Pigespring 10-12 år - tirsdag

Antal tilmeldte: 32/32 Venteliste: 3 Alder: 10-12 Køn: Piger Pris: 1.300,00 DKK
30/08/2022 - 25/04/2023 Søndersøhallen, springhallen Tirsdag 16:00-17:15 Instruktør: Oliver Arntsen Amalie Tarp Elias Flensted Urech Andrea Furbo Hejselbæk Emily Mortensen Emilie Muurholm
Beskrivelse

Pigespring 10-12 år er et hold springfyldt med energi, god stemning og til dem, der ikke kan vente med at lære nye spring.

Man skal ikke være bange for at kaste sig ud i nye ting, og derfor gør vi som instruktører det så sjovt som muligt at komme til træning.

Alle er velkommende, specielt hvis man synes spring er fedt og man elsker at røre sig.

Vi har fantastisk gode faciliteter så som springgrave der selvfølgelig vil blive udnyttet så alle kan lære nogle nye sjove spring. Alt det de får lært vil blive smidt sammen til en stor opvisning, der finder sted til sidst i sæsonen, hvor jer forældre kan se hvad jeres børn har arbejdet på gennem sæsonen.

Pris: 1.300,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Oliver Arntsen

Amalie Tarp

Elias Flensted Urech

Andrea Furbo Hejselbæk

Jeg er 14 år gammel. I år skal jeg være hjælpeinstruktør på pigespring 6-7 år og 8-9 år på Syvstjerneskolen. Sidste år var jeg hjælpeinstruktør på gymnastik og dans om mandagen på Syvstjerneskolen. Jeg elsker springgymnastik og har selv gået til gymnastik i Værløse i 10 år, både rytmisk gymnastik og springgymnastik. Jeg har derudover gået på DGI 10-14 år, og skal i år gå på DGI Junior. Jeg glæder mig til at undervise en masse friske springpiger. 

Emily Mortensen

Emilie Muurholm

Hey! Jeg hedder Emilie, jeg er 13 år gammel og har dyrket teamgym i mange år. Det er mit første år som hjælpetræner, så jeg glæder mig supermeget til at lære fra mig! Jeg skal have holdene: Pigespring 10-12 år og pigespring 12-14 let øvede om tirsdagen. Jeg glæder mig til træningerne!