Yin-yoga

Antal tilmeldte: 22/22 Venteliste: 1 Alder: 18-99 Pris: 1.225,00 DKK
30/08/2021 - 01/05/2022 Forsamlingshuset i Jonstrup Mandag 18:00-19:30
Instruktør: Linda Clod Præstholm
Beskrivelse

Yin Yoga er en rolig form for yoga, hvor der arbejdes med bindevævet og med energien i kroppen. Det sker ved at holde stillingerne i 2-5 minutter og undervejs at holde fokus på åndedrættet. Stivhed i kroppen kan i høj grad stamme fra vores bindevæv, som omgiver både knogler, led, muskler og organer. Gennem Yin Yoga skaber vi plads for re-hydrering af bindevævet.

De fleste stillinger i Yin Yoga er enten siddende eller liggende med nogle få undtagelser, hvor der også bruges bevægelse og flow. Yin Yoga kan beskrives som god kombination af at være udfordrende og afslappende på samme tid. De fleste stillinger er “back to basic”, så ingen ben på nakken eller andre krav om flexibilitet eller smidighed! Faktisk bør man går til Yin Yoga hvis man IKKE er smidig og flexibel.

Jeg vil gerne at yogaen bliver et selv-eksplorerende rum, i kontrast til det meste andet vi foretager os i dagligdag. Uden krav om performance eller stillingernes visuelle udtryk. Målet er at kunne mærke sig selv, trække vejret og være i stillingerne på en måde der ikke belaster dit nervesystem eller får dig til at spænde op de forkerte steder.

Jeg arbejder dog ikke kun med afspænding, men også med opøvning af kropsopmærksomhed (sansning), opmærksomhed til overspændte og underspændte områder i kroppen, energiopbygning, følelsen af tryghed i egen krop og oplevelsen af kropslige og mentale resurser. 

 

Pris: 1.225,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Linda Clod Præstholm

Jeg er yogalærer med en baggrund som sygeplejerske hvor jeg har arbejdet på akutmodtagelser, senere med behandling af alvorligt syge kræftpatienter. Jeg har også en kandidat i It & Forretning. I dag arbejder jeg som selvstændig psykoterapeut, med fokus på stress og traumer. Jeg har desuden beskæftiget mig med meditation og Buddhisme de sidste 20 år, hvilket også afspejles i min yogaundervisning.