Blandet spring 6-8 år - onsdag

Antal tilmeldte: 28/28 Venteliste: 7 Alder: 5-9 Pris: 950,00 DKK
31/08/2022 - 26/04/2023 Syvstjerneskolen, Gymnastiksalen Onsdag 17:00-18:00 Instruktør: Andrea Furbo Hejselbæk Karoline Knudsen Bjørk Guldberg Elena Jarl Amalie Thorning Frederikke Søndergaard
Beskrivelse

Velkommen til en ny sæson på Blandet Spring 6-8 år.

Blandet Spring 6-8 år er for drenge og piger, som elsker gymnastik, leg og godt fællesskab.

På holdet vil vi hoppe i trampoliner, øve balance og lave en masse gode lege. Man behøver ikke have gået til gymnastik før, bare man kommer med godt humør.

For at afrunde sæsonen plejer Værløse Gymnastik at have en årlig opvisning i Farum Arena den 01/05-2022. Her vil vi deltage og vise, hvad vi har lært.

Vi glæder os til at komme i gang!

Pris: 950,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Andrea Furbo Hejselbæk

Jeg er 14 år gammel. I år skal jeg være hjælpeinstruktør på pigespring 6-7 år og 8-9 år på Syvstjerneskolen. Sidste år var jeg hjælpeinstruktør på gymnastik og dans om mandagen på Syvstjerneskolen. Jeg elsker springgymnastik og har selv gået til gymnastik i Værløse i 10 år, både rytmisk gymnastik og springgymnastik. Jeg har derudover gået på DGI 10-14 år, og skal i år gå på DGI Junior. Jeg glæder mig til at undervise en masse friske springpiger. 

Karoline Knudsen

Hej:) Jeg er 15 år gammel. Jeg har været i foreningen i 11 år nu, og har både gået til springgymnastik, dans og rope skipping. I år skal jeg have blandet spring 6-8 år, Drengetons 3-5 år og Gymnastik og leg 3-5 år. Det her er min 4. sæson som træner. Jeg glæder mig til at se jer i hallerne:)

Bjørk Guldberg

Jeg hedder Bjørk. Jeg er 13 og bliver 14 til oktober. I år skal jeg undervise 2 hold om torsdagen, pigespring 6-7 og 8-9 år. Jeg har i de sidste 2 sæsoner undervist hold. Og jeg har gået til både dans og gymnastik i foreningen før. Jeg glæder mig til at se jer i hallen :)

Elena Jarl

Hej! Jeg hedder Elena, er 12 år gammel og skal til at starte i 7 klasse. Jeg har gået til gymnastik i mange år og glæder mig til at være hjælpeinstruktør på Drengetons 3-5 år og Blandet spring 6-8 år om onsdagen.

Amalie Thorning

Frederikke Søndergaard

Hej:) Jeg hedder Frederikke og jeg er 14 år gammel. Jeg skal være hjælpetræner på drengetons 3-5 år og blandet spring 6-8 år om onsdagen på Syvstjerneskolen. Jeg har gået til gymnastik i 9 år, hvor af de 5 år har været springgymnastik, men stoppede for 3 år siden. Jeg elsker at lære det jeg ved videre og glæder mig til at undervise og lære jer at kende.