaet, alle felter med en rød stjerne skal udfyldes. For familiehold skrive forældres navn(e) i Forældrefeltet.
 6. Aktiver din profil ved at klikke på linket i den mail du modtager.
 7. Find det hold som du ønsker at tilmelde dig eller dit barn under HOLDOVERSIGT og klik derefter på holdnavnet.
 8. Klik på prisen (hvis holdet er fyldt, så tryk på venteliste for at tilmelde dig ventelisten på holdet, det koster ikke noget at stå på ventelisten).
 9. Betal med Dankort. Vi har desværre ikke mulighed for at modtage MasterCard. Kontakt foreningen, hvis du ikke har Dankort.
 10. Du modtager en mail som kvittering for din betaling og optagelse på holdet.
Hvis du er tilmeldt ventelisten, modtager du en mail om din placering på ventelisten og når der bliver ledig plads på holdet, vil du også modtage en mail med tilbud om pladsen. Du vil kun blive tilbudt pladsen 2 gange, derefter bliver du slettet fra ventelisten. 
 
 
God fornøjelse og velkommen til
Værløse Gymnastik. 
 
# OBS! Det er vigtigt at hver gymnast har sin egen profil af flere årsager:
 • Det skaber forvirring når det ikke er den rigtige deltager der står på deltagerlisten når der er opråb på holdet, især børn bliver kede af det når deres navn ikke bliver råbt op.
 • Vi kan ikke holde styr på hvor længe den enkelte deltager har være medlem/gået til gymnastik og skal have sine årsmærker, hvis der er flere der deler en profil.
 • Ydermere får vi som forening tilskud fra kommunen for børn og unge under 25 år, men vi får kun for 1 barn/profil, så hvis 2 børn er tilmeldt på samme profil, få vi kun tilskud for 1 barn og hvis alderen på profilen er over de 25 og det er et barn de går på holdet, får vi ikke tilskud for dette barn.