Parkour - øvede fra 12 år, 10-mdr-hold

Antal tilmeldte: 16/25 Alder: 11-20 Pris: 2.150,00 DKK
31/08/2022 - 14/04/2023 Søndersøhallen, den gl. gymnastiksal Onsdag 18:30-20:30 Instruktør: Hirad Mamaghaie Mathias Kehlan Lars Madsen
Beskrivelse

Øvet hold : Vores øvede hold er for dig der har dyrket parkour i noget tid og har styr på grundteknikerne. Undervisningen er selvstændig og vi forventer du selv byder ind med ting du gerne vil lære og deltager aktivt i at sætte baner op og komme med input til hvad du vil lære. Dette betyder også træningen bliver mere fri og du ved hjælp fra trænerne har mulighed for at udvikle dig i dit eget tempo. Aldersgrænse: ffra 12 år.

Parkour hos Værløse gymnastik er for dig som har lyst til at udfordre dig selv både psykisk og fysisk og lære dine styrker og svagheder bedre at kende, så du kan få mere kontrol over din egen krop. Parkour styrker nemlig kroppens fysik i form af eksplosivitet, udholdenhed og kondition.

Dette gør vi ved at sammensætte en masse forhindringer og udfordrende træningsbaner der efterligner byens rum og udfordrer dig til at overkomme forhindringerne samt dine grænser.  Det gør vi på en måde, så du uden for undervisningen kan fortsætte din træning og lære at bruge dine opgivelser til at træne og bevæge dig på, da de tricks du lærer gennem parkour er nogle du kan bruge overalt. 

Pris: 2.150,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Hirad Mamaghaie

Mathias Kehlan

Lars Madsen