Drengespring 13-16 år

Antal tilmeldte: 14/14 Venteliste: 0 Alder: 13-16 Køn: Drenge Pris: 3.175,00 DKK
30/08/2021 - 17/06/2022 Søndersøhallen, springhallen Mandag 18:00-19:30Torsdag 18:30-20:00
Instruktør: Celina Andersen Elias Flensted Urech Kasper Ljungberg Alexander Busk
Beskrivelse

Træningen er fordelt over 2 dage. 

Mandag springes der i hal 1. Torsdag springes der i hal 3. Begge dele i Søndersøhallen.

KALDER ALLE DRENGE! Vi har i de sidste fire år imponeret alt og alle med vores sjove opvisninger med god humor og drengehørm! Vi har igen i år valgt at lytte til drengene og sætte seriøsiteten op uden at skrue ned for humoren! Vi præsenterer derfor et seriøst opvisningsdrengehold med mange flere muligheder! Vi skal i år deltage til minimum 4 obligatoriske opvisninger med et nyt drengeshow med nye højder. Modsat de forrige år, vil vi træne to gange om ugen, så der lige meget tid til at springe og øve opvisning.

Vi har sat penge af i budgettet, så drengene i år får rigtige opvisningsdragter og en fed holdtrøje med drengenes navn trykt på. Vi forventer at drengene er klar på at udvikle sig springmæssigt som aldrig før, kommer med positiv drengehørmsenergi til træningerne og er klar på at lave den fedeste drengeopvisning med et hemmeligt tema.

Vi instruktører vil til gengæld tilbyde en seriøs og ambitiøs springundervisning, hvor det handler om at udvikle sig forlæns og baglæns på bane samt i minitrampolinen. Vi vil i undervisningen også gøre brug at stortrampoliner, når vi skal op og køre vilde dobbeltroterende spring. Du skal starte på holdet, hvis du elsker at stå foran et publikum og lave opvisning, vil udvikle dig springmæssigt, elsker lugten af drengehørm, klar på en masse udfordringer og opvisninger samt vil være med et vanvittig fedt fællesskab. #detbliverawesome

 

Se video om holdet her : https://www.youtube.com/watch?v=UkDWzGKvs0M

 

Pris: 3.175,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Celina Andersen

Elias Flensted Urech

Kasper Ljungberg

Alexander Busk


Navnet er Alexander Busk og jeg er en humoristisk fætter, som elsker 90’er techno og kartoffelmadder med purløg.
Jeg har undervist som instruktør i 10 år både i dansens verden, senest på NGG Dance Academy og som hovedinstruktør på DGI Nordsjællands Junior Performance Team. Jeg er lige stoppet med at have DGI efter 5 år. Min egen erfaring kommer fra diverse landsdelshold jeg selv har gået på, PI-hold, Vesterlund Efterskole og forskellige Dance Classes.
Til daglig læser jeg til efterskolelærer med dansk, idræt og samfundsfag som hovedfag. Derudover står jeg for en masse gymnastikskoler i og uden for DGI-regi og er tilknyttet GYMDANMARK som uddannelsesleder, hvor jeg står som tovholder på hjælpeinstruktøruddannelsen og rytmenørdkurset.
Min motivation for at være instruktør er uden tvivl glæden ved at skabe succesoplevelser hos den enkelte gymnast og se dem vokse.
Jeg glæder mig til at vise jer min 90’er playliste. ”Eeeeh Macarena”!